Skip to Content

6 Keinoa Saada Hänet Katumaan Sitä, Ettei Hän Kohdellut Sinua Oikein

6 Keinoa Saada Hänet Katumaan Sitä, Ettei Hän Kohdellut Sinua Oikein

Jos olet käynyt eron läpi tai olet parisuhteessa ja mietit, kuinka saada miehesi katumaan sitä, että kohtelee sinua väärin, olet nyt oikeassa paikassa.

Juttu on siinä, että miehet eivät useimmiten ole edes tietoisia siitä, että he tekivät sinulle jotain väärää.

He ajattelevat, että jos et suutu saman tien, kaiken on oltava hyvin. Miehet eivät ymmärrä, että naiset reagoivat eri tavalla väärin kohteluun.

Naiset ovat kehittäneet valtavan kapasiteetin kestää tuskaa ja sen vuoksi naiset pystyvät synnyttämän ja käymään läpi valtavia määriä kipua ilman, että sanovat sanaakaan.

Siksi kun he satuttavat sinua, sinä yksinkertaisesti ignooraat tunteen ja esität jonkin aikaa, ettei sinua satu, ennen kuin se iskee kovaa.

Hän jatkaa elämäänsä ajatellen, ettei hän tehnyt sinulle mitään väärin ja katumuksen sijaan hän tuntee päinvastoin.

Kun jotain tällaista tapahtuu, sinulla on kaikki oikeus saada hänet katumaan sitä, ettei hän kohdellut sinua ansaitsemallasi tavalla ja tässä on 6 keinoa, jotka auttavat sinua saavuttamaan tämän.

1. Älä soita tai viestitä hänelle

Tiedän, että sinulla on valtava halu kertoa hänelle kaikki ja saada hänet kärsimään, mutta se on pahinta, mitä voit tehdä.

Kultainen sääntö on olla soittamatta tai viestittämättä hänelle.

Jos viestität hänelle tai vielä pahempaa, soitat hänelle, hän ajattelee kaiken olevan kuten aiemminkin ja sinä olet vieläkin tuo hölmö nainen, joka anelee anteeksipyyntöä.

Älä tee sitä. Sinun tulee antaa hänen tietää, että hän satutti sinua, mutta sinä et ole hänelle vihainen – sinä olet pettynyt.

Puhelimeen huutaminen aiheuttaa vain vastareaktion etkä halua hämmentää häntä tai saada häntä ajattelemaan sinun olevan epätoivoinen.

Sinä et ole. Sinä olet täysin tietoinen siitä, mitä tapahtui ja sinulla on kaikki oikeus olla pettynyt.

Huutaminen tarkoittaa vain sitä, että olet hänelle vihainen, mutta jos ignooraat hänet, hän katuu hetken päästä sitä, mitä hän sinulle teki.

2. Ignooraa hänet, kun hän on lähelläsi

Jos te kaksi elätte yhdessä, mitä tahansa hän tekee tai sanoo, ignooraa hänet kunnes hän pyytää anteeksi käytöstään.

Jatka yksinkertaisesti niiden asioiden tekemistä, joita olit tekemässä ja esitä, kun häntä ei olisi olemassa. Miehet ovat hyvin herkkiä tämän asian suhteen.

He eivät voi sietää sitä, että heitä ei enää haluta.

Ja silloin he alkavat kelaamaan tilanteita päässään löytääkseen syyn sille, miksi ignooraat hänet ja he pyytävät sitä anteeksi. Sama koskee tilannetta, jos te kaksi olette juuri eronneet.

3. Vastaa KYLLÄ tai EI

Jos kysyt miehiltä, mikä on pahinta, mitä nainen voi tehdä, he kertovat sinulle, että se on vastaaminen ‘kyllä’ tai ‘ei’.

Jos jatkat juttelua normaalisti, he ajattelevat, että sinä olet sillä hetkellä kiukustunut jostain syystä ja sinä jotenkin taianomaisesti muutat käytöstäsi pian.

Mutta jos vastaat ’kyllä’ tai ’ei’, hän tietää. Hän tietää saman tien, että hän on se, joka mokasi ja hän alkaa katua sitä, mitä hän teki sinulle.

4. Näytä hänelle, ettet tarvitse häntä

Tietenkään et tarvitse häntä. Mutta miehet eivät ymmärrä tätä.

He elävät sille tunteelle, että joku tarvitsee heitä koska sillä tavoin he ajattelevat olevan sinun yläpuolellasi.

Jos näytät haavoittuvuutesi ja anelet häneltä anteeksipyyntöä tai palaamaan luoksesi, hän ei tee sitä, koska se ei ole houkuttelevaa.

Mutta jos näytät hänelle, ettet tarvitse häntä ja pärjäät täydellisesti ilman häntä, hän ymmärtää, että hän on tehnyt jotain väärin.

Hän tulee epäluuloiseksi, koska yhtäkkiä sinä et enää tarvitse tai halua häntä.

Tämä osuu hänen egoonsa ja hän tuntee olonsa pahaksi epäonnistuessaan miehenä ja tämä pakottaa hänet tuntemaan katumusta hänen aiemmista teoistaan.

5. Pidä hauskaa ja näytä parhaalta

Ei ole mitään seksikkäämpää, kuin nainen, joka osaa pitää hauskaa ja nauttii elämästään.

Kun hän näkee sinut parhaimmillasi ja pitävän hauskaa ilman häntä, se ajaa hänet hulluksi.

Se ajaa hänet hulluksi, koska miehet ovat mustasukkaisia silloin, kun nainen osaa pitää hauskaa ilman heitä.

He ajattelevat, että he ovat universumisi keskipiste.

Jos sinulla on hauskaa ja samalla ignooraat hänet, hän ymmärtää, että hän on tehnyt jotain pahasti väärin sinua kohtaan.

6. Hankkiudu eroon tavaroista, jotka hän on antanut sinulle

Eron jälkeen järkevintä on hankkiutua eroon kaikista tavaroista, joita hän koskaan sinulle antoi, koska se auttaa sinua voimaan paremmin ja samalla se saa hänen olonsa tuntumaan huonoksi.

Sinä voit pakata kaikki hänen tavaransa ja jättää ne hänen ovensa eteen tai toimittaa ne hänelle postitse.

Kun hän avaa paketin, hän käy läpi aiemmat hetkenne, kun te kaksi olitte yhdessä ja se osuu häneen.

Hän tuntee katumusta, kun ei ollut siinä sinua varten ja epäonnistui miehenä kohtelemaan sinua oikealla tavalla.