Skip to Content

8 Varoitusmerkkiä Siitä, Että Sinä Elät Tilapäistä Parisuhdetta

8 Varoitusmerkkiä Siitä, Että Sinä Elät Tilapäistä Parisuhdetta

1. Hän on suuri viesteissään (mutta ei muuta)

mies tarkistamassa puhelintaan

Tämä kuulostaa hieman omituiselta, mutta jos hän vain viestittelee eikä koskaan soita, siinä on jotain kummallista.

Katsos, kun modernin treffailun aikakaudella, mies joka janoaa läheisyyttä löytää aikaa soittaakseen videopuhelun tai edes tavallisen puhelun kuullakseen äänesi.

Jos hän oikeasti vihaa puhelimessa puhumista, puhelut häneltä ovat harvassa, mutta jos hän ei ajattele sinua jonain pitkäaikaisena, niitäkään ei ole olemassa eikä hän todennäköisesti vastaa sinunkaan puheluihisi.

2. Hän ei koskaan anna sinulle suoria vastauksia

Hän yrittää esittää itsensä ‘virran mukana –mieheltä’. Hän ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi, missä hän tulee olemaan tai kenen kanssa hän on.

Hän ei tiedä myöskään, voiko hän nähdä sinua huomenna tai ensi viikolla. Hän yleensä sanoo, että hän kertoo sinulle myöhemmin ja joskus hän kertookin ja joskus taas ei.

Eikö kaikki tämä kuulosta siltä, että hän ajattelee vain omaa mukavuuttaan?

Oikea mies suunnittelisi treffejä ja hän tietäisi, milloin hän voi nähdä sinua. Jos hän on epäselvä kaikessa, silloin olet tilapäisessä parisuhteessa.

3. Et tiedän paljoakaan hänestä

kaksi ihmistä keskustelee

Jopa kaikkein sulkeutunen mies alkaa hiljalleen avautua naiselle, jota hän tapailee, jos se on jotain vakavampaa.

Hän juttelee ystävistään, perheestään, tavoistaan, työstään ja lapsuuden muistoistaan.

Hänellä on alitajuntainen halu tehdä tämä. Hän haluaa sinun tutustuvan häneen ja hän haluaa tietää kaiken sinusta.

Mutta jos parisuhteenne on tilapäinen, hän luo etäisyyttä puhuen jostain yleisistä asioista tai antaa sinulle vain lyhyitä vastauksia kysymyksiisi kaikesta henkilökohtaisesta.

On vielä yksi asia, jota väliaikaiset ihmiset tapaavat tehdä ja se on se, että he puhuvat liikaa asioista, jotka eivät ole niin tärkeitä, kuten lempielokuvat, urheilu, juoma, ruoka tms.

Näin tekemällä hän saa sinut uskomaan, että hän kertoo kaiken itsestään, mutta kun oikeasti ajattelet sitä, sinä et tiedä niin paljoa hänestä.

4. Tulevaisuus on kielletty aihe

Jos hän vihaa tulevaisuudesta puhumista tai hän välttelee aihetta taitavasti muutaman seurustelukuukauden jälkeen, voit olla varma, ettei hän ole valmis pitkäaikaiseen parisuhteeseen.

Kun hän ei puhu tulevaisuudesta, hän oikeasti kertoo sinulle sen, ettei hän tiedä, missä hän tulee olemaan seuraavassa kuussa, muutaman kuukauden päästä tai saatikka vuoden päästä.

Hänen kanssaan kaikki tulevaisuuteen liittyvä alkaa ja päättyy, ”katsotaan…”

5. Ette näe toisianne usein

Jos te ette ole etäsuhteessa, tälle ei ole tekosyytä.

Kun mies on jostain tosissaan kiinnostunut, hän löytää aikaa viettääkseen aikaa yhdessä. Hän ei hylkää ystäviään, perhettään tai työtään, mutta hän pitää sinua aina ykkösenä.

Jos hän kohtelee sinua kuin pysäkkinä tien varressa ja näet sen hänen tavastaan käyttäytyä, että hän pysähtyi vain, koska hänellä ei ollut mitään muutakaan tekemistä. Silloin hän on vain väliaikainen elämässäsi.

6. Et pääse eroon tunteesta, että jotain puuttuu

pari ei puhu

Parisuhteen ensimmäisinä kuukausina sinun tulee olla onnesi äärirajoilla. Mutta jos sinulla on tunne, että jokin ei täsmää, älä jätä sitä huomiotta.

Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä sinä voit luottaa vaistoosi.

Ota askel taaksepäin ja yritä määritellä, mikä oikeastaan on pielessä jos huomaat hänen käytöksestään jotain, joka hälyttää sisäistä kelloasi ja kehottaa sinua olemaan varuillasi.

7. Hän on viihdyttäjä (ei ammatiltaan)

Hänellä on mahtava huumorintaju, joka on hyvä asia. Mutta hän vitsailee kaikesta, mikä on hyvin paha asia ja huolestuttavaa.

Käyttäytymällä hauskasti hän välttää oikeita keskusteluja.

Hän ei ratko asioita tai keskustele ongelmista – hän tekee parhaansa saadakseen sinut nauramaan ja tällä tavoin saada sinut unohtamaan, mikä ongelma oli.

Jonkin ajan jälkeen sinä turhaudut, koska et voi luoda syvempää yhteyttä häneen, koska hän heittää kaiken vitsiksi.

8. Hän on täysin epäkypsä

Hän on vieläkin ‘juhli koko yö, nuku koko päivä’ –vaiheessa eikä voi sanoa, onko hän koskaan pääsemässä siitä tilanteesta ulos.

Hän saattaa vieläkin elää vanhempiensa kanssa tai hän saattaa jopa nolata sinut julkisesti lapsellisella käyttäytymisellään.

Tällä epäkypsällä käyttäytymisellä on henkinenkin puoli.

Voit huomata tämän hänen tavastaan välttää sitoutumis-keskustelua tai hän vetäytyy joka kerta, kun asiat käyvät rankoiksi tai monimutkaisiksi tai hän ajattelee vain omia tarpeitaan.

Jos tämä tapahtuu, sinä olet totisesti väliaikaisessa parisuhteessa, koska epäkypsä mies ei koskaan ole mukana missään pitkäaikaisessa.

Hän ei ole valmis siihen.