Skip to Content

10 Asiaa, Jotka Pitävät Hänet Koukussa

10 Asiaa, Jotka Pitävät Hänet Koukussa

On niin paljon neuvoja ja tapoja, joilla voit pitää hänet koukussa, mutta sinun on pidettävä mielessäsi, että kaikki ovat erilaisia.

Paras tapa pitää hänet koukussa on olla oma itsensä ja välttää kaikkia pelejä, kuten jättää hänen tekstiviestinsä huomiotta kahdeksikymmeneksi minuutiksi, olla käytettävissä toiset kaksikymmentä minuuttia ja uhrata sitten kaksi kissanpentua, kun olet haamuna hänen kanssaan kolme tuntia. Toista tarvittaessa.

Vakavasti puhuen, rakkaus ei ole niin monimutkaista, ja jos se on, se ei ole todellista rakkautta. Joten tässä on lista asioista, joita voit tehdä pitämään hänet koukussa, uhraamatta kissanpentuja tai sieluasi tai laskematta minuutteja.

Ole itse koukussa

Ei ole mitään järkeä saada häntä koukkuun, jos et ole itse koukussa. Sinun on oltava varma, että tämä on sitä, mitä haluat ja että se saa sinut tuntemaan olosi todella hyväksi.

Jos olet aidosti kiinnostunut, hänkin on. Mikään ei ole viehättävämpää kuin nainen, joka haluaa sinua.

Pidä hauskaa

Kun suhde ylittää kuherruskuukausivaiheen, se muuttuu vakavaksi, ja sitä sinä haluat. Mutta kun se on liian vakava, siitä katoaa se kipinä, joka pitää sen käynnissä ja joka pitää sen elossa.

Ole siis spontaani ja pidä hauskaa. Osta vesipalloja ja julista sota hänen kanssaan ja anna mennä vaan. Se on myös hyvä tapa päästää irti paineista ja jännitteistä, joita ajan mittaan kertyy.

Ole intohimoinen

Hänestä, suhteestanne ja itsestänne. Hän rakastui intohimoosi, ja jos laitat sen sivuun sen takia, että joku sanoi, että rakkauden pitäisi olla vakaata ja vakavaa, menetät lopulta vain itsesi ja sen osan itsestäsi, johon hän alun perin rakastui. Älä muuta itseäsi vain siksi, että olet suhteessa.

Älä pelkää tappaa

Miehet ovat yleensä niitä, joilla on hauras ego, mutta todellinen mies on ylpeä naisensa surmaamisesta. Älä siis laita elämääsi jäihin hänen vuokseen, sillä hän tuskin huomaa sitä.

Ja vaikka huomaisikin, hän sanoo, ettei ole koskaan pyytänyt sinua tekemään sitä, ja suuttuu, koska pidät häntä herkkänä (vaikka hän onkin).

Sinä teet sinä, ja onko parempaa tapaa saada hänet koukkuun kuin upea pelisi? Pariskunnat, jotka tappavat yhdessä, pysyvät yhdessä!

Näytä itsenäisyyttä

Vaikka avun ja neuvojen pyytäminen häneltä on todella hyvä asia, koska se osoittaa, että uskot häneen ja hänen mielipiteeseensä, älä liioittele. Odottaminen, että hän auttaa sinua kaikissa päätöksissä, vain karkottaa hänet pois.

Muista, että omistit maailmasi jo kauan ennen kuin hän tuli siihen mukaan, ja voit tehdä sen myös nyt.

Pidä oma elämäsi

Vaikka hän ei ole kiinnostunut samoista asioista kuin sinä, se ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua niistä. Aina voi tehdä kompromisseja ja selvittää asioita.

Mene tyttöjen kanssa shoppailemaan ja anna hänen mennä peliin. Arvostatte molemmat sitä aikaa, jonka saatte viettää kahdestaan, ja näin ollen olette innokkaampia palaamaan lopulta yhteen päivän päätteeksi.

Ole rehellinen

Totuuden salaaminen häneltä ei johda mihinkään. Pienet, valkoiset valheet vaikuttavat viattomilta, mutta joskus totuus on kaikki, mitä te kaksi todella tarvitsette.

Älä siis pelkää sanoa, mitä mielessäsi liikkuu, sillä hän arvostaa sitä, että luotat häneen tarpeeksi puhuaksesi mielipiteesi.

Muista kuitenkin, ettei tarvitse olla raa’asti rehellinen. Lähde aina liikkeelle siitä, miten haluaisit, että sinua lähestytään, etkä voi mitenkään mennä pieleen.

Näytä aloitteellisuutta makuuhuoneessa

Se, että näytät hänelle, kuinka viehättävä hän on sinulle, auttaa häntä tuntemaan olonsa paremmaksi. Älä kuitenkaan tee sitä vain siksi, että sinusta tuntuu, että sinun on pakko.

Tee se, jos todella haluat tehdä sen. Jos sinusta tuntuu siltä, että haluat repiä hänen vaatteensa pois ja panna häntä suoraan keskellä keittiötä, tee se. Mutta jos sinua ei huvita, hän huomaa sen ja teistä molemmista tulee sen jälkeen paskamainen olo.

Ole kannustava ja osoita arvostusta

Pienellä tuella voi päästä pitkälle, ja me kaikki tiedämme sen. Jos hän on erittäin intohimoinen unelmansa seuraamisessa, ole intohimoinen hänen kanssaan.

Jos hän teki jotain teidän molempien hyväksi, varmista, että kiität häntä. Pahinta, mitä mies voi tuntea parisuhteessa, on se, että häntä pidetään itsestäänselvyytenä.

Vaikka et tekisi sitä tahallasi, se sattuu silti. Näytä hänelle siis, että näet, mitä hän tekee ja että se merkitsee sinulle paljon. Pian hän tekee vastapalveluksen, ja suhteenne paranee huomattavasti.

Luota häneen

Ei ole parempaa tapaa osoittaa hänelle, että välität, kuin osoittaa hänelle, että hänellä on luottamuksesi. Luota häneen sydämelläsi, muistoillasi ja peloillasi.

Avaudu hänelle, vaikka se tuntuisi kuinka pelottavalta. Jos olet varma, että hän on se oikea ja että hän on sen arvoinen, älä pidä mitään salassa.

Hän ansaitsee tietää, miltä sinusta tuntuu, ja sinä ansaitset tuntea rauhaa. Ja onko parempaa tapaa tuntea sitä kuin luottamuksen rakentaminen?