Skip to Content

Älä Koskaan Työnnä Pois Tyttöä, Joka Tekee Nämä 7 Asiaa Sinulle

Älä Koskaan Työnnä Pois Tyttöä, Joka Tekee Nämä 7 Asiaa Sinulle

Opi virheistäsi. Anna menneisyytesi ohjata sinua parempaan tulevaisuuteen äläkä pelaa pois parasta, mitä sinulle on koskaan tapahtunut, lapsellisten pelkojen takia!

Nykypäivänä on todella vaikeaa löytää joku, jonka kanssa on uskomaton kemia – sellainen, joka perustuu muuhun kuin seksiin ja himoon. On harvinaista löytää ihminen, joka aidosti välittää sinusta ilman muuta kuin rakastamalla sinua.

Jos sinulla on tyttö, joka tukee sinua, joka antaa sinulle aikaansa ja tarjoaa sinulle kaiken, mitä vain voit toivoa, älä anna hänen karata.

Jos sinulla on tyttö, joka ilmestyy paikalle 5 minuutissa kriisihetkelläsi ja joka ei tarkista aikatauluaan selvittääkseen, onko hänellä aikaa sinulle, olet onnekkaampi kuin useimmat muut!

Opettele arvostamaan vaatimatonta ja epäitsekästä rakkautta, jota hän antaa sinulle, koska häntäkin on loukattu. Hän ei vain anna sen heikentää suhdettaan sinuun. Hän todella yrittää, ja sinun pitäisi osoittaa hänelle kaksinkertaista vaivaa.

Jos tyttösi tekee nämä 7 asiaa puolestasi, hän välittää sinusta enemmän kuin olet valmis tietämään!

Älä anna hänen olla se, joka pääsi karkuun. Arvosta häntä niin kauan kuin hän on sinun, sillä tällaisia tyttöjä on vaikea löytää ja vielä vaikeampi pitää!

Ja tämä tyttö haluaa epätoivoisesti, että pidät hänet.

1. Hän muistaa pienimmätkin yksityiskohdat, jotka olet kertonut hänelle itsestäsi.

Vuosi sitten mainitsit, kuinka vanhempasi kävivät yhdessä pienessä, upeassa paikassa Etelä-Ranskassa ja antaisit mitä tahansa, jos saisit joskus mahdollisuuden mennä sinne.

Ja arvaa mitä, hän ei vain muistanut, vaan myös hankki teille liput sinne yhdessä!

Näetkö? Hän kuuntelee ja pitää kaiken tuossa kauniissa päässään. Ja heti kun hänellä on siihen mahdollisuus, hän keksii tavan yllättää sinut mitä miellyttävimmällä mahdollisella tavalla.

Se ei aina tule olemaan hieno lomamatka, mutta se on niin tärkeää, koska se osoittaa hänen sitoutumistaan.

2. Hän antaa sinulle neuvoja, jotka sinun on kuultava, vaikka ne kuulostaisivat kuinka karuilta tahansa.

Ystäväsi kaunistelevat asiaa ja vanhempasi yrittävät löytää parhaan puolen tilanteesta, johon olet joutunut.

Mutta tyttösi, hän kertoo sinulle juuri sen, mitä sinun on kuultava, jotta saat asiasi kuntoon.

Hän tietää, että se on ainoa tapa kasvaa, oppia virheistäsi ja jatkaa eteenpäin puhtaalta pöydältä.

Ja ajan myötä huomaat, että se oli parasta, mitä kukaan on koskaan tehnyt hyväksesi.

3. Hän kyselee aidosti kiinnostuneena kaikista ihmisistä elämässäsi.

Jos sinulla on sairas täti, hän kyselee hänestä joka päivä ja miettii, voiko hän tehdä jotain.

Jos vanhemmillasi on vaikeaa, hän on kalliosi ja olkapääsi, johon voit nojata, kun tilanne iskee sinuun kovaa.

Ja jos siskosi saa ylennyksen tai veljesi menee kihloihin, hän on aivan haltioissaan!

Hän tuntee kaiken syvästi ja suunnattomasti, aivan kuin kyseessä olisi hänen oma perheensä. Ja jos se ei tee hänestä supererikoista, en tiedä mikä sitten on!

4. Hän puskee sinua, kun olet allapäin, eikä anna sinun koskaan sääliä itseäsi…

Hän tietää, että sinulla on toiveita ja unelmia. Hän ymmärtää, miten kovasti olet tehnyt töitä niiden toteuttamiseksi. Ja siksi hän ei koskaan anna sinun luovuttaa, kun tilanne käy vaikeaksi.

Hän ei koskaan anna sinun sääliä itseäsi, koska hän tietää, että jos voit unelmoida siitä, voit myös saavuttaa sen!

Ja hänen tuellaan sekä kovalla työllä ja sinnikkyydellä, jota olet tehnyt, luovuttaminen EI ole vaihtoehto. Ei tänään eikä koskaan, ja hän varmistaa, että tiedät sen.

5. Hän on PARAS osoittamaan sinulle rakkautta kaikkein satunnaisimmilla (mutta tarpeellisimmilla!) hetkillä.

Hänessä on tämä tapa, jonka ansiosta hänen on niin helppo lukea jokaista mielialaasi.

Et ehkä kerro hänelle, että sinulla on jotain meneillään, mutta hän tietää sen. Ja sillä hetkellä hän varmistaa, että olet täynnä rakkautta ja hellyyttä.

Hän tekstaa sinulle mitä suloisimpia asioita päivän aikana ja hakee sinut töiden jälkeen viedäkseen sinut lempipaikallesi.

Hän kokkaa lempiateriaasi ja antaa jälkiruoan sänkyyn! Mitä ikinä tarvitsetkaan tunteaksesi itsesi taas omaksi itseksesi – hän hoitaa sen!

6. Hän ei koskaan leiki (hän sanoo asiat niin kuin ne ovat).

Luultavasti yksi mahtavimmista asioista hänessä on se, ettei hän koskaan anna sinun arvuutella, mitä hän haluaa ja miltä hänestä tuntuu.

Hän kertoo aina, miten asiat ovat, olipa ne kuinka hyvät tai huonot tahansa. Jos hänellä on paska olo, hän kertoo sen sinulle. Jos hän on vihainen, tiedät sen!

Mutta yksi asia, jota hän EI KOSKAAN tee, on ajatusleikit. Ei ole aikaa tuhlata sellaiseen lapselliseen käytökseen, kun rehellisyys parantaa kaiken niin paljon nopeammin.

Hänen kanssaan sinun ei siis koskaan tarvitse huolehtia siitä, missä olet. Hän pitää aina huolen siitä, että on sataprosenttisen rehellinen.

7. Hän puolustaa nimeäsi poissa ollessasi

Hän suuttuu sinulle henkilökohtaisesti ja toimii sen mukaisesti. Mutta kun et ole paikalla, hän on aina tukenasi. Jos hän kuulee jonkun herjaavan nimeäsi, hän pitää huolen siitä, että hän kertoo, kuinka väärässä tämä on.

Jos joku yrittää pettää sinut selkäsi takana, hän kehottaa sinua varomaan häntä.

Aina kun jollakulla on pahoja aikeita, joista et ole tietoinen, hän vartioi sinua raivokkaasti eikä anna kenenkään tehdä sitä virhettä kahdesti.

Koska niin pariskunnat tekevät. He saattavat riidellä yksityisesti, mutta he suojelevat toisiaan vahingoittumasta julkisesti.

Ja he varmistavat, että kaikki muut ovat siitä tietoisia. Tämän tytön kanssa voit olla pirun varma, ettei sinua koskaan petetä. Hänellä on sinut, niin kauan kuin sinulla on hänet.