Skip to Content

7 Tekstiviestit Kesken Treffien Säännöt, Jotka Tekevät Rakkauselämästäsi Helpompaa

7 Tekstiviestit Kesken Treffien Säännöt, Jotka Tekevät Rakkauselämästäsi Helpompaa

Tapa, jolla lähetät tekstiviestejä ja tulkitset hänen tekstiviestejään seurustelun alkuvaiheessa, voi tehdä tai rikkoa suhteenne.

Tuntuu siltä, että nykypäivän deittimaailma on käsittämätön ilman tekstiviestejä, ja minusta tuntuu, että se on meille naisille paljon vaikeampaa kuin miehille.

Luulen, että se johtuu siitä, että halusimme tai emme myöntää sitä, miehet tekivät tekstiviestien säännöt mielessään, eikä ole ihme, että eksymme niihin.

‘Milloin tekstata, milloin ei?’ , ‘Milloin tekstiviestit koetaan takertuviksi ja milloin epäkiinnostaviksi?’, ‘Milloin tekstiviestit koetaan takertuviksi ja milloin epäkiinnostaviksi?’ , ‘Miksi hän ei ole vastannut tekstiviestiin, kun tekstiviestistä on kulunut jo puoli päivää?’ ….. Se on uuvuttavaa ja vie aivan liikaa aikaa.

On aika tehdä omat säännöt ja pitää niistä kiinni. Uskon, että me kaikki olemme saaneet tarpeeksemme miesten sääntöjen mukaan pelaamisesta; tarkemmin sanottuna olemme saaneet tarpeeksemme peleistä ylipäätään.

Noudata näitä 7 tärkeintä tekstiviestittelyn ja treffailun välistä sääntöä ja katso, miten rakkauselämästäsi tulee parempaa ja helpompaa:

1. Lähetä aina tekstiviesti “EI” hänen viime hetken suunnitelmilleen.

Ei kannata valittaa ystävillesi hänen myöhäisillan tekstiviesteistään ja viime hetken hengailusuunnitelmistaan.

Se ei muuta mitään, jos tapaat hänet kuitenkin.

Jos haluat, että hän ajattelee etukäteen ja tekee treffisuunnitelmia, näytä hänelle tietä.

Aina kun hänellä on äkillinen halu tavata sinut, sano hänelle jotain tyyliin: “Anteeksi, en voi juuri nyt, olen jossain muualla / minulla on muita suunnitelmia.

Toivon, että olisit kertonut siitä aiemmin”.

Se on mukava ja kohtelias tapa kertoa hänelle, ettet ole hänen käskyvuorossaan ja että haluat, että sinua kohdellaan ensisijaisena, ei vaihtoehtona.

2. Heitä pois kaikki teoriat tekstiviesteistä ja soittamisesta.

Useimmat naiset väittävät, että jos mies vain tekstaa eikä koskaan soita, hän ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kiinnostunut. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta.

On aika tarkastella tekstiviestejä miesten näkökulmasta: se on helpompaa ja tehokkaampaa, he osaavat yleensä ilmaista itseään paremmin kirjallisesti kuin puheella, jotkut ovat ujoja ja siten itsevarmempia tekstiviestejä kirjoittaessaan, jotkut uskovat, että tekstiviesteillä on pienempi mahdollisuus mokata asiat jne.
Kun hän ei kuitenkaan vastaa tekstiviesteihin päiväkausiin, sinun ei pitäisi yrittää keksiä tekosyitä tällaiselle käytökselle.

Lisäksi yksi tärkeä asia, joka on otettava huomioon, on se, oletteko seurustelleet jo jonkin aikaa vai oletteko käyneet vasta muutamilla treffeillä. Et voi odottaa, että mies, jonka kanssa olet ollut kolmilla treffeillä, soittaisi sinulle ja puhuisi kanssasi tunnin ajan, koska hän ei tietäisi, mistä aloittaa tai mitä sanoa.

3. Lisää “Soitan sinulle myöhemmin” -pelinvaihtokohta…

Jos et todellakaan pidä tekstiviesteistä ja haluaisit mieluummin tavallisen puhelun tai jopa videopuhelun, tuo tämä ajatus hienovaraisesti keskusteluihinne.

Kerro hänelle, että olet paljon parempi puhumaan kuin tekstailemaan.

Tai kun tunnet, että hetki on oikea, lähetä vain tekstiviesti “Anteeksi, että olen juuri nyt kiireinen, mutta soitan sinulle myöhemmin ja kerron kaiken”.

Näin teet ensimmäisen liikkeen soittamalla ja näet, seuraako hän esimerkkiäsi.

On tärkeää, että teette tässä kompromisseja ja kohtaatte toisenne puolivälissä, sillä se helpottaa myös muita suhteenne osa-alueita.

4. Älä lähetä seksiviestejä, jos haluat muutakin kuin seksiä.

Älä anna hänelle mitään poikaystäväetuja, ennen kuin hän todella on poikaystäväsi. Älä myöskään lähetä seksitietoja suhteen alkuvaiheessa.

Sinun ei tarvitse olla sievistelijä, mutta voit lykätä sexttaamista siihen asti, kunnes hänestä tulee joku, jonka todella tunnet ja johon luotat.

Jos sexting alkaa liian pian, hän olettaa, että olet mukana vain seksin takia tai että sinut on helppo saada sänkyyn, ja kun hän on saanut haluamansa, hän jatkaa matkaansa. Älä siis kiirehdi.

Toisaalta, jos hän vaatii tekstiviestejä tai lähettää sinulle tekstiviestejä, jotka ovat täynnä seksuaalisia vihjauksia, tiedät tarkalleen, missä tilanteessa olet hänen kanssaan; hän ei ole kiinnostunut sydämestäsi – vain ruumiistasi.

Jos se ei ole jotain, mistä olet kiinnostunut, vilkuta hänelle hyvästejä ja lähetä hänet pois, sillä hän ei ole aikasi arvoinen.

5. Vältä joutumasta (väärien) tulkintojen ansaan.

Miksi häneltä kestää niin kauan vastata? Mitä hänen “OK”-tekstinsä tarkoittaa, onko hän vihainen minulle?

Tekstailimme eilen koko päivän, joten onko hän tänään menettänyt kiinnostuksensa vai pelaa pelejä? jne.

Useimmat naiset rakastavat tulkita tekstejä ja lukemattomia tekstejä, tiedän, että olin yksi heistä, kunnes yksinkertainen totuus löi minua kasvoihin: Miesten aivot ovat täysin päinvastaiset kuin naisten aivot; emme katso asioita samalla tavalla.

Yritä rentoutua ja olla ajattelematta asiaa liikaa. Seurustelun alkuvaiheessa teidän ei tarvitse olla niin tiukkoja, koska olette vasta tutustumassa toisiinne.

Hänen ei tarvitse asettaa aikataulua siitä, milloin tekstata.

Tärkeintä on, että näet hänen olevan kiinnostunut, että hän tekee parhaansa pitääkseen yhteyttä ja tutustuakseen sinuun hieman paremmin tekstiviestien välityksellä ja mikä tärkeintä, että hän suunnittelee tapaavansa sinut henkilökohtaisesti.

6. Älä koskaan lähetä jatkotekstiviestiä tai ylitekstiviestiä

Aina kun sinulle tulee halu lähettää seurantatekstari, vastusta sitä niin paljon kuin voit.

Jos hän olisi halunnut vastata, hän olisi jo vastannut tai hän ei ehkä ole nähnyt tekstiäsi, ja jatkotekstin lähettäminen vaikuttaa siltä, että olet tarvitseva ja kaipaat epätoivoisesti hänen huomiotaan.

Jos hän ei lähetä vastaustekstiä, et voi tehdä asialle mitään. Anna hänen olla. Se, että et saa tekstiviestiä takaisin, on jo itsessään vahva viesti.

Älä pahenna tilannetta itsellesi lähettämällä seurantatekstin.

Älä myöskään lähetä hänelle tonneittain tekstiviestejä, sillä vaikka hän vastaisi kaikkiin, se on nopein tapa tukahduttaa mahdollinen suhteenne.

Ole enemmän huolissasi laadusta kuin määrästä; kyse on enemmän siitä, mistä tekstailet, kuin siitä, että tekstailet koko ajan.

Tieto siitä, missä hän on ollut koko päivän tai mitä hän söi aamiaiseksi, on periaatteessa arvoton, mutta teksti, jossa hän sanoo ajatelleensa sinua koko päivän, on puhdasta kultaa.

7. Anna hänen olla mies ja ottaa ajoittain ohjat käsiinsä.

Luulen, että monet teistä ovat kanssani samaa mieltä, kun sanon, että nykypäivän naisten on saatava tuntea itsensä enemmän naisiksi.

Haluamme jonkun, joka kosiskelee meitä ja saa meidät tuntemaan itsemme erityiseksi tai toisin sanoen tarvitsemme miehen lähettämään sen hemmetin ensimmäisen tekstiviestin aika ajoin.

Sen ei tarvitse olla sääntö, sen ei tarvitse olla aina, mutta olisi hienoa, jos miehet aloittaisivat keskustelun useammin kuin nainen.

Tämä ei tarkoita taktiikoiden kehittämistä tai leikkimistä, vaan se on yksinkertainen tosiasia, että miehet menettävät kiinnostuksensa asioihin, joita heille tarjoillaan hopealautasella, joten jos sinä olet se, joka tekstailee koko ajan, miehen ei tarvitse ponnistella.