Skip to Content

4 Asiaa, Joita Tyttöystäväsi Haluaa Mutta Ei Koskaan Pyydä

4 Asiaa, Joita Tyttöystäväsi Haluaa Mutta Ei Koskaan Pyydä

Kukaan tyttö ei halua, että häntä pidetään liian takertuvana tai tarvitsevana. Viimeinen asia, jota hän haluaa, on kerjätä rakkauttasi ja huomiotasi, koska se olisi epätoivoista.

Siksi hän vaikenee pienistä asioista, joita hän haluaisi sinun tekevän hänen hyväkseen. Nämä kaikki ovat asioita, jotka eivät vaadi paljon vaivaa, mutta auttavat sinua tekemään tyttösi onnelliseksi.

Et kuitenkaan ole ajatustenlukija, etkä voi tietää, mitä tyttöystäväsi haluaa, jos hän ei sano sitä ääneen, vai mitä? No, siksi olemme täällä esittelemässä sinulle 4 asiaa, joita jokainen tyttöystävä salaa haluaa poikaystävänsä tekevän, mutta ei koskaan pyydä häneltä.

Halailla häntä ilman, että sen tarvitsee johtaa seksiin

Naiset nauttivat seksistä samalla tavalla kuin miehetkin – siitä ei ole epäilystäkään. Mutta joskus on intiimejä asioita, joita pari voi tehdä seksin lisäksi. Joskus haluamme vain halailla ilman, että se johtaa mihinkään enempään tai ilman, että tunnemme olevamme velvollisia tekemään vastapalveluksen.

Usko minua – tyttöystäväsi haluaisi, että suutelet häntä intohimoisesti kuin tyhjästä. Hän rakastaa nukahtaa syliisi ja rakastaa sitä, että hän tuntee olonsa suojatuksi, kun pidät häntä sylissäsi, kunnes hän nukahtaa. Hän nauttii siitä, että pidät hänen kädestään kiinni tai kosketat hellästi hänen hiuksiaan.

Hän nauttii siitä, että näytät hänelle kaikenlaista hellyyttä, koska meille se on merkki siitä, että välität ja että näet meidät muuna kuin seksiobjektina. Mutta hän ei luultavasti koskaan pyydä sinua suoraan tekemään mitään näistä asioista, koska hän odottaa, että teet ne itse.

Yllätä hänet

Jokainen tyttö kuitenkin nauttii pienistä yllätyksistä, varsinkin jos kyseessä on jotain erityistä teille kahdelle. Me nautimme siitä, että tiedämme sinun ajattelevan meitä, vaikka ei olisikaan syntymäpäivä tai vuosipäivä. Meistä on ihanaa tietää, että kiinnitit huomiota, kun kerroimme kuukausia sitten pitävämme noista kengistä, tai jos muistit ostaa meille lempikirjailijamme kirjan.

Muista, että vaivannäkö on tärkeintä. Tyttösi on enemmän kuin iloinen, jos viet hänelle sunnuntaiaamuna aamiaisen sänkyyn tai jos viet hänet katsomaan hänen suosikkibändinsä keikkaa.

Tunteiden ilmaiseminen

On tosiasia, että naiset ovat tunnetusti paljon ilmaisuvoimaisempia tunteistaan kuin miehet. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemme nauttisi siitä, että parempi puoliskomme puhuu meille tunteistaan.

Ei, hän ei pidä sinua vähemmän miehenä, jos kerrot hänelle rakastavasi häntä. Hän ei käytä heikkoja puoliasi ja haavoittuvuuttasi sinua vastaan. Sen sijaan hän on enemmän kuin iloinen siitä, että olet alkanut avautua hänelle.

Älä siis pelkää ilmaista tunteitasi tyttöystävällesi. Se ei tarkoita, että sinun täytyy kertoa hänelle joka ikinen päivä, kuinka paljon rakastat häntä, tai kertoa hänelle romanttisia iltasatuja joka ilta – varmista vain, että hän tuntee aina olevansa rakastettu ja haluttu.

Ota hänet mukaan elämääsi

Tyttösi tietää, että tarvitset omaa tilaa. Hän tietää, että sinulla oli elämä ennen häntä, eikä hänellä ole aikomustakaan viettää jokaista sekuntia vapaa-ajastaan kanssasi.

Mutta on mukavaa, kun hän tuntee, että sinulla on tarve ottaa hänet enemmän mukaan elämääsi. On mukavaa, kun hän näkee, että sinulla on halua viedä hänet tapaamaan perhettäsi tai pyytää häntä silloin tällöin hengailemaan ystäviesi kanssa. Hän haluaa tuntea olevansa osa sinua ja hän haluaa tulla hyväksytyksi.

Tyttösi ei tietenkään koskaan pyydä sinua tekemään tätä, koska hän ei halua, että sinusta tuntuu, että hän tukahduttaa sinut. Hän ei halua tuntea, että hän pakottaa sinut tekemään jotain, mitä et halua tehdä, mutta hän tuntee varmasti jäävänsä emotionaalisesti laiminlyödyksi, jos et näe vaivaa päästääksesi hänet mukaan ja ottaaksesi hänet mukaan jokapäiväiseen elämääsi.