Skip to Content

15 Varmaa Merkkiä Siitä, Että Hän Pitää Sinusta Enemmän Kuin Ystävästäsi

15 Varmaa Merkkiä Siitä, Että Hän Pitää Sinusta Enemmän Kuin Ystävästäsi

Tästä aiheesta on niin paljon elokuvia ja tv-sarjoja, joissa kahden ystävän välinen rakkaus on niin ilmeistä, että jäämme huutamaan ja huutamaan, että he saisivat jo suudella!

Ja luulisi, että asiat toimivat televisiossa juuri näin. Mies katsoo häntä ihmeissään, ja nainen vilkaisee häntä varkain joka kerta, kun mies kääntää katseensa pois.

Kemiaa on ja vaikka mitä, mutta he ovat sille niin helvetin sokeita ja peloissaan, että se jättää meidät turhautuneiksi.

Jatkuvat cliffhangerit, melkein rakkaus ja hahmojen satuttaminen tekee meistä riippuvaisia sarjasta ja mietimme, voisiko meille tapahtua jotain vastaavaa.

Mutta sitä varten ei tarvitse olla omaa tv-sarjaa. Usko minua, voimme piilottaa monia asioita, mutta rakkaus ei ole yksi niistä.

On ystävyyssuhteita, joissa on kemiaa alusta asti, mutta et ole varma, onko hänellä tunteita, joten odotat.

On ystävyyssuhteita, joissa tunteet kehittyvät vuosia myöhemmin, kun huomaat, että hänen silmänsä vaihtavat väriä auringossa ja että hänen pisamansa ovat niin ihania.

Ja on ystävyyssuhteita, joissa epäilet, että hän on rakastunut, mutta et ole valmis siihen, joten harkitset hänen ystävyyttään.

Oli syy ja ystävyyssuhde mikä tahansa, on tärkeää tietää, missä mennään, jotta ystävyys toimii.

Ystävyyssuhteet vaativat nimittäin työtä, aivan kuten ihmissuhteetkin. Ja mahdollisuus, että jollakin on vastuuttomia tunteita, on vakava uhka ystävyydellenne.

Tässä on siis muutamia yksiselitteisiä merkkejä siitä, että hän pitää sinusta enemmän kuin ystävänä, jotka auttavat sinua työskentelemään ystävyyden tai jopa suhteen eteen.

Pidä joka tapauksessa mielessä, että sinäkin ansaitset olla onnellinen.

1. Hänen kehonkielensä on hämmentävää

Hän koskettaa sinua vahingossa ja vetäytyy pois heti seuraavalla sekunnilla. Hän peilaa liikkeitäsi, mutta kieltää silti kaikki tunteet.

Näin käy usein, kun mies pelkää, kuinka paljon hän pitää sinusta.

Hän pelkää, että hän pilaa ystävyytesi tai että hylkäät hänet, mutta hän ei pysty hallitsemaan kehonkieltään, mikä johtaa usein siihen, että siitä tulee melko hämmentävää.

Muita merkkejä, joita kannattaa etsiä, ovat hänen kumartumisensa, kun puhut ja hänen vartalonsa kääntyminen sinua kohti.

Hän vaikuttaa myös melko usein hermostuneelta ja näpyttelee sormiaan paljon. Ja jos huomaat, että hän yhtäkkiä pukeutuu, olet saanut hänet kiinni! Kaikki nämä ovat laillisia merkkejä siitä, että mies pitää sinusta, mutta on peloissaan.

2. Hän kehuu sinua usein

Enkä puhu niistä yleisistä, jokapäiväisistä kohteliaisuuksista, joita voit kuulla keneltä tahansa.

Nämä ovat kohteliaisuuksia, joita vain joku, joka tuntee sinut todella hyvin ja välittää sinusta, voi antaa sinulle.

Jos onnistut jossakin, hän kertoo sinulle, miten hän ei alun perin epäillytkään sinua, koska hän tietää, miten upea olet.

Hän kehuu vahvuuttasi, mieltäsi ja kykyäsi selviytyä kaikesta, mitä elämä heittää tiellesi, koska hän PITÄÄ sinusta.

Hän huomaa myös kaikki ne pienet asiat, jotka vain rakastunut voi huomata.

Tapa, jolla hiuksesi kiiltävät ja liikkuvat tuulessa, tapa, jolla hymyilet, kun olet onnellinen, kun teeskentelet ja kun yrität peittää sen, että sinulla on epämukava olo.

Jos hän antaa sinulle näitä erityisiä ja ihastuttavia kohteliaisuuksia, hän voi antaa sinulle myös sydämensä.

3. Hän istuu viereesi, kun olette ryhmässä.

Jos on ryhmässä hengailua, hän sattuu aina istumaan aivan vieressäsi.

Siihen et yleensä kiinnitä huomiota, vaan ajattelet, että hän on ystäväsi ja että se on täysin normaalia.

Mutta jos tästä listasta löytyy muitakin merkkejä, se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa; hän haluaa olla mahdollisimman lähellä sinua ja niin kauan kuin mahdollista.

Lisäksi hän saattaa suojella sitä, mikä hänelle kuuluu, jos ryhmässä on myös muita miespuolisia ystäviä.

4.Hän varastaa katseita sinuun aina, kun hän voi

Voit tuntea, että hän katsoo sinua, mutta sillä hetkellä, kun käännyt ympäri, hän katsoo jonnekin muualle. Jos saat hänet kiinni, hän hymyilee sinulle ja keksii jonkin satunnaisen tekosyyn.

Tämä on yleensä ilmeisin merkki, joka varoittaa meitä siitä, että joku on ihastunut meihin, ja yleensä tämän jälkeen alamme etsiä kaikkia muita.

Miten luulet hänen huomaavan kaikki nuo pienet asiat sinussa?

Muista kuitenkin, että romanttisella katseella ja “sinulla on pinaattia hampaiden välissä” -tilanteella on eroa.

Jos hänen silmänsä hymyilevät ja hän katsoo sinua koko ajan, varsinkin kun puhutte toisillenne, hän on kiinnostunut sinusta.

Miehet, jotka eivät ole kiinnostuneita, katsovat usein ympärilleen puhuessaan, joskus jopa muihin naisiin.

Mutta jos hänen huomionsa keskittyy kokonaan sinuun, sinun on aika alkaa miettiä, mitä haluat.

5. Hän tekee aloitteen hengailusta

Kun miehet ovat kiinnostuneita, he aloittavat hengailut ja tekstiviestit. Hän on aina se, joka soittaa sinulle ensimmäisenä ja keksii jotain, mitä voitte tehdä yhdessä.

Eikä hänellä ole mitään ongelmaa olla ensimmäinen, joka tekstaa tai aloittaa viestittelyn.

Huomaat pian olevasi aina hänen seurassaan, aina tekstailemassa, ja sinulla on aina jotain puhuttavaa.

Hän myös muistaa, mistä pidät ja mistä et, joten hän voi välttää sen mahdollisuuden, että suosittelee jotain, mistä et pidä.

Jos mainitsit, ettet pidä romanttisista elokuvista, hän ei koskaan tarjoutuisi katsomaan sellaista kanssasi.

Jos taas mainitsit, kuinka paljon rakastat jääkiekkoa, hän “voittaa” yhtäkkiä liput seuraavaan peliin ja haluaa sinut mukaan.

Hän ei koskaan tee sitä liian ilmeiseksi tai epämukavaksi sinulle, mutta huomaat, että vietätte paljon enemmän aikaa yhdessä kuin ennen.

6. Usein tuntuu siltä, että olet hänelle ainoa ihminen planeetalla.

Kun puhutte, hän näyttää siltä, että hän on menettänyt itsensä täysin sanoihisi.

Tuntuu kuin muu maailma olisi kadonnut, ja hänelle olet ainoa, mitä on jäljellä. Ja tätä ei tapahdu vain silloin, kun olette kahdestaan, vaan sitä tapahtuu myös ryhmässä hengailussa.

Jos sinä puhut, hän ei puhu kenellekään muulle. Hänen koko keskittymisensä kohdistuu sinuun, riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Jos huomaat, että aina kun katsot häntä, hän jo katsoo sinua ja kuuntelee jokaista sanaa, joka suustasi tulee, älä etsi kauempaa.

Tiedät jo, mitä se tarkoittaa.

7. Hän tuo sinulle lahjoja

Ei romanttisia lahjoja, vaan jotain sellaista, mitä kaipaat ja rakastat. Se on joko suklaata, kun sinulla on PMS, jäätelöä, kun olet surullinen tai olutta, kun siltä tuntuu.

Huomaat ihmetteleväsi, miten hän tietää paremmin kuin sinä itse, mitä tarvitset, mutta se on oikeastaan hyvin yksinkertaista.

Hän kuuntelee sinua, kun puhut ja muistaa tärkeät asiat. Se vain sattuu olemaan niin, että kaikki mitä sanot, on hänelle tärkeää.

Jos siis joskus mainitset, että kaipaat jäätelöä, hän tuo sinulle sitä seuraavalla kerralla, kun tapaatte.

Jos sanot, kuinka voisit hukuttaa itsesi suklaaseen haihatteluviikolla, hän pitää huolen siitä, että saat sitä tarpeeksi.

Mutta kertaakaan hän ei pyydä sinulta vastapalvelusta tai odota sinulta jotain. Hän on nimittäin onnellinen nähdessään sinut hymyilevän ja tehdessään sinut onnelliseksi.

Jos hän on rauhassa sen kanssa, että sinun puolellasi ei ole tunteita, hän tekee kaiken tämän, koska välittää; se on niin yksinkertaista.

Ja jos on olemassa pienikin mahdollisuus, että sinä vastaat noihin tunteisiin, se on hänelle vain loistava motivaatio olla paras poikaystäväsi ikinä.

Ja jos hänestä ei koskaan tule poikaystävääsi, hän voi ainakin näyttää sinulle, miten ansaitset tulla kohdelluksi, ja se on kuin helvetinmoinen kuningatar.

8. Huomaat muutosta käytöksessäsi, kun hän on kanssasi

Hänellä on yksi käytös, kun olet kaveriporukassa, yksi käytös, joka hänellä on mieskavereidensa kanssa, ja yksi käytös, joka hänellä on sinun kanssasi.

Jos hän on yleensä kovaääninen, vitsaileva ja ryhmän pääviihdyttäjä, mutta sinun kanssasi hän on ihan kiltti, hiljainen ja jotenkin hermostunut, se tarkoittaa vain sitä, että olet hänelle erityinen.

Miehet eivät muuta käyttäytymistään kenen tahansa takia. Jos hän oli aiemmin kanssasi sama äänekäs ja hauska tyyppi kuin ystäviensä kanssa, mutta viime aikoina hän on muuttunut, myös hänen tunteensa ovat muuttuneet.

Hän yrittää näyttää sinulle, että hänessä on vakava, vastuullinen puoli, joka ei nolaa sinua, jos menette jonnekin hienoon paikkaan.

Se puoli hänestä, joka ei ole pelkkää hupia ja leikkiä ja johon voit luottaa.

Hän haluaa sinun näkevän, että hän ei ole se hölmö, joka hän on miesystäviensä kanssa, ja rehellisesti sanottuna se on ihastuttavin merkki siitä, että hän on ihastunut sinuun.

Mies, joka tuntee virheensä ja työskentelee niiden parissa, on mies, joka kannattaa ottaa elämääsi.

Mies, joka tietää, milloin tarvitset jonkun, jonka kanssa nauraa ja milloin tarvitset jonkun, jonka kanssa jakaa hiljaisuutta, on mies, joka tuntee sinut todella.

9. On paljon leikkisää kiusoittelua

Miehet rakastavat kiusoittelua ja tekevät sitä usein, mutta tiedät, että tämä on erilaista kiusoittelua. Hän tekee sen leikkisästi, hellästi koskettelemalla ja hellästi olkapäähän lyömällä.

Hän kiusaa sinua antamallaan lempinimellä, jonka merkityksen vain te kaksi tiedätte.

Ja voit huomata tämän erityisesti, jos hengailet muun porukan kanssa. Hän käyttää tilaisuutta hyväkseen kiusatakseen sinua sisäpiirivitseillä, joita teillä on yhteisiä, ja antaa muiden tietää, että sinulla on oma juttusi.

Koko sisäpiirivitsien ja lempinimien, joita käytätte yksityisesti, idea on se, että teillä on jotain intiimiä, jotain yksityistä, jonka kautta voitte luoda yhteenkuuluvuutta.

Hän ei koskaan kerro kenellekään muulle lempinimeäsi, ellet sinä ole paikalla, eikä hän koskaan käytä lempinimeä, joka voi loukata tai loukata sinua. Ajan myötä hän saattaa alkaa kutsua sinua muruksi. Kun mies kutsuu sinua babeksi, voit olla varma, että hänellä on vahvoja tunteita sinua kohtaan.

10. Hän punastuu, kun on fyysistä kosketusta

Vaikka hän toivottaa kaikki kosketukset tervetulleiksi ja jopa etsii tekosyitä koskettaa sinua, hän silti hermostuu ja punastuu, kun todella kosketat häntä.

Se johtuu siitä, että hän haluaa, että nuo kosketukset ovat erilaisia ja, no, hänelle ne tavallaan ovatkin.

Tiedät, että kun olet rakastunut johonkuhun, mitä tahansa hän tekeekin tai sanoo sinulle, se saa sinut punastumaan ja saa kaikki ne hiton perhoset tanssimaan kuin hurrikaani vatsassasi.

Ja se on täysin sama juttu myös hänen kanssaan.

Jos kosketat hänen jalkaansa, no, tiedät mitä siellä alhaalla tapahtuu, ja on täysin normaalia, että hän punastuu.

Jos ravistat hänen kättään tai lyöt nyrkkiä, hän keksii keinon pitkittää kosketusta.

Se on hänelle täydellinen tapa kyseenalaistaa, miltä sinusta tuntuu, kun hän koskettaa sinua, ja vetäydytkö pois, kun hän koskettaa sinua. Ja tietysti se tuntuu todella hyvältä olla lähelläsi.

11. Olet tavannut kaikki hänen miespuoliset ystävänsä

Tämän voisi jättää huomiotta, sillä ystävät jakavat kaiken. Mutta ajattele asiaa.

Jos olet tavannut heidät jo aiemmin ryhmässä, eikä hän ole koskaan välittänyt siitä, miten hän esittelee heidät sinulle, se oli hänen ystävyyssuhteensa.

Mutta jos hän yritti todella kovasti ja näytti hermostuneelta, kun tapasit heidät, se tarkoittaa, että asiassa on jotain muutakin.

Ja usko minua, kun sanon, että hän varoitti heitä heidän käytöksestään sinun edessäsi.

Viimeinen asia, mitä hän tarvitsee, on se, että he ovat todellisia itseään. Miehet eivät ole niin kamalia, mutta ryhmissä he voivat olla sietämättömiä.

12. Hän suojelee sinua

Miehet ovat aina suojelevia, mutta tämä on erilaista. Hän auttaa sinua aina, kun olet pulassa, ja hän tulee aina apuun, jos joku häiritsee sinua klubilla.

Hän huolehtii siitä, että pääset turvallisesti kotiin ja tarkistaa sinut säännöllisesti. Jos asut jossakin kaukana, hän jopa tarjoaa sinulle kyydin tai toimii saattajana kotiisi.

Kun olet ulkona klubilla, hän on aina jossain lähellä ja varmistaa, ettei kukaan häiritse sinua tai katso sinua sopimattomasti.

Ja kun kerrot hänelle tarinan siitä, kun joku työnsi sinut vahingossa pois tieltä, hän suuttuu ja hermostuu siitä, ettei ollut paikalla tai voinut suojella sinua.

Miehillä on tarve suojella sitä, mikä kuuluu heille, ja vaikka te kaksi ette vielä olekaan yhdessä, hän välittää sinusta jo sillä tavalla.

Ja hän käyttäytyy erittäin suojelevasti niin kauan kuin hänellä on tunteita sinua kohtaan.

13. Hän muistaa pieniä asioita sinusta

Jos huomaat jatkuvasti hämmästeleväsi sitä, miten paljon hän tietää sinusta ja miten paljon hän muistaa pieniä asioita, joista mainitsit kauan sitten, saatat löytää itsesi hänen sylistään pian – tai sitten hänellä on meneillään friendzoning, se on oikeastaan sinusta kiinni.

Mutta se, että hän muistaa kaikki mainitsemasi pienet yksityiskohdat, jotka jopa sinä unohdit, on varma merkki siitä, että hän on kiinnostunut sinusta.

14. Kun tarvitset häntä, hän on paikalla

Sinulla ei ole koskaan epäilyksiä siitä, että hän vastaa puheluihisi, ja kun soitat hänelle, tiedät, että hän on paikalla (ja hän kutsuu sinua babe).

Hän jopa tarjoaa apuaan ilman, että pyydät sitä, ja vaikka se voi tuntua siltä, että hän yrittää olla hyvä ystävä, yhdessä kaikkien muiden tämän listan merkkien kanssa se tarkoittaa, että hän haluaa olla lähempänä sinua ja hän haluaa olla suuri osa elämääsi.

Hän vastaa jopa kello kolmen aamulla soittamiisi puheluihin eikä hänellä ole mitään ongelmaa keskustella kaikista tärkeistä ja typeristä aiheista, jotka pyörivät mielessäsi silloin, kun et saa unta.

Vaikka se tarkoittaisikin sitä, että hän on seuraavana päivänä helvetin väsynyt, se on hänelle sen arvoista, koska hän saa auttaa sinua.

15. Hän vitsailee siitä

Miehillä on tapana vitsailla tunteistaan tarkistaakseen, miten reagoisit ja välttääkseen hylkäämisen.

Jos torjut hänet ja jatkat vitsailua asiasta, hänkin nauraa kanssasi. Mutta jos päätät ottaa asian vakavasti, hänkin tekee niin.

Miehet ovat haavoittuvaisia rakastamiensa naisten seurassa, ja he tekevät mitä tahansa salatakseen tunteensa, jos he eivät ole varmoja tunteistasi.

Mutta kun annat hänelle vihreää valoa, hän ryhtyy toimeen pitämättä mitään salassa.