Skip to Content

10 Merkkiä Siitä, Että Hänellä On Sivusuhde

10 Merkkiä Siitä, Että Hänellä On Sivusuhde

Näinä päivinä vaikuttaa siltä, että joka toinen parisuhde päättyy uskottomuuden vuoksi. Miehet kehuskelevat sivusuhteillaan, heidän menestyksellään pökkiä useita naisia samaan aikaan.

Uskollisen ja rehellisen miehen löytäminen on yhä vain vaikeampaa ja vaikeampaa, jonka vuoksi on hyvin tärkeää olla varovainen, keneen me luotamme. Me emme pysty hallitsemaan sitä, kehen me rakastumme, mutta me voimme hallita sitä, kenelle me annamme sydämemme.

Jos huomaat, että jokin on kadonnut parisuhteessanne, se ei välttämättä tarkoita, että se oikeasti on kadonnut. Se saattaa vain olla omaa pelkoasi.

Joka tapauksessa vaistomme tuntuu tietävän nämä asiat ennen meitä. Tarkista alla oleva lista, onko miehelläsi sivusuhde vai onko hän sittenkin uskollinen tapaus.

1. Hän välttelee määrittelemästä parisuhdettanne

Tämä on kaikin tavoin varoitusmerkki. Jos hän välttelee määrittelemästä parisuhdettanne ja tekemästä siitä virallista, se johtuu siitä, ettei hän ole kiinnostunut asettumaan aloilleen.

Ja mikä tahansa syy hänellä on, voit olla varma, että hän haluaa nauttia sinkkuelämästään parisuhteenne tuomien etujen ohella. Myöskin, jos hän on tehnyt teistä kahdesta virallista, mutta etääntyy saman tien, sekin on merkki siitä, että hän pakenee sitoutumista.

2. Hän on yhtäkkiä super-mukava

Jos hänen mielialansa vaihtelee ja hän muuttuu kiukkuisesta prinssi hurmaavaksi, se saattaa johtua siitä, että hän kompensoi sillä jotain.

Lahjat ovat myös yleinen ja selvä merkki uskottomuudesta. Periaatteessa jos hän muuttaa normaalia käytöstään yllättäen rajusti, teidän kahden on aika istua alas ja ’jutella’.

3. Hän pitää puhelintaan mukanaan koko ajan ja lukitsee tietokoneensa

Kaikki hänen sosiaalisen median tilit ovat lukittuina eikä sinulla ole niihin pääsyä. Hän kantaa puhelintaan koko ajan mukanaan, jopa silloin kun vie roskat ja käy vessassa. Kohdataanpa totuus naiset – me haluamme rehellisyyttä, emme salaperäisyyttä.

Jos miehesi pyytää yksityisyyttä ja sinusta tuntuu, että hän elää elämää, jossa sinulla ei ole osuutta, onko se oikeasti terveeltä vaikuttava parisuhde?

4. Sinä löysit hänet treffisivulta

Ei ole selvempää merkkiä siitä, että hänellä on sivusuhde, kuin se, että hän on aktiivinen treffisivuilla. Miehet, jotka väittävät olevansa tuollaisilla sivuilla löytääkseen ystäviä, eivät salli edes vihaamme.

Ainoa asia, mitä voit tehdä, on nauraa kovaa. Me ansaitsemme paljon enemmän kuin noin surkean tekosyyn.

5. Sinun vaistosi kertoo jotain olevan tekeillä

Kuten sanoin, joskus vaistomme tietävät asioita ennen kuin me itse. jos sinä luet tätä listaa, sinulla todennäköisesti on jo jonkinlainen ajatus, joka sinua on varoittanut. Sinä jo tunsit, että jokin ei ole niin kuin pitäisi ja että jotain on selkäsi takana tekeillä.

On tärkeää, ettet kiirehdi asioissa. Varmista, että hän oikeasti pettää sinua, joka ei onneksi ole niin vaikea selvittää.

6. Hän ei koskaan esitellyt sinua ystävilleen tai perheelleen

Olette seurustelleet kuukausia etkä ole vieläkään tavannut yhtään hänen ystäväänsä? Tai tapasit heidät vahingossa ja hän kiirehti poistumaan tilanteesta?

Se on selvä merkki siitä, että hän ei halua sinun tapaavan heitä, koska hän ei halua sinun pysyvän lähettyvillä. Tämä on vain peliä hänelle eikä hän ole kiinnostunut tuomaan tuota peliä hänen ystäviensä ja perheensä eteen.

7. On paljon hyvin yksityisiä työpuheluja

Joka päivä, viikonloppu, tunti ja ilta, hänen puhelimensa soi ja hänelle tulee hyvin yksityisiä puheluja hänen työpaikaltaan. On olemassa miehiä, jotka ovat näin omistautuneita työlleen, mutta jos hän ei ole sellainen ihminen, joka on valmis uhraamaan vapaa-aikaansa työlle, se on vain merkki puheluista, jotka tulevat joltain toiselta.

Toinen varoitusmerkki on se, jos hän lopettaa puhumisen silloin, kun sinä tulet huoneeseen ja odottaa sinun poistuvan tai lähtee itse toisaalle. Millainen työpuhelu on niin salainen? Ei hän sentään ole vakooja tai vastaava.

8. Hän on aina niin kiireinen

Vaikka hänellä on vain yksi työ, hän on aina niin kiireinen eikä hänellä ole aikaa teille kahdelle täysin nauttia toisistanne. Hän on joko myöhässä tai kiirehtimässä jonnekin, lupailee sinulle viikonloppuja, matkoja ja lomia, muttei koskaan toteuta lupauksiaan.

Mies, joka haluaa olla lähelläsi, joka haluaa sinut, löytää sinulle aina aikaa. Kysy itseltäsi, miksei hän tee niin?

9. Hänen seksin halunsa loppui

Jos teillä kahdella oli seksuaalista kemiaa kattoon asti ja se yhtäkkiä loppui, se on merkki siitä, että jotain on meneillään. Hän on joko kovan paineen alla tai hänellä on joku toinen.

Jos hän ei puhu sinulle ongelmistaan, mutta vakuuttelee sinulle, että hän on täydellinen, se on merkki siitä, että parisuhteenne ei enää ole täydellinen.

10. Teet mitä tahansa, hän on silti henkisesti etäinen

Henkisesti tavoittamatomissa olevat miehet ovat sellaisia miehiä, joita et halua lähellesi. He eivät kykene koskaan täysin sitoutumaan ja kokemaan sitä elämän kestävää rakkautta ja parisuhdetta.

He ovat yksinkertaisia liian pelokkaita rakastamaan ja sitoutumaan tehdäkseen sitä oikein, joten he saalistavat ja nauttivat pelistä perillepääsyn sijaan. Hän vaikuttaa etäiseltä ja kylmältä tunteidensa osalta ja vaikka sinä avautuisit hänelle, hän ei koskaan avaudu sinulle.

Miehet etäännyttävät itsensä kun he tuntevat syyllisyyttä ja henkistä tavoittamattomuutta. Yhdistettynä muihin listan merkkeihin, tämä on usein merkki siitä, että hänellä on sittenkin sivusuhde.