Skip to Content

11 Merkkiä Siitä, Että Hän Ei Halua Nukkua Kanssasi & 7 Syytä Siihen

11 Merkkiä Siitä, Että Hän Ei Halua Nukkua Kanssasi & 7 Syytä Siihen

Olet tottunut tarkkailemaan punaisia lippuja, jotka viittaavat siihen, että mies näkee sinussa vain pelkän panomiehen. Tiedät tyypin, joka soittaa sinulle vasta puolenyön jälkeen ja joka ei selvästikään ole kiinnostunut syvemmän tunnesiteen rakentamisesta.

Mutta mitä tapahtuu, kun tilanne muuttuu? Mitkä ovat merkkejä siitä, ettei hän halua maata kanssasi?

Kyllä, näitäkin asioita tapahtuu. Tiedän, että suurimman osan ajasta me epäinhimillistämme miehet ja pidämme heitä seksikoneina, jotka tekevät mitä tahansa saadakseen seksiä.

Siitä huolimatta joskus miestä ei voisi raahata makuuhuoneeseen, vaikka hänen henkensä riippuisi siitä. Suurin ongelma tässä on se, että yleensä tyttöjen on vaikea ottaa vihjeitä vastaan.

He eivät edes ota tätä vaihtoehtona. Olet nuori, viehättävä ja hauska – kuka ei haluaisi maata kanssasi?

Ikävä kertoa, mutta olet ilmeisesti törmännyt endeemiseen lajiin.

11 merkkiä siitä, ettei hän halua maata kanssasi

Tiedätkö, miten käyttäydyt, kun et halua harrastaa seksiä jonkun kanssa? No, miehet ja naiset ovat aika lailla samanlaisia, kaikista eroista huolimatta.

Joten kun mies ei halua maata kanssasi, tässä on joitakin käyttäytymismalleja, joita hän todennäköisesti osoittaa.

 Hän ystävystyi kanssasi

Jos olet rehellinen, myönnät, että tämä mies ei todennäköisesti näe sinua muuna kuin ystävänä. Se on katkera totuus, mutta hän ei yksinkertaisesti katso sinua sillä tavalla.

Olet nähnyt paljon vaivaa hänen viettelemisekseen, mutta tosiasia on, ettei hän näe sinua tyttöystäväaineksena. Tällä ei tietenkään ole mitään tekemistä ulkonäkösi tai persoonallisuutesi kanssa, eikä se todellakaan tee sinusta yhtään vähemmän arvokasta.

Et ehkä ole hänen tyyppiään – siinä kaikki. Tämä mies on selvästi erilainen, eikä hänellä ole kunnianhimoa maata kaikkien maailman kauniiden tyttöjen kanssa.

Toisaalta hän arvostaa kaikkia muita ominaisuuksiasi – muuten hän ei olisi pitänyt sinua elämässään lainkaan.

Hän pitää sinua hienona ihmisenä, jonka kanssa hän haluaa vain olla paras ystävä. Hän nauttii kanssasi vietetystä ajasta eikä koskaan pilaisi upeaa ystävyyttänne merkityksettömän seksiyön vuoksi.

Sinä et tietenkään ole samaa mieltä hänen kanssaan, mutta se on aivan toinen asia.

Lopputulos on se, että tälle miehelle olet yksi pojista. Hän jopa kutsuu sinua usein “jätkäksi” tai kertoo kaikille, että olet lähimpänä siskoa, joka hänellä on koskaan ollut.

Sinulla on todennäköisesti merkittävä paikka hänen prioriteettilistallaan, mutta se ei tarkoita, että hän näkee sinut seksuaalisena olentona. Olen varma, että hän rakastaa sinua – ei vain sillä tavalla kuin sinä haluaisit.

 Hän välttää fyysistä kontaktia

Et yleensä suostu harrastamaan seksiä jonkun kanssa ja sitten vain jatka sen tekemistä. Tosiasia on, että itse esileikki alkaa itse asiassa jo paljon ennen makuuhuonetta.

Kun joku on ihastunut sinuun, hän käyttää jokaisen tilaisuuden hyväkseen koskettaakseen sinua. En sano, että teidän on halailtava tai pussailtava illallista syödessänne ensimmäisillä treffeillä, mutta kun mies haluaa maata kanssasi, hän varmasti ottaa jonkinlaista fyysistä kontaktia.

Tai ainakin hän yrittää sitä, ja on sinusta kiinni, annatko hänen tehdä niin vai et.

Hän esimerkiksi tarttuu käteesi, pitää sinua hieman pidempään sylissään halatessaan sinua tai laittaa kätensä polvellesi, kun hän kertoo sinulle tarinaa. Esimerkkejä on loputtomasti, mutta tiedät varmasti tarkalleen, mistä puhun.

No, tällaista vuorovaikutusta ei ole missään sinun ja tämän miehen välillä. Itse asiassa hän työntää sinut pois aina, kun yrität saada kontaktia.

Hän ei tietenkään kirjaimellisesti työnnä sinua pois, mutta hän tekee kaikkensa välttääkseen antamasta sinulle tilaisuutta koskettaa häntä.

Vetäytyminen

Hän on aina ensimmäinen, joka päästää irti, kun halaatte (varo, että hän ei myöskään koskaan ole se, joka aloittaa nämä halailut). Kun tartut hänen käteensä, hän vain pitää sitä siinä ennen kuin vetäytyy pois tarttumatta sinusta tiukemmin kiinni tai laittamatta toista kättään sinun kätesi päälle.

Aina kun kosketat häntä, hänen ensimmäinen reaktionsa on vetäytyä takaisin. Se on kuin vaisto, jota hän ei voi hallita, mikä tekee enemmän kuin ilmeiseksi sen, että tämä mies ei tunne oloaan mukavaksi sinun ihosi päällä.

Hänen kehollaan ei ole halua yhdistyä sinun kehoosi tällä viattomalla tasolla, joten miltä odotat yhdynnän tuntuvan?

Tiedän, mitä varmasti ajattelet – hän ei luultavasti halua olla päällekäyvä tai hän leikkii vaikeasti saatavaa. No, kulta, lopeta tuo itsepetos.

Ei unohdeta, että hän on vain ihminen. Usko minua – jos hän haluaisi koskettaa sinua (ja jos häntä ei häiritsisi, että kosketat häntä), se olisi hyvin selvää.

Hän ei anna sinun tunkeutua henkilökohtaiseen tilaansa.

Yksi suurimmista varoitusmerkeistä siitä, ettei hän halua maata kanssasi, on tapa, jolla tämä mies ei kirjaimellisesti päästä sinua lähelleen. Kyse ei ole vain siitä, että hän välttelee kosketustasi – hän ei myöskään anna sinun tunkeutua henkilökohtaiseen tilaansa.

Voit nähdä sen pienistä asioista, jotka vaikuttavat merkityksettömiltä, mutta joilla on itse asiassa enemmän merkitystä kuin luuletkaan.

Kun pidät miehestä, istutko hänen viereensä? Kyllä istut.

Jos olette ahtaassa huoneessa, päätätkö huutaa hieman kovempaa, jotta hän voisi kuulla sinut, vai vetäydytkö lähemmäs häntä? Tiedän, että jälkimmäinen on vastaus.

No, kyseinen herra ei käyttäydy lainkaan niin.

Edes silloin, kun te kaksi tanssitte, se ei koskaan ole hidasta musiikkia. Kun tapaatte ravintolassa tai kahvilassa, hän päättää istua mahdollisimman kaukana sinusta. Jos olette yhdessä autossa, hän ei koskaan laita kättään käsinojalle, jos sinun kätesi on jo siinä.

Kuulostaa hassulta, tiedän. Mutta kiinnitä huomiota näihin asioihin, ja jos suurin osa niistä on totta – olen pahoillani, mutta hän ei halua sinua lähelleen.

Testaa häntä ja katso mitä tapahtuu

Tee testi nähdäksesi, onko tämä totta. Jos seisotte tai istutte vierekkäin, liiku sentin verran hänen suuntaansa (mutta älä anna hänen huomata, että teet sen tahallasi). Lyön vetoa, että hän siirtyy vaistomaisesti sentin kauemmas.

Älä ymmärrä minua väärin – hän ei tee sitä tahallaan. Ei ole kyse siitä, että haisisit pahalle tai jotain sellaista.

Hän ei tee sitä myöskään loukatakseen sinua. Hän ei luultavasti edes tiedä tekemisistään – se on vain impulssi, jonka hän saa joka kerta, kun tulet lähelle.

Useimmat meistä ovat sellaisia. Meistä ei ole mukavaa, jos muut tunkeutuvat henkilökohtaiselle alueellemme.

Tämä ei tietenkään koske niitä, joista pidämme ja joiden kanssa haluamme maata. Joten oletan, että tämä yksinään sulkee sinut pois tuosta ryhmästä, eikö niin?

Hän ei koskaan flirttaile kanssasi

Kyllä, jotkut miehet ovat surkeita flirttailemaan, kun taas jotkut ovat syntyneitä ammattilaisia. Mutta hei, kun hän on ihastunut sinuun ja yrittää saada sinut sänkyyn kanssaan, hän flirttailee kanssasi, tavalla tai toisella.

Siitä voi tulla kiusallista ja hän saattaa olla siinä surkea, mutta hän yrittää, siitä ei ole epäilystäkään.

Hän kiusaa sinua, hän tekee hieman sopimattomia tai epäselviä likaisia vitsejä, hän kysyy sinulta kiperiä kysymyksiä. Eikä siinä kaikki: hän myös tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan ja saadakseen itsensä näyttämään machomieheltä.

Mutta flirttailua ei ole näköpiirissä, kun kyse on sinusta ja tästä miehestä. Kun yrität kiusata häntä tai flirttailla, hän katsoo sinua kuin olisit menettänyt järkesi ja luultavasti jopa kysyy suoraan, onko kaikki hyvin.

Hän ei vain ymmärrä sitä. Hän ei ota vihjeitäsi vastaan eikä todellakaan vastaa niihin sen mukaisesti.

Jos joku kuuntelisi keskustelujanne tai lukisi tekstiviestejänne, hän ajattelisi, että olette ehdottomasti kavereita Viestinnässänne ei ole seksiä, rakkauselämää tai flirttailua.

Sen sijaan teillä on useimmiten vain small talkia. Keskustelette säästä tai siitä, miten olette viettäneet päivän, mutta näiden tavallisten aiheiden alle ei kätkeydy mitään.

Kyse ei kuitenkaan ole vain tavasta, jolla hän puhuu sinulle. Rehellisesti sanottuna hän ei koskaan katsonut sinua seksikkäästi, ei koskaan iskenyt sinulle silmää tai hymyillyt sinulle jollain erityisellä tavalla.

En sano, etteikö tämä mies välittäisi sinusta – hän ei vain rakasta sinua sillä tavalla.

Hän ei pidä kännissä tekstailusta

Jokainen tyttö maailmassa tietää yhden nykyaikaisen deittailun (tai tarkemmin sanottuna koukkailujen ja yhden yön juttujen) ensimmäisistä kirjoittamattomista säännöistä: jos mies ottaa sinuun yhteyttä vain humalassa ja puolen yön jälkeen – hänellä on vain yksi asia mielessään ja se ei ole vakava suhde.

Kyllä, aivan oikein – hän käyttää sinua pelkkänä ryöstöpelinä. Hän on juhlinut koko yön, mutta häntä ei ole voinut onnistaa. Tai hänellä on vain tylsää kotona eikä hän saa unta rankan ryyppyillan jälkeen.

Siinä sinä olet ja ajattelet, miten söpöä on, että hän muisti sinut, kun hän ei pysty edes ajattelemaan järkevästi – sen täytyy olla merkki rakkaudesta. Se ei ole – se on kutsu seksiin.

No, kuvittele, miten kamalaa on olla, kun et saa edes tätä. Älä ymmärrä minua väärin: en yritä sanoa, että humalaiset tekstiviestit ja puhelut keskellä yötä ovat tavoitteita, koska ne eivät ole.

Mutta suoraan sanottuna ne ovat yksi suurimmista merkeistä, että mies haluaa pelleillä. Kyllä, se on melkeinpä ainoa asia, jota hän haluaa tehdä, mutta pointti on kuitenkin se, että hän haluaa maata kanssasi.

Toisaalta mies, josta puhumme, ei selvästikään ajattele sinua edes silloin, kun hänen seksielämänsä on pohjalukemissa. Kova juttu, tiedän.

Valoisampi näkökulma

Katso kuitenkin asioita valoisammasta näkökulmasta: tiedät ainakin, missä tilanteessa olet. Tiedän, että haluat ruveta ilkeilemään tämän miehen kanssa, mutta usko pois, kun kerron, että olet paljon paremmassa asemassa ilman hänen kännisiä tekstiviestejään.

Oikeastaan jokainen parisuhdeasiantuntija sanoo sinulle saman: kaikki, mitä tapahtuu, ei ole niin huono asia.

Usko minua: merkkien näkeminen siitä, ettei hän halua maata kanssasi, voittaa milloin tahansa merkkien näkeminen siitä, että hän vain haluaa maata kanssasi. Et ehkä huomaa sitä nyt, mutta ajan kanssa tajuat sen ja olet tyytyväinen siihen, miten asiat kääntyivät.

Hän ei koskaan kehu ulkonäköäsi

Tiedän, mitä aiot sanoa: persoonallisuus on se, mikä pitää jonkun lähelläsi. Se saa meidät rakastumaan ja pysymään yhdessä.

Enkä voisi olla enempää samaa mieltä. Sinulla voi olla kuumin supermalli rinnallasi, mutta jos ette tule toimeen keskenänne eikä teillä ole yhteisiä kiinnostuksen kohteita – mitä järkeä siinä on?

Mutta ei myöskään ihannoida asioita tässä. Persoonallisuus saa sinut jäämään – se on totta. Mutta ulkonäkö on se, mikä kiinnittää vastakkaisen sukupuolen huomion.

Miehet ja naiset eivät ole niin erilaisia. Kun haluat naida miestä, se tarkoittaa, että pidät häntä viehättävänä. Sama pätee molempiin suuntiin.

Pohjimmiltaan yritän sanoa, että mies, joka haluaa maata kanssasi, tekee lopulta kommentin ulkonäöstäsi.

Ei, hänen ei tarvitse olla mauton siitä. Hänen ei tarvitse sanoa mitään sellaista, joka saattaisi nöyryyttää sinua.

Kehu silloin tällöin riittää. Kyllä, jotkut miehet sanovat sinulle, että näytät todella seksikkäältä tuossa mekossa tai että he eivät saa tarpeekseen isosta takapuolestasi, kun taas jotkut ovat kohteliaampia ja sanovat, että olet tänä iltana erinomaisen kaunis.

Pointti on aika lailla sama – tavat, joilla se on esitetty, eroavat toisistaan.

Toisaalta tämä mies kehuu sinua muustakin. Hän kertoo sinulle, miten mahtava paras ystävä olet tai että olet uskomaton ammattilainen omalla alallasi.

Hän kommentoi kaikkea muuta kuin ulkonäköäsi, hajuvettäsi ja muita asioita, joihin miehet yleensä tarttuvat.

Sosiaalisen median tykkäykset ja kommentit

Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on hänen sosiaalisen median aktiivisuutensa. Et kuitenkaan analysoi hänen postauksiaan tällä kertaa – sen sijaan sinun on tarkistettava syötteesi.

Lähetät seksikkään selfien tarinassasi – vastaako hän siihen? Hänen ei tarvitse sanoa mitään, mutta reagoiko hän edes emojilla? Ei kai.

Lähetät kuvan Netflixin näytöstä. Yhtäkkiä hän pyytää sinulta elokuvasuosituksia.

Sama pätee kuviesi ja postaustesi tykkäämiseen ja kommentointiin. Hän reagoi harvoin sinun valokuviisi. Toisaalta hän on samaa mieltä asenteista ja arvoista, joita edistät sosiaalisen median tileilläsi.

Hän ei osoita merkkejä mustasukkaisuudesta.

Mies, joka pitää sinusta seksuaalisesti, on aina mustasukkainen muille miehille ympärilläsi. Hänen ei tarvitse olla varsinainen poikaystäväsi, mutta se ei estä häntä vihaamasta jokaista miestä ympäristössäsi.

Hän tuntee heistä uhkaa ja on myös hieman omistushaluinen – vaikka et teknisesti ottaen olekaan hänen. Se tekee hänestä ihmisen.

Pointti on se, etteivät naiset eivätkä miehet voi hallita tätä mustasukkaisuutta. Me luulemme pystyvämme, mutta se näkyy aina.

Älä siis enää valehtele itsellesi, että miehesi on vain ammattilainen teeskentelemään, ettei ole mustasukkainen. Älä viitsi, hän on se, joka antaa sinulle neuvoja rakkauselämässäsi ilman ongelmia. Eikä hän koskaan kehota sinua jättämään miestä, jonka kanssa seurustelet.

Karu totuus on, että hän ei voisi vähempää välittää siitä, kenen kanssa makaat. Hän haluaa rehellisesti, että löydät rakkauden, eikä näe itseään osana yhtälöä.

Olisi parempi, jos lopettaisit yrittämästä saada hänet mustasukkaiseksi, koska se ei selvästikään onnistu.

Hän ei huomaa pieniä asioita sinussa.

Tämän miehen mielestä voit vaikka leikata hiuksesi kokonaan pois, hän ei luultavasti huomaisi sitä ennen kuin joku kiinnittää hänen huomionsa siihen. Jälleen kerran – hän ei näe sinua potentiaalisena kumppaninaan ja siksi hän ei huomaa pieniä asioita sinussa.

Paljastan sinulle pienen salaisuuden: mies, joka haluaa harrastaa seksiä kanssasi, fantasioi aktista ennen kuin se tapahtuu. Se on täysin normaalia ja sitä tekevät myös naiset, joten älä teeskentele, ettet tiedä mistä puhun.

Kyllä, hän todennäköisesti nauttii itseään ajatellen sinua. Mutta se ei ole kaikki; jos hän on rakastumassa, joskus hän vain makaa sängyssään ja kuvittelee sinut viereensä.

Näissä fantasioissa hänen mielikuvansa sinusta ovat hyvin eläviä. Hän riisuu sinut hitaasti ja nauttii ajatuksesta, että olet hänen edessään.

Näin jokainen yksityiskohta ulkonäöstäsi jää hänen päähänsä. Ja juuri siksi hän huomaa pienimmänkin muutoksen ulkonäössäsi.

Mutta ei tämä mies. Hän ei kiinnitä huomiota yksityiskohtiin sinussa, ja se osoittaa hänen kiinnostuksensa tason.

Hän ei koskaan tarkista sinua

Hän saattaa yrittää piilotella tunteitaan ikuisesti, mutta kun mies näkee tytön, johon hän on ihastunut, hän ei voi vastustaa muuta kuin tsekata hänet. Hän ei vain vilkaise tyttöä – hän tarkastaa hänet yksityiskohtaisesti päästä varpaisiin.

Tämä on kuitenkin mies, joka ei koskaan tee niin. Voit olla pukeutunut lyhyimpään ja tiukimpaan hameeseesi tai pyjamaan – hän katselee sinua samalla tavalla.

Katsekontakti

Itse asiassa hän ei edes ota katsekontaktia. Kun katsot häntä syvälle silmiin, hän vain kääntää katseensa pois.

Tietenkin tämä signaali voi jo yksinään tarkoittaa, että hän on ujo. Ehkä hän on epävarma eikä hänellä ole tarpeeksi itseluottamusta pitkälliseen katsekontaktiin.

Mutta jos se yhdistyy kaikkiin muihin merkkeihin, joiden mukaan hän ei halua maata kanssasi, kaikki on aika lailla selvää.

Hän ei kohtele sinua erityisesti

Aika hyvä merkki siitä, että miehellä on tunteita sinua kohtaan, on se, että hän kohtelee sinua aivan eri tavalla kuin muita naispuolisia ystäviään. Sen ei tarvitse olla mitään valtavaa, mutta kaikki (sinut mukaan lukien) näkevät, että hänen mielestään erotut.

Se voi olla pieniä asioita, kuten se, että hän istuu aina viereesi tai kertoo vitsin ja odottaa reaktiotasi.

Mutta näitä asioita ei ole missään sinun miehesi kanssa. Vielä pahempaa on se, että hän ei vain kohtele sinua samalla tavalla kuin kaikkia naispuolisia ystäviään – hän kohtelee sinua kuin olisit hänen paras kaverinsa.

Ei kahdenkeskistä aikaa

Tässä on suuri merkki, joka voi auttaa sinua vahvistamaan epäilyksesi: hän ei koskaan aloita kahdenkeskistä aikaa. Sen sijaan tämä kaveri haluaa aina hengailla ryhmissä.

Jopa silloin, kun pyydät häntä ulos, hän kutsuu toisen kaverin mukaan teidän kahden seuraan. Onko mahdollista, ettei hän huomaa kaikkia vihjeitä?

En usko. Todennäköisempää on, että hän haluaa välttää kiusallisen tilanteen, jossa joutuisi kirjaimellisesti torjumaan sinut.

Oli miten oli, lopputulos on se, että tämä mies ei ole romanttisesti tai seksuaalisesti kiinnostunut sinusta.

Hän on liian kunnioittava

Kuka tyttö ei nauttisi siitä, että hänen seurassaan on täydellinen herrasmies, jolla on käytöstavat? Mutta hei, makuuhuoneessa kohteliaisuutta ei ole olemassakaan.

En sano, että miehesi täytyy muuttua töykeäksi ääliöksi, jos hän haluaa harrastaa seksiä kanssasi. Ongelma on kuitenkin se, että tämä mies on liian kunnioittava.

Hän ei koskaan ylitä rajaa – ei edes pikkuisen ja se alkaa ärsyttää sinua. On selvää, että hän ei seksualisoi sinua lainkaan; mikä on joskus yhtä kamalaa kuin esineellistäminen.

Mistä tiedät, haluaako hän maata kanssasi?

Kun mies haluaa maata kanssasi, hän tekee aikeensa hyvin selväksi.

Hän aloittaa hävyttömillä vitseillä, aloittaa varmasti ainakin jonkinlaisen fyysisen kontaktin, kehuu ulkonäköäsi ja tutkii sinua koko ajan ylhäältä alas.

Periaatteessa hän tekee kaikkea päinvastaista kuin edellä luetellut merkit. Hänen ei tarvitse kertoa sinulle haluistaan suoraan. Mutta luota minuun – kun hän yrittää lähentyä sinua, tiedät sen.

Tälle miehelle riittää enemmän kuin tarpeeksi, että hän vain katsoo sinua suoraan silmiin, jotta ymmärrät, mitä hän haluaa.

Älkäämme unohtako, että loppujen lopuksi olemme eläimiä. Tunnistamme parittelukutsun, kun näemme sen.

7 surullista syytä, miksi hän ei halua maata kanssasi

On kova pala niellä se tosiasia, että joku mies, josta pidät, ei halua harrastaa seksiä kanssasi. Mutta entä jos mies, jonka kanssa olet sitoutuneessa suhteessa, menettää yhtäkkiä kiinnostuksensa makuuhuoneen toimintaan?

Usko pois – tämä on vielä tuskallisempaa. Valitettavasti niin kuitenkin tapahtuu usein – etenkin pitkäaikaisissa suhteissa, jotka ovat ajautuneet rutiineihin.

Sen huomaaminen, että suhteessasi on jotain pielessä, ei ole helpoin asia käsitellä.

Kun olet viettänyt niin monta vuotta kumppanisi kanssa, luulet, ettei mikään voi horjuttaa suhdettanne, mutta sitten yhtäkkiä huomaatkin hänen etääntyvän sinusta.

Yrität päästä hänen lähelleen ja vietellä häntä, mutta aina kun yrität jotain, hän katkaisee suhteesi sanoen, että hän haluaa katsoa elokuvan tai että häntä väsyttää.

Saat itsesi kiinni siitä, että murehdit, miksi miehesi ei halua fyysistä kontaktia kanssasi, ja mietit, onko hän yhä kiinnostunut sinusta.

Et voi elää normaalisti, koska tämä asia vaivaa sinua etkä tiedä, miten ratkaista ongelmasi.

No, jos olet kokenut jotain tällaista, parasta mitä voit tehdä, on olla rehellinen tunteistasi.

Kysy kumppaniltasi, mitä tapahtuu ja miksi hän käyttäytyy niin etäisesti. Vaikka vastaus olisikin huono, tiedät ainakin sen.

Olet nähnyt kaikki merkit siitä, ettei hän halua maata kanssasi, nyt on aika keskustella siitä, mikä saa miehesi välttelemään sinua makuuhuoneessa.

Kun puhumme todellisista syistä, joidenkin miesten etäisyydestä voi tulla etäinen, tässä on luettelo yleisimmistä.

Hänellä on joku muu

Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi miehesi ei halua maata kanssasi. Tässä on katkera totuus: kun mies ei halua maata kanssasi, hän luultavasti makaa jonkun toisen kanssa sivussa.

Niin karulta kuin se saattaakin kuulostaa, hänellä ei ole fyysistä voimaa tai kapasiteettia kahteen täyteen vuoroon päivässä.

Tavallista vähemmän seksiä voi johtaa sinut siihen, että miehelläsi on joku sivullinen.

Kaiken rakkauden ja hellyyden, jota hänen pitäisi antaa sinulle, hän antaa jollekin toiselle, ja sinusta tuntuu pahalta.

Kysyt itseltäsi, miksi hän ei enää tunne vetoa sinuun ja miksi sinä et riitä hänelle.

Et voi uskoa, että kaiken sen jälkeen, mitä olette käyneet läpi, hän on löytänyt jonkun toisen ja että sinun rakkaustarinasi ei merkitse hänelle mitään.

Mitä tehdä?

Kyllä, avioliiton ulkopuoliset suhteet ovat luultavasti syy numero yksi seksin puutteeseen. Mutta sen ei tarvitse tarkoittaa, että se on tapahtunut sinulle.

Siksi sinun ei missään tapauksessa pidä tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä. Teillä kahdella on jo omat ongelmanne, joten älkää syyttäkö kumppaniasi jostain ilman päteviä todisteita.

Mutta vaikka olosi tuntuisi sillä hetkellä paskalta, sinun pitäisi reagoida siihen, mitä sinulle tapahtuu.

Sinun pitäisi puhua avoimesti kumppanillesi, koska se on ainoa tapa, jolla voitte ratkaista ongelman.

Ja jos ette löydä mitään keskitietä, osaatte ainakin selviytyä kaikista sisällänne olevista tunteista.

Hän ei ehkä pääse yli menneisyyden ongelmista.

Jos sinulla ja kumppanillasi oli menneisyydessä joitakin ongelmia ja päätit jatkaa elämääsi, hän on ehkä menettänyt kiinnostuksensa maata kanssasi, koska se satuttaa häntä edelleen emotionaalisesti.

Jos hän ei ole yhteydessä sinuun tunnetasolla, hän ei pysty siihen myöskään fyysisellä tasolla.

Kyllä, näin tapahtuu myös miehille. Hän ei vain voi kuvitella olevansa niin lähellä sinua kaiken sen jälkeen, mitä olette käyneet läpi.

Mitä tehdä?

Jälleen kerran paras tapa löytää ongelman ydin on rauhallinen keskustelu.

Sinun ei kannata ylireagoida heti, sillä hän saattaa kärsiä enemmän kuin luulitkaan.

Yritä sen sijaan käydä rauhallista ja normaalia keskustelua kuin kaksi aikuista ja kerro avoimesti ongelmistanne.

Se on ainoa tapa päästä sinne, minne haluatte päästä. Ehkä joissakin tapauksissa ette pysty jatkamaan suhdetta, mutta ainakin tiedätte, mikä on suurin ongelma.

Et ole samalla tunnetasolla kuin hän.

Ehkä miehesi luulee, ettet ole kiinnostunut, koska käytöksesi ei osoita, että hän on elämäsi tärkein ihminen. Hän asettaa sinut ja hyvinvointisi etusijalle, mutta hän kokee, että hänen rakkautensa ja vaivannäköönsä eivät saa vastakaikua.

Jos teet aina töitä ja jos olet kiireinen ystävien kanssa, on normaalia, että hän ajattelee, ettet halua häntä kuten ennen.

Hän saattaa käydä päänsä sisällä sotaa, mutta ei oikeastaan koskaan kerro sinulle siitä mitään.

Kun siis yrität päästä hänen lähelleen, hän vetäytyy heti takaisin, koska hän luulee, että teet niin vain silloin, kun tarvitset jotain.

Se voi olla pätevä syy olla nukkumatta kanssasi, mutta se johtuu vain siitä, että te molemmat ajattelette jotain, mikä ei ole totta.

Mitä tehdä?

Kommunikaatio on avain onnelliseen ja terveeseen suhteeseen, ja jos olette avoimempia kaikesta, mitä käytte läpi, teillä ei ole tällaisia ongelmia.

Milloin viimeksi keskustelitte kunnolla? Lyön vetoa, ettette edes te muista.

Mitä jos muuttaisitte sen? Aloittakaa siitä, ja lupaan teille, että makuuhuoneen aktiviteetit seuraavat perässä.

Hänellä on ongelmia töissä ja hän on stressaantunut…

Usko minua, kun miehellä on ongelmia töissä, intiimiys kanssasi on viimeinen asia hänen mielessään. Tämä pätee tietysti myös kaikkiin muihin hänen ongelmiinsa.

Hän miettii koko ajan ongelman ratkaisemista eikä pysty keskittymään sinuun. Tämä koskee erityisesti niitä vanhanaikaisia miehiä, jotka ovat tottuneet ratkaisemaan kaiken itse.

Oikeastaan tällainen mies ei edes vaivaa sinua ongelmillaan.

Siksi hän ei ole lainkaan kiinnostunut nukkumaan kanssasi. Miehet käyttäytyvät näin, kun heillä on ongelmia, jotka heidän on ratkaistava.

Heistä tulee fyysisesti etäisiä, mutta he vetäytyvät myös emotionaalisesti.

Mitä tehdä?

Mies ei koskaan myönnä kumppanilleen, että hänellä on ongelma, koska hän ajattelee, että se tekee hänet haavoittuvaksi, mutta itse asiassa vain avoin kommunikaatio on tapa ratkaista kaikki häntä vaivaavat asiat.

Jos huomaat, että hän ei puhu sinulle kovin paljon ja että hän viettää mieluummin aikaa yksin, sinun kannattaa kysyä häneltä, voitko auttaa häntä.

Ehkä hän tarvitsee vain pienen sysäyksen avautuakseen sinulle ja selvittääkseen asiat.

Hänellä on terveysongelmia

Miehesi saattaa vetäytyä luotasi, jos hänellä on jokin lääketieteellinen ongelma, joka vaikuttaa hänen seksihaluunsa, mutta hän ei halua puhua siitä.

Tiedetään, että kumppani usein salaa kaikki ongelmansa rakkaaltaan, koska ei halua huolestuttaa häntä.

Jos huomaat, että miehesi käyttäytyy etäisesti ja että et enää tunnista häntä, sinun kannattaa tehdä asialle jotain.

Rutiinien muuttaminen parisuhteessanne tai se, että vietätte enemmän aikaa hänen kanssaan, saattaa tepsiä ja hän saattaa palata vanhaan versioon itsestään.

Mitä tehdä?

Tärkeintä on, että olet hänen suurin tukensa, jos hänellä on terveysongelmia. Kaikki on paljon helpompaa, kun se tehdään pariskuntana.

Tee aluksi parhaasi ja ole täynnä ymmärrystä. Pidä mielessä, että kenenkään ihmisen seksihalut eivät voi olla korkeimmillaan, ellei hän ole hyvinvoiva ja hyvässä kunnossa.

Tärkeää on, ettette aseta mitään diagnoosia itsellenne. Ennen kuin teet mitään, käy lääkärin tai seksuaaliterapeutin luona ja selvitä, liittyykö tähän ongelmaan lääketieteellisiä kysymyksiä.

Hän ei enää tunne vetoa sinuun

Yksi syy siihen, miksi miehesi ei makaa kanssasi, voi olla se, ettei hän enää tunne vetoa sinuun.

Tämä on luultavasti se syy, jota olet etsinyt, varsinkin siinä tapauksessa, että seksisuhteenne ei ollut alusta asti näin surkea, mutta viime aikoina ei ole tapahtunut mitään muuta kuin ulkonäkösi muuttuminen.

Ihmiset muuttuvat ajan myötä, ja hänellä saattaa olla elämässään jokin vaihe, jossa hän ei tiedä, mitä haluaa.

Jos hän ei tunne vetoa sinuun sen takia, että kehosi on muuttunut raskauden takia, hän on todellinen ääliö, joka ei ansaitse sinua.

Jokaisen miehen pitäisi tehdä muistomerkki naiselle, joka antoi hänelle lapsia, ja jos mies ei osaa vaalia sitä, hän ei ansaitse sinua.

Mitä pitäisi tehdä?

Jos olet huolissasi siitä, että hän vetäytyy pois ja jos hän kertoo, ettei halua sinua enää, ei kannata tuhlata aikaasi tuollaiseen mieheen.

Jätä hänet, kun vielä voit, koska hän ei ansaitse läsnäoloasi, ei edes minuutiksi.

Toisaalta, jos todella annoit itsesi mennä, lopeta nuo harjoitukset! Aloita kehostasi ja ulkonäöstäsi huolehtiminen uudelleen.

Et tietenkään tee sitä hänen takiaan vaan siksi, että se saa sinut voimaan paremmin.

Hän kärsii suoritusahdistuksesta

Tämä on aika yleistä, kun mies on menossa ensimmäistä kertaa sänkyyn uuden tytön kanssa. Jos siis olette oikean suhteen alussa ja seksielämänne ei ole pelkkää perhosia ja ruusuja – poikaystäväsi suoritusahdistus saattaa olla ongelmana.

Hän pelkää niin paljon, että tuottaa sinulle pettymyksen, että hän mieluummin ei makaa kanssasi ollenkaan kuin antaa sen tapahtua.

On selvää, että tämä mies on epävarma ja että hänellä on vakavia itsetunto-ongelmia.

Mitä tehdä?

Kaikki riippuu tapauksen vakavuudesta. Joskus riittää, että kehut hänen makuuhuonesuorituksiaan hieman enemmän.

Näin karkotat kaikki hänen epäilyksensä ja hän uskoo, että hän tekee hyvää työtä.

Jos se ei onnistu, hänellä on luultavasti tekemisissä joitakin syvälle juurtuneita traumoja ja ongelmia, joita et ole pätevä ratkaisemaan. Siksi seksuaaliterapeutti on sinun valintasi!

Muut epävarmuudet

Toisaalta, ehkä hän on tietoinen siitä, että hän on temppuileva makuuhuoneessa. Mutta teitkö selväksi, että haluat samaa kuin hän?

Onko sinulle tullut mieleen, että tämä mies ei tee ensimmäistäkään liikettä, koska hän ei ole niin varma, torjuisitko hänet vai et. Siinä tapauksessa sinun on parasta näyttää hänelle vihreää valoa heti!

Mitä tarkoittaa, kun mies ei halua maata kanssasi?

En kaunistele sitä sinulle. Jos mies osoittaa merkkejä siitä, ettei hän halua maata kanssasi, suhteenne on kriisissä (jos olette yhdessä) tai hän ei pidä sinusta sillä tavalla (jos olette vasta tutustumassa toisiinne).

Miehesi kieltäytyminen seksistä on luultavasti vain seuraus paljon syvemmästä ongelmasta, jota hän käsittelee. Hänen käytöksellään voi olla erilaisia merkityksiä: että hänellä on suhde, että hän on stressaantunut tai että hänellä on joitain terveysongelmia tai jopa suoritusahdistusta.

Oli syy kuitenkin mikä tahansa, haluan sinun tietävän yhden asian: tämä ei tee sinusta yhtään vähemmän naista.

Pakkaa yhteen:

Tärkeintä on pitää mielessä tämä: Se, että mies näyttää merkkejä siitä, ettei hän halua maata kanssasi, ei tee sinusta yhtään vähemmän arvokasta. Olet edelleen kaunis ja viehättävä, ja löydät varmasti jonkun, joka näkee sinut sellaisena.

Sillä ei ole väliä, puhummeko pitkäaikaisesta poikaystävästäsi vai jostain jätkästä, joka ei anna sinulle haluamaasi huomiota – tämä ei ole sinun vikasi eikä sinun pitäisi syyttää itseäsi siitä.

Rukoilen sinua vain yhtä asiaa: älä anna tämän valitettavan tilanteen pilata itseluottamustasi.

Mikä tärkeintä: älä tunne syyllisyyttä siitä, että näet sen ongelmana. Olet tehty lihasta ja verestä, ja on täysin luonnollista, että näet seksin valtavana osana jokaista tervettä suhdetta.