Skip to Content

7 Syytä, Miksi Naimisissa Olevat Miehet Rakastuvat Edelleen Muihin Naisiin

7 Syytä, Miksi Naimisissa Olevat Miehet Rakastuvat Edelleen Muihin Naisiin

Nykyinen aikamme on täynnä tilanteita, joissa naimisissa olevat miehet rakastuvat toisiin naisiin.

Siihen voi vaikuttaa niin moni asia, kuten keski-ikäkriisi, kun he haluavat vahvistaa egoaan nuorten ja viehättävien naisten avulla tai vain menettää tunnesiteen, joka yhdistää kaksi kumppania.

Mutta lyhyesti sanottuna tässä on muutamia todistettuja syitä siihen, miksi naimisissa olevat miehet ihastuvat muihin naisiin. Joten jatka lukemista!

Seksin puute

Miehet ovat näet varsin yksinkertaisia olentoja.

On asioita, joita he tarvitsevat parisuhteessa, ja jos sinä et tarjoa hänelle niitä asioita, joita hän tarvitsee samalla kun hän täyttää kaikki sinun toiveesi, hän luultavasti löytää jonkun toisen, joka antaa hänelle kaiken, mitä hän tarvitsee.

Tiedän, että parasta olisi istua alas ja puhua avoimesti kumppanisi kanssa jokaisesta ongelmasta, mutta jotkut miehet ovat melko ylpeitä, eivätkä halua käyttäytyä tarvitsevana.

Siksi tällaisia asioita tapahtuu. Jos miehet eivät saa seksiä parisuhteessa, he valitettavasti löytävät toisen naisen, joka antaa heille sen, mitä he kaipaavat.

He menettävät tunnesiteen vaimoonsa

Miehet ovat nimittäin tunneihmisiä siinä missä naisetkin, ja heillä on emotionaalisia tarpeita kuten meillä kaikilla.

Mutta jos mies näkee, että hän ei ole samalla tunnetasolla vaimonsa kanssa, hän yrittää löytää jonkun, joka pystyy ymmärtämään häntä paremmin.

Itse asiassa he kaikki yrittävät löytää kumppaninsa kanssa jotain, jonka he ovat menettäneet kauan sitten.

He tarvitsevat jonkun, joka ymmärtää heitä, joka kuuntelee heitä ja joka ei tuomitse heitä heidän tekemisistään.

Ja jos he löytävät tällaisen ihmisen toisesta naisesta, he menevät hänen luokseen.

He haluavat satuttaa kumppaneitaan, koska heidän kumppaninsa petti heitä.

On miehiä, joita on petetty, ja syy siihen, miksi he viettelevät muita naisia, on se, että he haluavat satuttaa kumppaniaan aivan kuten tämä teki heille.

He tekevät sen kostaakseen ja tunteakseen sillä tavalla olonsa paremmaksi omassa nahassaan.

He eivät koskaan tekisi sitä, jos heidän avioliitossaan kaikki olisi normaalisti, mutta se, että joku teki heistä hölmön, saa heidät räjähtämään.

Niinpä he jopa makaavat naisen kanssa, joka ei ole yhtä kaunis kuin heidän vaimonsa, vain siksi, että he voisivat tuntea olevansa nyt tasoissa.

Itse olen sitä mieltä, että tämä ei ratkaise heidän ongelmiaan ja että heidän pitäisi yrittää löytää syy siihen, miksi näin alun perin tapahtui.

He saivat mahdollisuuden pettää

Ehkä jotkut miehet eivät pettäisi vaimoaan, jos heillä ei olisi siihen mahdollisuutta.

Jos he olisivat onnettomia ja heillä olisi avioliitto-ongelmia, ja sitten yhtäkkiä paikalle ilmestyisi ymmärtäväinen nainen, joka tarjoaisi heille lohtua, useimmat heistä pettäisivät.

He rauhoittaisivat omatuntoaan sanomalla itselleen, että he ansaitsevat hieman onnea, koska heitä on laiminlyöty niin pitkään.

He eivät tuntisi mitään katumusta siitä, että tekisivät niin, koska he ovat surullisia avioliitossaan ja heistä tuntuu, että heidän vaimonsa ei oikeastaan kiinnitä heihin huomiota.

Jotkut heistä eivät pysty pitämään tätä salaisuutta pitkään, joten he höpöttävät kaikesta, mutta toiset jatkavat “kahdella tuolilla istumista” ilman ongelmia.

Keski-ikäkriisi

Jep! Keski-ikäkriisi, tuo ovela paskiainen, on tappanut niin monta rakkaussuhdetta, eivätkä miehet vieläkään yritä tehdä asialle mitään.

Tarkoitan, eihän se ole niin, että he voisivat hallita sitä tai jotain, mutta pieni ponnistus ei heitä tappaisi.

Joka tapauksessa tämä on yksi syy siihen, miksi jotkut naimisissa olevat miehet ihastuvat muihin tyttöihin.

Kun miehet saavuttavat tietyn iän, he todella tajuavat, että he vanhenevat eivätkä voi tehdä samoja asioita kuin nuorena.

Ja kaikessa tuossa sotkussa he tekevät hulluja asioita, kuten myyvät autonsa ja hankkivat moottoripyörän tai seurustelevat uuden naisen kanssa, joka on puoliksi yhtä nuori kuin he itse.

Nainen ei ole mitään muuta kuin egon kohotus, eikä heillä ole mitään erityistä tunnesuhdetta häneen.

Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että he pettivät vaimoaan tuon tytön kanssa. Ja sitä ei kenenkään naisen pitäisi koskaan antaa anteeksi.

He tekevät sen parantaakseen uraansa

On miehiä, jotka haluavat parantaa uraansa, ja he ovat valmiita tekemään kaiken tarvittavan päästäkseen sinne, minne he haluavat.

Siksi he päättävät vietellä naisen, joka on korkeassa asemassa työpaikallaan ja joka voisi auttaa heitä pääsemään sinne, minne he haluavat.

Tätä kutsutaan “jonkun hyväksikäytöksi”, mutta jotkut miehet ovat sinut sen kanssa, koska he eivät ole se, joka lopulta loukkaantuu.

Tällaisilla miehillä ei ole mitään ongelmia maata naisen kanssa ja kertoa hänelle rakastavansa häntä vain saadakseen haluamansa.

Ja kun he ovat sen tehneet, he jättävät naisen ja unohtavat hänet aivan kuin hän ei olisi koskaan ollut osa heidän elämäänsä.

Ja vaikka he tekisivätkin näin vain lyhyen aikaa, se ei ole tekosyy sille, mitä he tekivät.

He tekevät sen rahan takia.

Usko tai älä, on miehiä, jotka todella makaisivat naisen kanssa, jos tämä tukisi heitä taloudellisesti.

Siksi he pettävät pitkäaikaiset kumppaninsa ja menevät ensimmäisen rikkaan naisen kanssa, joka tulee heidän elämäänsä.

Tietenkin on rakastavia ja huolehtivia miehiä, jotka eivät koskaan jättäisi vaimoaan ties kuinka suuren rahamäärän takia, mutta on myös ääliöitä, jotka myisivät sielunsa paholaiselle muutaman ylimääräisen taalan takia. Ja tiedätkö mikä on pahinta?

Kun rikas nainen saa heistä tarpeekseen, hän jättää heidät ja jättää heidät kuin he eivät olisi koskaan olleet osa hänen elämäänsä.