Skip to Content

11 Asiaa, Joita Voit Oppia Miehestä Viettämällä Yön Hänen Kanssaan

11 Asiaa, Joita Voit Oppia Miehestä Viettämällä Yön Hänen Kanssaan

Miehet ovat paljastavimpia intiimeimmissä hetkissään, ja siksi hänen kanssaan makaaminen kertoo sinulle paljon hänestä ihmisenä ja paljastaa asioita, joita hän yrittää salata.

Voit oppia tuntemaan miehen paremmin, jos seuraat, mitä hän tekee, kuin kuuntelet sen mukaan, mitä hänellä on sanottavaa.

Sanoja voi taivutella, siirtää ja rikkoa, ja teot ovat todellinen heijastus hänen tunteistaan. Siksi ne todella puhuvat enemmän kuin sanat.

Vietettyäsi yön miehen kanssa, jota olet seurustellut lyhyemmän tai pidemmän aikaa, asiat, joita hän tekee ennen seksiä, sen aikana ja sen jälkeen, kertovat sinulle paljon enemmän kuin hän itse koskaan kertoo.

Katso siis, mitä kaikkea voit oppia intiimistä miehestä ja hänen tunteistaan sinua kohtaan jo yhden intiimin yön aikana:

Mitä hänen paitansa alla piilee?

Joskus se, miltä mies näyttää pukeutuneena ja miltä hän näyttää alasti, on kaksi täysin eri asiaa.

Piileekö paidan alla sixpackit vai onko hänellä mukava vatsa, jonka muoto on kuin tyyny, jonka päällä voit nukkua?

Se selviää vasta, kun avaat paidan napit. Ja kun olet päässyt avausvaiheeseen, sillä ei ole väliä, onko hän hyväkuntoinen vai ei.

Tärkeintä on se, että pidät häntä viehättävänä siitä huolimatta.

Mistä vartalosi osasta hän pitää eniten?

Onko hän peppu- vai tissityyppi? Katsooko hän sinua ylhäältä alas, kehuuko hän jalkojasi vai huuliasi?

Jokin vartalosi osa kiihottaa häntä välittömästi.

Jos hän ei sano sitä itse, sinun ei ole vaikea arvata sitä itse, koska hän antaa sille vartalosi osalle ylimääräistä hellittelyä.

Kuinka korkea hänen itsetuntonsa on?

Tekeekö hän aloitteen? Katsooko hän sinua silmiin aktin aikana? Kertooko hän sinulle, mistä hän pitää ja kysyy, voisitko tehdä juuri sitä?

Jos vastauksesi on kyllä kaikkiin edellä mainittuihin, olet tekemisissä helvetin itsevarman miehen kanssa.

Hän tietää, että vaikeneminen ei auta häntä mihinkään ja että jos hän haluaa teidän molempien viettävän mahtavaa aikaa sängyssä, on parempi puhua ääneen.

Onko hän tarkkanäköinen?

Jos mies on kiinnostunut tarpeidesi tyydyttämisestä, hän on tarkkaavainen asioista, joita et edes sano.

Hän tarkkailee käyttäytymistäsi ja toimii sen mukaisesti.

Jos esimerkiksi vartalosi vapisee joka kerta, kun hän suutelee kaulaasi, tai jos voihkit, kun hän tekee tietyn liikkeen, se on hänelle hyvä merkki siitä, että hän jatkaa tekemisiään ja että pidät siitä.

Onko hän hellä?

Jotkut miehet haluavat esittää kovia ja leikkiä vaikeasti saatavia, mutta jos he ovat todella ihastuneet johonkuhun, he sulavat kuin voikreemi.

Jos hän osoittaa hellää puoltaan, hyväilee kasvojasi, laittaa hiuksesi korvan taakse ja halailee (etenkin seksin jälkeen), hän kehittää tunteita sinua kohtaan.

Toisaalta, jos hän ei osoita lämpöä, hän on siellä vain yhtä asiaa varten, eikä jää halailemaan sen jälkeen, kun on saanut haluamansa.

Onko hän perinteinen vai avoin uusille ideoille?

Miten hän reagoi, kun sanot jotain rohkeaa, kuten “Tehdään se pöydällä” tai “Emme ole kokeilleet autosi takapenkkiä”?

Tuomitseeko hän sinut siitä vai onko hän mukana?

Kaikki miehet eivät ole samanlaisia. Jotkut ovat perinteisempiä, ja jos heiltä kysytään, lähetyssaarnaaja on heidän suosikkiasentonsa loppuelämäänsä asti.

Toisaalta, jos hän pelaa mukana, hän on avoin kokeilemaan uusia asioita ja haluaa tehdä sinut onnelliseksi sillä osastolla.

Tykkääkö hän pelata varman päälle vai onko hän valmis ottamaan riskejä?

Jos hän tykkää pelata varman päälle, se ei välttämättä tarkoita, että hän pitää vain lähetyssaarnaaja-asennosta, mutta on olemassa muutamia seksiasentoja, joita hän yhdistelee, eikä hän koskaan tee mitään sellaista, mitä hän ei tunne tekevänsä mielellään.

Hänen kanssaan on vaarana, että jäät jumiin rutiiniin, ellei hän ala hieman muuttua, kun suhteenne edistyy ja hän alkaa viihtyä paremmin seurassasi.

Jos hän on riskinottaja, hän on rento.

Hän ei mieti liikaa kaikkia asioita, jotka voivat mennä pieleen tai tuntua kiusallisilta, vaan kokeilee jotain uutta kuitenkin. Hänen kanssaan jokainen päivä on uusi seikkailu.

Onko hän vastuuntuntoinen?

Vastuuton kaveri välittää vain siitä, että hän pääsee mahdollisimman pian likaantumaan ja miettii seurauksia myöhemmin tai ei ollenkaan, jos niitä ei ole.

Vastuullinen mies puhuu kanssasi sukupuolitaudeista ja varmistaa, että hänellä on kondomipaketti jossain lähellä, jos tarvitset niitä.

Hän haluaa, että tunnet olosi turvalliseksi, eikä hän halua, että tulet raskaaksi. Se on aikuinen tapa ajatella ja tehdä asioita.

Onko hän itsekäs vai ei?

Jos hän odottaa, että menet hänen kanssaan alas eikä koskaan tee vastapalvelusta, jos hän ei välitä siitä, huipennutko vai et, vaan kyse on vain hänestä itsestään, hän on itsekäs rakastaja ja todennäköisesti itsekäs yleensäkin.

Jos häntä ei kiinnosta tyydyttää sinua sängyssä, kuvittele, miten laiska hän on suhteessamme (jos hän ei jo ole).

Tarvitsetko todella tuollaista ihmistä elämääsi?

Onko hän kaksinaamainen vai onko hän rehellinen kaveri?

Mielessämme seksi on aina täydellistä. Todellisuudessa voi olla todella kiusallisia, outoja ja jopa ällöttäviä tilanteita.

Se, miten hän reagoi noissa tilanteissa, kertoo paljon hänestä.

Saatat esimerkiksi piereskellä tai pieraista yhdynnän aikana. Jos hän on mahtava mies, hän nauraa sille tai jättää sen kokonaan huomiotta.

Jos hän tekee jotain muuta, hän on täynnä eikä ole aikasi arvoinen.

Hän ei ymmärrä, että ällöttäviä asioita tapahtuu myös hänen kohdallaan, mutta sinä päätit olla reagoimatta niihin.

Harrastatteko seksiä vai rakasteletteko?

Näiden kahden termin välillä on valtava ero ja joitakin varmoja indikaattoreita, jotka osoittavat sen.

Kauniisti sanottuna, jos harrastatte vain seksiä, hän ei välitä siitä, oliko sinulla hauskaa vai ei; hän ei halaile, ota katsekontaktia tai suutele sinua liikaa.

Mutta jos rakastelette, hän tekee kaikkea tätä ja enemmänkin osoittaakseen sinulle kiintymyksensä sinuun.