Skip to Content

5 Suloista Asiaa, Jotka Saavat Miehesi Janoamaan Sinua

5 Suloista Asiaa, Jotka Saavat Miehesi Janoamaan Sinua

Miehet ovat maailmankaikkeuden yksinkertaisimpia olentoja. En tarkoita tätä pahalla – se on oikeastaan hyvä asia.

Katso tätä naisten näkökulmasta. Meillä on aina taipumus monimutkaistaa asioita, jotka johdattavat meidät hurjaan sotkuun.

Mutta miehet eivät tee tätä. He ratkovat asian kerrallaan – ja se toimii.

Mutta on olemassa yksi asia, jota naiset tekevät eivätkä miehet ymmärrä sitä. Me käytämme naisellista viisauttamme saadaksemme miehet ajattelemaan tai tekemään jotain, mitä me haluamme.

Voit kieltää tämän jos haluat, mutta ei ole olemassa naista, joka ei ole tehnyt tätä ainakin yhdelle miehelle.

Joten jos aistit joitain ongelmia horisontissa – jos miehesi on viilentymässä jostain syystä, tee taikasi ja saa hänet janoamaan sinua kovasti.

1. Käytä merkityksellistä tuoksua

Keino saada joku ikävöimään sinua kovasti on saada hänet muistamaan tuoksusi. Valitse laadukas shampoo, josta pidät tai parfyymi, joka sopii sinun persoonaasi parhaiten.

Jutun ydin tässä on se, että joka kerta kun hän aistii jonkun samankaltaisen tuoksun, hän muista sinut – sinulla on oma tuoksusi.

Joka kerta kun hän lähtee, hänellä on tuoksusi ihollaan. Usko minua, hän janoaa vartaloasi ja kosketustasi, koska hän ei saa sinua pois mielestään.

2. Pidä joitan asioita omana tietonasi

Älä paljasta kaikkea itsestäsi saman tien. Kerro asioita pienissä annoksissa, jätä hänet aina haluamaan lisää.

Miehet eivät viehäty naisista, jotka paljastavat itsensä heti täysin. He seurustelevat mieluummin salaperäisten naisten kanssa.

Mieti nyt – kuka voi vastustaa pientä mysteerisyyttä? Sillä tavoin sinä jätät hänet pohtimaan, mitä sisältäsi vielä paljastuukaan.

3. Älä ole koko ajan saatavilla

Kuinka hän voi ikävöidä sinua, jos olet lähellä koko ajan? Anna hänelle edes mahdollisuus kaivata vartaloasi ja kosketustasi.

Myöskin jos olet koko ajan lähellä, sinä voit provosoida tilannetta – hän saattaa ärsyyntyä sinusta, koska on koko ajan luonasi.

On tärkeää, että sinä jatkat sosiaalista elämääsi ja parisuhdettasi – mutta molempia eri aikaa. Kun hän ei näe sinua koko ajan, hän kaipaa ja ikävöi sinua enemmän kuin koskaan.

4. Pukeudu tyylikkäästi

Tyylikkäästi, mutta seksikkäästi. Älä näytä kaikkea – anna hänen mielikuvituksensa juosta villinä.

Työsi on houkutella sinua – anna hänen miettiä, mitä tuon kauniin mekon alla piilee. Sinun mekkosi jättää viehättävän kuvan itsestäsi hänen silmissään – senkin jälkeen kun lähdet.

5. Älä vastaa hänen puheluunsa välittömästi

Älä koskaan hyväksy viime hetken kutsua treffeille. Se jättää kuvan, että hän voi soittaa sinulle koska tahansa eikä hän arvosta aikaasi.

Näytä hänelle, että sinulla on elämä siitä huolimatta, että seurustelet hänen kanssaan. Siksi hyvä tapa saada joku ikävöimään sinua on olla vastaamatta myöntävästi ja välittömästi viime hetken kutsuihin.

Jos hän on sinnikäs, kerro hänelle, että yrität saada sen sopimaan ja sopivan ajan kuluttua ilmesty paikalle. Sinä näet, kuinka hän ilahtuu kun sinä yllätit hänet.

Jos mikään näistä keinoista ei toimi, silloin sinun tulee luovuttaa ja etsiä joku toinen. Tämä mies ei selvästikään ole sinun aikasi arvoinen – etsi joku, joka on.