Skip to Content

7 Varoittavaa Merkkiä Siitä, Että Olet Tekemisissä ‘Mukavan’ Panomiehen Kanssa

7 Varoittavaa Merkkiä Siitä, Että Olet Tekemisissä ‘Mukavan’ Panomiehen Kanssa

Se, miten tunnistaa hyvät miehet pahoista miehistä on muodostunut nykyään mahdottomaksi tehtäväksi. Et pysty erottelemaan heitä toisistaan enää.

Aiemmin sinä edes tiesit, milloin mies on täysi ääliö, hän käyttäytyi sillä tavalla, joten sinä tiesit, että hän on sellainen. Se oli niin yksinkertaista.

Jos tunsit, että pystyit kulkemaan villiä puolta hetken aikaa, sinä pystyit tekemään sen tarkoituksella, vain nähdäksesi, millaista se on.

Ja sen jälkeen sydämesi särkyi, ok, sinä et ollut niin surullinen, koska sinä periaatteessa tiesit sen tapahtuvan. Se oli vain uusi kokemus ja uusi läksy, joka sinun tuli oppia.

Mutta nyt sinulla ei ole varaa tuohon ’luksukseen’. Et voi halutessasi valita seurustella panomiehen kanssa nähdäksesi, millaista se on.

Tänään panomiehet ovat hyvien miesten valepuvuissa. Tänään viattomat naiset joutuvat manipuloivien ääliöiden pelaamiksi, koska he esittävät olevan jotain muuta, kuin oikeasti ovat.

Jatka eteenpäin ja ole varovainen, koska vähintään kerran elämäsi aikana tapaat ’mukavan’ panomiehen.

1. Hän esittää olevansa hyvä mies

Tietysti tämä on ensimmäinen vihje, mutta todennäköisesti viimeinen, minkä huomaat. Useimmiten he ovat niin hyviä esittämään, ettet yksinkertaisesti pysty huomaamaan, millaisia he oikeasti ovat.

He tekevät kaiken sinun tavallasi ja yrittävät täyttää jokaisen toiveesi. He ovat kilttejä ja huomaavaisia ja toisaalta he pelaavat täysin päinvastaista peliä silloin, kun sinä et näe.

2. Hän on liian hyvä ystäväksi

Hänen ystävänsä ihailevat häntä. Hän on oikea sankari heidän silmissään. Miksi? No ei sen takia, että hän on epäitsekäs ja huolehtiva ystävä, ei siksi, että hän on heitä varten aina kun he sitä tarvitsevat. Vaan siksi, että he ovat samanlaisia, kuin hän.

Hän on heidän roolimallinsa, koska hän on seurustellut niin monien eri naisten kanssa tai koska hän onnistui viettelemään sen, jota heistä kukaan muu ei onnistunut. Mutta pohjimmiltaan he ovat samanlaista roskasakkia kuin hän.

3. Hän on täysin erilainen silloin, kun hän on sinun seurassasi

Kun olette yhdessä, hän on niin huomaavainen ja huolehtivainen. Hän on vain liian täydellinen. No, tämä on täyttä sontaa! Sillä hetkellä, kun käännät selkäsi, sillä hetkellä kun katsot toisaalle, hänestä tulee jotain täysin toista.

Useimmiten naiset löytävät turvaa siitä, että valehtelevat itselleen, että hän on se mies, jota hän esittää silloin, kun on heidän seurassaan eikä se mies, jollainen hän on muiden kanssa. Useimmiten me emme halua myöntää sitä, että me seurustelemme täyden psykopaatin kanssa. Tämä on heidän suosikkinsa, koska he voivat näin jatkaa suunnitelmaansa.

4. Hän ei saa sinua suuttumaan

Hän ei ärsytä sinua tai tee mitään suoraa tehdäkseen sinua vihaiseksi. Sinä olet onnellinen hänen kanssaan, mutta vain tietyn ajan. Se aika alussa on täynnä suuria lupauksia ja sitten kun sinä odotat lupausten toteutumista, elämäsi on enemmän kuin täydellistä.

Mutta kun hiljalleen alat ymmärtää, ettei mikään hänen sanomistaan asioista tule tapahtumaan, kuplasi puhkeaa yhtäkkiä ja ymmärrät, että hän on vain panomies.

5. Hän ei koskaan torju sinua muodollisesti

Hän pinoaa asiat hänen mielensä mukaan. Vaikka hän ei koskaan kerro sinulle sitä, ettei halua kanssasi mitään vakavaa, mutta jotenkin hänen käytöksensä näyttää sen sinulle myöhemmin.

Kun hän lopulta kertoo, ettei halunnut koskaan mitään vakavaa, et pysty olemaan vihainen, koska sinä olit se, joka sitä odotit ja hän vain kävelee pois ilman syyllisyyttä.

6. Ehkä hän ei satuta sinua tarkoituksella

Ehkä hänellä on huono menneisyys, ehkä hänellä on sitoutumis-ongelmia, ehkä häntä on satutettu verisesti. Ehkä kaikki nämä ovat totta, mutta ei se anna hänelle lupaa satuttaa sinua.

Ehkä hän ei tee sitä tarkoituksella, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että sinua on loukattu. Jos hän ei tiedä, kuinka käsitellä menneisyyden haamujaan, hänen ei tulisi olla kenenkään kanssa, koska se on vain itsekästä.

7. Hänellä on sinulle suloisia lempinimiä

Eikö se ole suloista? Hänen täytyy olla se oikea. No, hän ei ole, koska nämä lempinimet ovat vain jotain satunnaisia, ne eivät ole erityisiä. Hän ei kutsu sinua niin, koska merkitset hänelle jotain enemmän. Hän kutsuu sinua niin, koska hän tietää sinun haluavan kuulla niitä.

Se on täydellinen ratkaisu hänelle. Hän kutsuu sinua suloisilla lempinimillä, sinä sulat ja hän saa haluamansa – sinä ajattelet hänen rakastavan sinua enemmän kuin maailmaa, vaikka oletkin vain hetkellinen ihastus.