Skip to Content

8 Merkkejä Siitä, Että Seurustelet Todella Hyvän Miehen Kanssa

8 Merkkejä Siitä, Että Seurustelet Todella Hyvän Miehen Kanssa

Hyviä miehiä on olemassa ja ritarillisuus EI ole kuollut!

Toki sinun täytyy todella kaivaa syvältä ja olla pirun onnekas, jos törmäät sellaiseen mieheen. Mutta se, että olet seurustellut emotionaalisesti kypsymättömien, narsististen ja myrkyllisten miesten kanssa, ei tarkoita, että kaikki miehet ovat sellaisia.

Aluksi he kaikki näyttävät samalta, mutta heti kun rentoudut ja alat luottaa johonkin, saat usein puukon selkääsi.

Kun törmäät ensimmäiseen kuoppaan, näet varmasti, millainen mies on. Kun pääset tähän pisteeseen, juju on siinä, ettet valehtele itsellesi ja ajattele, että kyseessä on vain kertaluonteinen juttu.

Älä huijaa itseäsi uskomalla, että hän muuttuu ja että sinulla on valta saada hänet tekemään niin. Tämä “tilanne” tapahtui syystä. Tämä ’tilanne’ oli varoituksesi lähteä pois.

Tappion kohtaaminen parisuhteessa ei ole syy luopua oikean miehen etsimisestä. Se ei tarkoita, etteikö heitä olisi olemassa.

Jatka yrittämistä ja kiinnitä huomiota piirteisiin, joita jokaisella hyvällä miehellä on.

1. Hän muistuttaa sinua siitä, kuinka paljon hän rakastaa sinua

Hän ei anna sinun koskaan unohtaa sitä. Hän kertoo sinulle rakastavansa sinua joka päivä. Vaikka hän ei kertoisi sinulle, hän osoittaa sen sinulle jatkuvasti teoillaan. Ja teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Niin monet ihmissuhteet hajoavat, koska ihmiset niissä pitävät toisiaan itsestäänselvyytenä. He luulevat, että nyt kun he ovat yhdessä, se on sinetöity sopimus. Heidän työnsä on tehty. Heidän ei tarvitse enää yrittää.

Mutta jos et kerro tai näytä kumppanillesi, että rakastat häntä, hän alkaa miettiä, rakastatko häntä ollenkaan. Hyvä mies muistuttaa sinua aina siitä, kuinka paljon hän rakastaa sinua. Hän ei anna sinun koskaan unohtaa sitä.

2. Hän saa sinut tuntemaan itsesi miljoona dollaria paremmaksi

Itseluottamuksesi on taivaissa, kun olet hänen rinnallaan. Hän katsoo sinua tietyllä tavalla, ja se saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi.

Hän kannustaa sinua kävelemään pää pystyssä, eikä hänen tarvitse edes sanoa sinulle, että olet kaunis, koska tiedät sen siitä, miten hän katsoo sinua ja puhuu sinulle.

3. Hän on aina rinnallasi

Riippumatta siitä, minkä päätöksen teet, hän on tukenasi. Jos päätät palata kouluun tai aloittaa tanssijan uran, hän on tukenasi.

Mutta hän ei halua, että teet naurettavia asioita. Jos hän on todella sitä mieltä, että on huono ajatus tehdä jotain, hän on rehellinen ja puhuu asiasta kanssasi.

Jos päätät kuitenkin tehdä sen, hän perääntyy, sillä hän tukee sinua joka tapauksessa.

4. Hän haluaa olla parempi

Hän pyrkii aina parantamaan itseään. Hän tietää, että kovalla työllä hänestä voi tulla vain vahvempi ja parempi. Hän haluaa tulla parhaaksi versioksi itsestään, mikä innostaa sinua tekemään samoin.

Hän ottaa uusia vastuita, hän haluaa oppia uusia asioita, hän haluaa jatkuvasti parantaa itseään.

5. Hän ei koskaan loukkaa yksityisyyttäsi

Et koskaan saa häntä kiinni siitä, että hän käy puhelimessasi tarkistamassa viestisi tai sähköpostisi. Hyvässä ja terveessä parisuhteessa ei ole tarvetta salata asioita.

Jos hän rikkoo tätä sääntöä, se tarkoittaa, ettei hän luota sinuun. Ja jos hän ei luota sinuun, suhteenne on vaarassa epäonnistua.

Miehet, jotka käyttäytyvät näin, ovat hyvin epävarmoja, joten he satuttavat sinua saadakseen olonsa paremmaksi. Hyvän miehen ei tarvitse varmistaa, että olet uskollinen. Hän luottaa sinuun ja hän luottaa sinuun syystä.

6. Tunnet olosi turvalliseksi hänen seurassaan

Naiset kaipaavat parisuhteessa turvallisuutta ja varmuutta. Ne ovat kaksi tärkeintä asiaa, joita he haluavat. Ja kun seurustelet hyvän miehen kanssa, tiedät vain jotenkin, että kaikki tulee olemaan kunnossa.

Tiedät, että hän on vastuuntuntoinen ja kypsä, eikä sinun tarvitse olla huolissasi mistään. Tiedät, että mitä tahansa tapahtuukin, hän on vierelläsi, valmiina puolustamaan sinua.

7. Hän asettaa sinut etusijalle

Sinä olet hänelle ensisijainen asia. Jos elämästäsi puuttuu jotain, hän tekee kaikkensa korjatakseen sen. Onnellisuutesi on hänelle tärkeintä, ja jos hän voi tehdä sen, hän tekee sen.

Hän tietää, että on hänen vastuullaan saada sinut tuntemaan olosi onnelliseksi ja turvalliseksi. Jos hän näkee sinun itkevän, hän ei anna itselleen anteeksi sitä, että on antanut sinun joutua tuohon tilaan.

Hän on sinun holhoojasi aina, kun tarvitset häntä. Ehkä et tarvitse, ehkä pystyt selviytymään kaikesta yksin, mutta on hyvä tietää, että sinulla on joku, johon nojata, jos et vain jaksa enää.

8. Hän ei ole millään tavalla väkivaltainen

Hän ei koskaan huuda, hän ei koskaan huuda. Hän on hyvä kaikille, myös sinulle. Hän on tarpeeksi kypsä ratkaisemaan asiat inhimillisesti ja rauhallisesti. Hän on enemmän kuin kykenevä puhumaan ongelmistasi.

Mistä tietää, ettei hän teeskentele? Helposti. Hän käyttäytyy samalla tavalla täysin tuntemattomien ihmisten, ystävien ja tuttavien kanssa. Se johtuu siitä, että hän on sellainen.

Sellaisia kaikki hyvät miehet ovat.