Skip to Content

5 Asiaa, Jotka Kannattaa Tehdä, Kun Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Oleva Mies Palaa Aina Takaisin

5 Asiaa, Jotka Kannattaa Tehdä, Kun Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Oleva Mies Palaa Aina Takaisin

On vaikeaa päästä yli tunteellisesti saavuttamattoman miehen yli. Etenkin, kun tuo emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies palaa aina takaisin.

Ollaanpa nyt rehellisiä. Kun aloitat uuden suhteen, et odota sen päättyvän.

Toivot aina, että hän on se oikea sinulle, että hän näyttää sinulle, että rakkaus on taistelun arvoista.

Ja sitten hän näyttää sinulle, että hän on vain yksi kusipää, johon rakastuit toivottomasti.

Miten siitä pääsee eteenpäin? Tiedät, ettei hän ole se oikea, tiedät, että hän kusetti sinua yhä uudelleen ja uudelleen, mutta toivo on se, mikä särkee sinut joka ikinen kerta, kun ajattelet häntä.

Muistat yhä, miten uskomaton hän oli, kun tapasitte ensimmäisen kerran, voit yhä maistaa hänen huulensa sinun huulillasi ja toivot yhä, että hän tulee takaisin.

Mutta asia on niin, että emotionaalisesti saavuttamattomissa olevien miesten on tehtävä se päätös itse.

Kukaan ei voi pakottaa heitä muuttumaan ja aikuistumaan. Kukaan muu ei voi saada heitä muuttumaan kuin he itse. Ja se on se ikävä puoli.

Mitä nyt? Miten voit kunnolla siirtyä eteenpäin sellaisesta suhteesta, jossa tunsit olevasi ainoa, joka rakasti, jossa tunsit huutavasi tiiliseinää päin, eikä mitään tapahtunut?

Helvetti, uskot jopa, että sillä seinällä oli enemmän tunteita kuin exälläsi.

Miten pääset eteenpäin suhteesta, jossa annoit kaikkesi ja sait vastineeksi vain tuskaa ja turhautumista?

Jaetaan se muutamaan osaan. Ensinnäkin meidän on tiedettävä, mitä helvettiä hän aikoo tehdä.

Aikooko hän leikkiä uhria, tehdä sinut mustasukkaiseksi, hieroa kaikkea naamallesi vai aikooko hän antaa sinulle koko pirun paketin?

Sitten on tärkeää tietää, miten reagoida ja mitä tehdä. Spoilerihälytys: siihen liittyy yhteydenpitokieltosääntö.

Tässä 5 asiaa, joita emotionaalisesti saavuttamattomat miehet tekevät eron jälkeen:

1. Leikkivät uhria

Hän kiertää kertomassa tarinaa siitä, kuinka sinä olet pahis ja hän ei tehnyt mitään muuta kuin rakasti sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän kertoo tuon tarinan kenelle tahansa, jolla on korvat ja tissit. Poikaparka, hän ei tehnyt mitään väärää, ja sinä lopetit suhteen yllättäen. Hän tekee tämän vain säilyttääkseen maineensa.

Tässä tapauksessa hänellä ei ole aikomustakaan voittaa sinua takaisin, vaan hän yrittää saada sinut napsahtamaan ja vahvistamaan tarinansa.

Parasta, mitä voit tehdä tässä tilanteessa, on jättää kaikki huomiotta. Sinä ja ystäväsi tiedätte totuuden, ja vain sillä on merkitystä.

Tiedät, että teit parhaasi, eikä mitään tapahtunut. Tiedät, että yritit, mutta hän kieltäytyi tekemästä samaa.

Älä siis anna hänelle iloa voittaa vielä kerran. Älä välitä hänen valehtelevasta perseestään ja anna noiden tyttöparojen saada totuus selville kantapään kautta. He eivät usko sinua kuitenkaan, vaikka kertoisit heille, niin hyvä hän on peleissään.

2. Painostaa sinua mustasukkaisuudella

Hän hieroo uutta tyttöystäväänsä naamallesi, kunnes se alkaa tehdä sinut hulluksi, ja kun lähetät hänelle tekstiviestin, jossa kysyt asiasta, hän ilmoittaa sinulle rauhallisesti, että suhteenne on ohi.

Teillä kahdella ei ole mitään puhuttavaa, sinä etenit eteenpäin ja niin myös hän. Hän saa sinut miettimään, mikä helvetti on totta ja mikä ei.

Kerronpa sinulle, että onnelliset, aikuiset ihmiset eivät vittuile exilleen.

He eivät pelaa pelejä eivätkä paraatipaikoilla uuden kätyrinsä kanssa. Ja tiedät, että hän tekee juuri niin.

Anna itsellesi aikaa ja anna hänen leikkiä niin paljon kuin haluaa. Sinulla on parempi olla ilman häntä joka tapauksessa. Hyväksy sinkkuelämäsi ja tämä uusi mahdollisuus, jonka elämä antoi sinulle.

3. Rebounding

Siirtyminen seuraaviin elimiin, joita tarvitaan hänen pikku egonsa kohottamiseen, on hänelle pelkkä tarve.

Katsos, jos hän ei löydä tarpeeksi pian jotakuta, joka vahvistaa hänen itseluottamustaan, hänen on kohdattava se helvetti, jonka hän laittoi sinut kokemaan, ja todella mietittävä tekojaan hetki. Ja sitä hän ei tunne. Joten, rebounding.

Jos tähän lisätään mustasukkaisuusleikit, niin sinulla on voittaja! Emotionaalisesti epäkypsä mies, joka voisi laittaa Barney Stinsonin häpeään.

Pidä itseäsi onnekkaana, väistit tavallaan luodin. Se ei tarkoita, että se sattuu vähemmän, mutta se tarkoittaa, että elämä antoi sinulle sitruunoita, jotta voisit tehdä viskihaposta.

Vastuuvapauslauseke: Alkoholi ei ole vastaus, mutta se auttaa helvetin varmasti ratkaisemaan joitakin elämän mysteerejä. Tai luoda uusia. Se on hauskaa joka tapauksessa.

4. Ystävät ja edut

Tiedät, mitä hän haluaa, kun hän pyytää sinua pysymään ystävinä. Hän haluaa kaikki suhteen edut ilman sitoutumista. Kulta, sinä ansaitset enemmän.

Ansaitset enemmän kuin olla jonkun varasuunnitelma ja turvaverkko. Ja sinä ansaitset enemmän kuin olla hänen myöhäisillan panomies.

Tämä kaikki on sinusta kiinni. Jos voit olla hänen ystävänsä ilman kaikkea tätä hyödyllistä paskaa, tee se.

Kaikki eivät ole samanlaisia, eivätkä kaikki tarvitse samoja askeleita parantuakseen.

Ehkä sinun täytyy olla hänen lähellään muistuttaaksesi itseäsi joka päivä siitä, että sinun on parempi olla ilman häntä.

Tai sitten hänen täytyy kadota maan päältä. Mutta mitä ikinä teetkin, muista asettaa itsesi ja tarpeesi etusijalle. Sinäkin ansaitset olla onnellinen.

5. Näytteleminen

Hän katoaa tutkasta joksikin aikaa, ja yhtäkkiä hän matkustelee ympäri maailmaa, perustaa menestyvän yrityksen ja instagrammaa kaikesta siitä.

Tarkoitan, että jos hän ei ollut aiemmin niin kiinnostunut sosiaalisesta mediasta, mieti hieman syytä tämän uuden sosiaalisen median rakkauden taustalla.

Luulen, että tiedät jo vastauksen. Syy kaiken tämän takana on näyttää sinulle, että hän on paljon parempi kuin sinä.

Ehkä se, mitä hän teki sinulle ja tapa, jolla hän loukkasi sinua, vaikutti hänen egoaan ja järkytti hänen maailmaansa hetkeksi, mutta älä pelkää – hän on taas jaloillaan.

Hänen täytyy olla paras siellä, hänellä täytyy olla parhaat muijat ympärillään, paras auto ja hieroa sitä kaikkea sinun naamallesi.

Se on hänen tapansa kertoa sinulle, että hän on siirtynyt eteenpäin, eikä ole mitään mahdollisuuksia, että palaisitte koskaan yhteen.

Ratkaisu tähän? Ei kontaktia -sääntö. Estä hänet kaikessa sosiaalisessa mediassa, poista hänen kuvansa puhelimestasi ja tee parhaasi sivuuttaaksesi hänet.

Mutta älä unohda muistuttaa itseäsi joka ikinen päivä siitä, että olet uskomaton ja arvokas ja hurjin ihminen tuolla ulkona. Uit surusi meriä ja voitit helvetin. Hän ei ole mitään siihen verrattuna.

Pidä mielessäsi, että emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies ei koskaan tule ryömien takaisin luoksesi.

Hän on manipuloinnin mestari ja hän saa sinut tulemaan luoksensa kaikilla näillä mustasukkaisuusleikeillä, kerskakuluttelulla, pompottelulla, palauttelulla ja kaverina pysymisellä.

Koko ideana on, että näet hänestä vain parasta, minkä on tarkoitus saada sinut kaipaamaan häntä hullun lailla. Ja mikä pahinta? Se todella toimii. Kun olemme rakastuneita, emme ajattele selkeästi. Ja hän tietää sen.

Tässä siis 5 asiaa, jotka kannattaa tehdä, kun tunteellisesti saavuttamaton miehesi palaa jatkuvasti takaisin:

1. Pysy tavoittamattomissa

Kerro hänelle, että olet lopettanut ja näytä se hänelle. Joka kerta, kun hän soittaa sinulle, näytä hänelle, ettet ole häntä varten.

Aina kun hän haluaa tehdä sinut mustasukkaiseksi, näytä hänelle, ettet välitä.

Teeskentele, ettei häntä ole enää olemassa, ja kun on tarpeen tunnustaa hänen olemassaolonsa, anna hänelle Oscar-palkittu hymy. Varmista, että olet hänen ulottumattomissaan, hänen peliensä ja myrkyllisen rakkautensa ulottumattomissa.

2. Muista, että se et koskaan ollut sinä

Se ei koskaan ollut sinun vikasi. Hänen kyvyttömyydellään sitoutua ja pysyä uskollisena ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Annoit parhaasi, teit kaikkesi, jotta tämä suhde toimisi.

Ja joskus se ei vain onnistu. Koska rakkauteen tarvitaan kaksi, ja sinä olit ainoa, joka työskenteli sen eteen.

Ja joka kerta, kun hän palaa luoksesi pyytämällä toista mahdollisuutta tai tekemällä sinut hulluksi ajatusleikeillään, muistuta itseäsi siitä, että olet parempi kuin se. Muistuta itseäsi siitä, että hänen epäkypsä perseensä ei ansaitse aikaasi.

3. Jätä positiiviset asiat huomiotta ja usko negatiivisiin asioihin

Olen ollut siellä, missä sinä olet nyt. Ajattelen aina niitä hyviä aikoja, joita meillä oli yhdessä, ja kaikkia niitä aikoja, jolloin hän sai minut tuntemaan, että olen maailman upein nainen. Kuin olisin ollut ainoa hänelle ja maailma olisi ollut jalkojemme juuressa.

Mutta asia on niin, ettei se koskaan ollut. En ollut koskaan ainoa hänelle, eikä meillä koskaan ollut yhteistä tulevaisuutta.

Ja vasta kun tajusin suhteemme todellisen luonteen, pystyin siirtymään eteenpäin.

Jos olet varma, ettet halua häntä enää elämääsi, keskity negatiivisiin asioihin. Keskity kaikkiin niihin aikoihin, jolloin tuijotit tyhjää ruutua odottaen hänen viestiään.

Keskity kaikkiin niihin aikoihin, jolloin hän johdatti sinua harhaan, niihin aikoihin, jolloin hän lupasi sinulle kaiken ja ei antanut sinulle mitään. Näe hänet sellaisena kuin hän on, ei henkilönä, jota hän esitti olevansa.

4. Älä aseta itseäsi hänen palvelukseensa ja pidä kiinni yhteydenpitokieltosäännöstä.

Kun olet tekemisissä emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kanssa, asia on niin, että hallitset rooliasi.

Aluksi et tiedä, kuka hän on, ja annat hänelle kaiken, koska niin vain rakastat.

Mutta myöhemmin, kun näet hänet sellaisena kuin hän on, on uskomattoman tärkeää, että muutat tuota roolia.

Katkaise hänen välinsä äläkä juokse hänen luokseen heti, kun hän soittaa sinulle. Ymmärrän, että rakastat häntä edelleen ja haluat auttaa häntä, mutta sinun on autettava ensin itseäsi!

Ja juuri siksi yhteydenpitokieltosäännön noudattaminen on tärkeää, jotta voit jatkaa eteenpäin.

Se on ainoa tapa, jolla voit osoittaa hänelle selvästi, että olet jatkanut eteenpäin etkä enää suostu hänen peleihinsä ja manipulointiinsa. Hänen on aika etsiä toinen uhri, koska sinä et ole sellainen.

5. Ryhdy naiseksi, jota olet aina ihaillut


Se hämmästyttävä, hurja nainen, joka ei anna kenenkään viedä arvoaan. Nainen, joka pitää puolensa, huolimatta siitä, mitä elämä heittää hänelle. Nainen, jolla on kaikki kortit käsissään ja joka osaa jakaa ne.

Arvaa mitä? Sinä olet jo se nainen. Vaikka putosit, se ei tarkoita, ettet olisi enää hän.

Vaikka uskoit ja toivoit, se ei tarkoita, ettetkö olisi kovis ja hurja.

Ja vaikka rakastit väärää miestä, se ei tarkoita, ettet olisi vähemmän rohkea nainen.

Saatat menettää pohjan hetkeksi, mutta tiedät, missä seisot. Älä koskaan anna kenenkään vakuuttaa sinulle muuta!