Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Saat Kysymättä, Jos Hän Todella Rakastaa Sinua

7 Asiaa, Jotka Saat Kysymättä, Jos Hän Todella Rakastaa Sinua

Jos olet joskus heittäytynyt deittimaailmaan, olet huomannut, että se on sotkuista, monimutkaista ja useimmiten sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu.

Jos olet sillä välin löytänyt jonkun, joka on tarpeeksi arvokas ajastasi, jäät silti miettimään, rakastaako hän sinua todella vai ei.

No, yksi asia on varma, kun mies on todella, hulluna, syvästi rakastunut, hän ei voi tehdä mitään salatakseen sen. Riippumatta siitä, ettei hän halua näyttää tunteitaan, hän näyttää ne kaikki joka tapauksessa.

Jos olet tarpeeksi tarkkaavainen, et voi olla huomaamatta näitä paljastavia merkkejä siitä, kuinka ihastunut hän on sinuun.

Jos hän todella rakastaa sinua, voit nähdä sen siitä, miten hän kohtelee sinua. Eikä mikään ole koskaan sotkuista hänen kanssaan.

Sinun ei tarvitse pyytää häneltä mitään, koska hän antaa sinulle kaiken ansaitsemasi ja enemmänkin ihan itsestään.

1. Hänen aikansa

Kun mies todella rakastaa sinua, näet sen siitä, kuinka paljon aikaa hän viettää kanssasi. Rakastunut mies haluaa viettää kanssasi mahdollisimman paljon vapaa-aikaa.

Hän yrittää varastaa mahdollisimman paljon aikaa muilta ihmisiltä ja asioilta, sillä hän haluaa antaa sitä sinulle.

Hän tekee parhaansa viedäkseen sinut usein ulos tai vain rentoutuakseen sohvalla kanssasi. Kaikki ne ajat, jotka hän on ennen viettänyt yksin, hän haluaa nyt jakaa kanssasi.

2. Hänen huomionsa

Jos mies todella rakastaa sinua, sinun ei tarvitse pelata pelejä saadaksesi hänen huomionsa. Hänelle tulee luonnostaan kohdistaa huomionsa sinuun.

Kun huoneessa on paljon ihmisiä, sinä olet se, johon hän keskittyy eniten.

Sinun ei tarvitse istua tuntikausia tuijottamassa näyttöä ja odottaa, että hän vastaa tekstiviestiin. Tiedätkö miksi? Koska hän tulee olemaan se, joka soittaa vain kuullakseen äänesi tai lähettää sinulle tekstiviestin vain kertoakseen, että hän ajattelee sinua tai että hänellä on ikävä sinua ja kuinka hän odottaa innolla tapaamistamme.

Saat kaiken ansaitsemasi huomion ja enemmänkin.

3. #1 hänen prioriteettilistallaan

Monet tytöt kamppailevat sen kanssa, että pääsevät edes haluamansa miehen prioriteettilistalle, mutta sinun tarinasi on erilainen. Koska hän rakastaa sinua, sinun ei tarvitse edes yrittää kovasti päästä sinne, koska hän todella haluaa sinun olevan siellä ilman muuta.

Sen lisäksi hän pitää huolen siitä, että tiedät, kuka on hänen tärkeysjärjestyksensä kärjessä – se olet sinä, ja hän pitää huolen siitä, että sinua muistutetaan siitä usein.

Hän valitsee sinut yötä päivää, hän saa sinun toiveesi tulemaan hänen omiensa edelle, eikä sinun tarvitse kysyä, koska mies, joka rakastaa naista, on täysin tietoinen siitä, mitä nainen ansaitsee, eikä hän pidättele niitä.

4. Rakkaus

Useimmat ihmiset unohtavat rakkauden suhteissa ja usein käy niin, että ihmiset jäävät kiinni rutiineihin ja rakkaus käy tylsäksi. Mutta jos miehesi todella rakastaa sinua, hän pitää huolen siitä, ettei rakkautesi käy tylsäksi.

Hän hukuttaa sinut pieniin huomionosoituksiin ja varmistaa, että hän kohdistaa kaiken rakkautensa sinuun. Hän käyttää paljon aikaa miettimällä, miten osoittaa sinulle, että hän rakastaa sinua, eikä hän anna elämän pienten asioiden, kuten arjen rutiinien, työn tai riidan tulla tielle.

Hän ei koskaan unohda rakastavansa sinua, ja vaikka asiat menisivät kuinka sekaisin, hänellä on aina mielessä, kuinka paljon hän rakastaa sinua. Tämän vuoksi hän tekee parhaansa selvittääkseen asiat teidän kahden välillä.

5. Validointi

Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että hän validoi sinut, sillä jos kumppanisi rakastaa sinua, hän on tietoinen tunteistasi ja näkemyksistäsi eikä hän koskaan tuomitse sinua niiden vuoksi.

Sen sijaan, että hän tuomitsisi sinut tai tekisi johtopäätöksiä ennen kuin olet edes lopettanut lauseen, hän yrittää asettua sinun asemaasi. Hän haluaa tietää, mistä puhut.

Sinun ei tarvitse koskaan pelätä, että hän ymmärtää sinut väärin, koska hän antaa sinulle aina riittävästi tilaa selittää itseäsi.

6. Ihailu

Miehesi ei koskaan pelästy sinua, koska totta puhuen et voi koskaan pelottaa todellista miestä. Jos miehelläsi on yhtään järkeä, hän on paikalla taputtamassa jokaiselle onnistumiselle, jonka teet elämässäsi.

Itse asiassa, jos hän todella rakastaa sinua, hän tulee auttamaan sinua menestyksen tielläsi ja hänestä tulee ykkösfanisi, kun pääset huipulle.

7. Tilaa olla oma itsesi

Myönnettäköön, että meillä kaikilla on puutteita, mutta oikea ihminen ei keskity puutteisiisi, vaan päättää nähdä niiden taakse.

Jos miehesi todella rakastaa sinua, hän hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Hän ei yritä muuttaa sinua eikä stressaa pienistä puutteistasi.

Hän rakastaa sinua kokonaisuutena. Sinun ei tarvitse stressata siitä, näytätkö tyhmältä hänen edessään, koska tiedät, ettei hän tuomitse sinua, vaikka mitä tapahtuisi.

Sinulla on tilaa olla hassu, puhua asioista, joita rakastat, pukeutua haluamallasi tavalla ja tehdä mitä tahansa, mikä tekee sinut onnelliseksi. Koska mies, joka todella rakastaa naistaan, haluaa aina nähdä hänet onnellisena.