Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Tapahtuvat, Kun Menetät Tytön, Jolla On Pehmeä Sydän

7 Asiaa, Jotka Tapahtuvat, Kun Menetät Tytön, Jolla On Pehmeä Sydän

Kun menettää tytön, jolla on pehmeä sydän, menettää arvokkaan jalokiven. Vasta nyt, kun olet menettänyt hänet, tajuat, mitä sinulla oli.
Pidit häntä itsestäänselvyytenä. Käytit hänen hyvyyttään ja syljit sen päälle. Murskasit sen, koska et osannut arvostaa sitä.

Nyt kun olet menettänyt hänet, kadut, että toimit niin kuin toimit. Mutta nämä tytöt eivät anna toista mahdollisuutta. He kantavat sydämensä hihassaan ja antavat sinulle kaiken, mitä heillä on – mutta vain sen yhden kerran.

Kun mokaat sen, se on ohi. Paluuta ei ole. Ei ainakaan hänelle.

1. Menetät parhaan ystäväsi

Menetät ainutkertaisen tilaisuuden saada paras ystävä, joka sinulla voi koskaan olla. Menetät jonkun, joka on tukenasi niin hyvässä kuin pahassa.
Menetät jonkun, joka näkee sinut sellaisena kuin todella olet – jonkun, joka rakastaa sinua sellaisena kuin todella olet. Menetät jonkun, jolle voit näyttää todelliset tunteesi. Menetät jonkun, joka halaa sinua ja lohduttaa sinua, kun tarvitset sitä.

2. Menetät ehdottoman rakkauden

Kun menetät tytön, jolla on pehmeä sydän, menetät jonkun, joka rakastaa sinua koko olemuksellaan. Menetät jonkun, joka seisoo rinnallasi kaikesta huolimatta.
Menetät jonkun, joka menee puolestasi kuuhun ja takaisin. Hän on tyttö, joka antaa sinulle sydämensä kokonaan. Hän on tyttö, joka rakastaa sinua ehdoitta ja ikuisesti.

3. Menetät jonkun, joka uskoo sinuun

Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa mokasit, hän ei koskaan luopunut sinusta. Hän uskoi sinuun, kun kaikki muut käänsivät sinulle selkänsä.
Sinulla oli aina hänet, jonka luokse palata. Ja niin teit aina. Kun tarvitsit häntä, tulit hänen luokseen. Mutta kun hän tarvitsi sinua, et ollut koskaan siellä. Siksi hän on poissa.

4. Menetät jonkun, joka uhrautuisi puolestasi

Kun menetät hänet, menetät jonkun, joka ottaisi luodin puolestasi. Menetät jonkun, joka sanoisi jotain typerää viedäkseen huomion pois sinulta nolossa tilanteessa.
Menetät jonkun, joka laittaisi kaiken paskan syrjään vain auttaakseen sinua, lohduttaakseen sinua, jos olet allapäin. Menetät jonkun, joka asettaa sinut etusijalle. Et osannut vaalia sitä. Käytit sitä hyväksesi.

5. Menetät jonkun, joka tekee sinusta paremman ihmisen

Menetät jonkun, joka ei koskaan antaisi sinun luopua itsestäsi. Menetit tytön, joka teki sinusta paremman. Tämä tyttö haastoi sinut olemaan yhtä hyvä kuin hän.
Tällä tytöllä oli kyky johdattaa sinut menestykseen. Et ollut edes tietoinen siitä ennen kuin nyt, kun menetit hänet.

6. Menetät mahdollisuuden olla onnellinen

Pelasit uhkapeliä “onnellisuutesi loppuun asti”. Uhkasit ainoan mahdollisuutesi seistä käytävän päässä, kun hän lähestyy kauniissa valkoisessa mekossa. Valkoinen sopii hänelle.
Hän on viaton. Hän on puhdassydäminen. Myit sen kaiken lyhytaikaisen vuoksi. Myit elinikäisen onnen hetken intohimosta. Et kuitenkaan ansaitse häntä.

7. Menetät kunnioituksen

Kukaan ei tule koskaan kunnioittamaan sinua niin kuin hän teki. Kukaan ei tule katsomaan sinua niin kuin hän, hänen rakkautta pursuavat silmänsä. Kukaan ei kohtele sinua kuten hän. Et edes ansainnut hänen rakkauttaan, mutta hän antoi sen sinulle silti.
Hän antoi sinulle luottamuksensa, kunnioituksensa ja rakkautensa.
Sinä et antanut hänelle mitään.
Olet menettänyt tytön, jolla oli pehmeä sydän.
Et saa toista.