Skip to Content

10 Asiaa, Joita Epävarma Mies Tekee Rakastamalleen Naiselle

10 Asiaa, Joita Epävarma Mies Tekee Rakastamalleen Naiselle

Se alkaa kuin ihana satu! Hän saa sinut taas uskomaan rakkauteen ja siihen, että kaikki miehet eivät ole pahoja. Hän ostaa sinulle lahjoja ja antaa sinulle kaiken huomionsa.

Kunnes alat huomata, että hänen sinulle antamansa huomion määrä ei ole oikeasti terveellistä.

Jossain vaiheessa kaikki aikasi ja energiasi kuluu siihen, että kerrot hänelle, kuinka paljon rakastat häntä, ja vakuutat hänelle, ettet jätä häntä. Rakas, miehesi saattaa olla epävarma AF.

Epävarmoja miehiä on kaikkialla ympärillämme, ja tietääksesi, onko sinun miehesi yksi heistä, olemme listanneet 10 asiaa, joita kaikki epävarmat miehet tekevät:

Hänellä ei ole elämää teidän suhteenne ulkopuolella

Hän on sellainen mies, joka vain istuu kotona odottamassa, että tulet takaisin.

No, tämä saattaa olla liioittelua, mutta suurin merkki epävarmuudesta on se, jos hän uhraa kaiken aikansa ja energiansa suhteeseenne peläten menettävänsä sinut.

Se on söpöä ja kaikkea muuta, mutta se, että sinulla ei ole mitään tavoitteita ja unelmia kumppanisi lisäksi ja että et hengaile kenenkään muun kuin hänen kanssaan, on hieman outoa, eikö sinusta?

Hän tulee mustasukkaiseksi todella nopeasti

Katsoit juuri toisen miehen suuntaan (se voi olla jopa hyvä ystäväsi) ja hän tulee heti mustasukkaiseksi.

Tiedätkö, miten naiset tulevat mustasukkaisiksi, kun he ovat epävarmoja? No, sama juttu on miesten kanssa.

Aluksi se saattaa saada sinut tuntemaan itsesi halutuksi ja erityiseksi, mutta se voi mennä siihen pisteeseen, että hän tekee kohtauksen, koska jäit tunti myöhemmin töihin viimeistelemään projektin.

Hän tulee jopa mustasukkaiseksi, koska vietät aikaa ystävien kanssa hänen sijasta.

Hän syyttää sinua pettämisestä

Hän saattaa jopa ottaa esille exänsä ja sen, miten hekin pettivät häntä, ja kertoa sinulle, ettei hän tule koskaan olemaan onnellinen.

Se menee siitä, että hän syyttää sinua siitä, että sinulla on suhde työkaverin kanssa, siihen, että hän sanoo sinun vain etsivän jotakuta parempaa kuin hän.

Hän on vainoharhainen jopa siitä, miten hymyilit tarjoilijalle.

Hän ei kestä kritiikkiä

Jos yrität kertoa hänelle, että hän on liian kiintynyt ja että hänen käytöksensä ei ole OK, hän saattaa kääntää kaiken sinua vastaan.

Jos kerrot hänelle, että tarvitset omaa aikaa, että hän on liian omistushaluinen ja että hänen on rauhoituttava, hän saattaa tehdä juuri päinvastoin.

Koska epävarmat ihmiset eivät kestä edes ystävällisintä ja rakentavinta kritiikkiä. He eivät yksinkertaisesti kestä sitä, että ihmiset tuovat esiin heidän puutteensa.

Hänen onnensa riippuu sinusta

On ihan okei olla herkkä kumppanisi tunteille, mutta hänen tunteensa ovat täysin riippuvaisia sinusta!

Jos olet onnellinen, rakastava ja välittävä häntä kohtaan ja jos omistat kaiken huomiosi hänelle, myös hän on onnellinen.

Jos yrität saada jotain valmiiksi töitä varten ja sinulla on paljon mielessäsi, joten sinun on oltava yksin saadaksesi kaiken valmiiksi, hän saattaa yksinkertaisesti masentua ja/tai suuttua sinulle.

Hän tukahduttaa sinut huomiolla

Suhteen alussa se oli söpöä, mutta nyt se alkaa käydä oudoksi.

Hän käyttää niin paljon rahaa lahjoihin, että olet joskus huolissasi siitä, tuhlasiko hän juuri koko palkkansa sinuun.

Hän yrittää saada sinut tuntemaan huonoa omaatuntoa ajatuksesta jättää hänet ja yrittää ostaa huomiosi.

Hän kertoo rakastavansa sinua heti

Pelosta menettää sinut hän tunnustaa “kuolemattoman” rakkautensa sinua kohtaan. Kestää aikaa tutustua toiseen ihmiseen tarpeeksi, jotta voi todella tuntea rakkautta häntä kohtaan.

Se ei ole tunne, joka kehittyy jo kahden treffin jälkeen. Tarvitaan aikaa, jotta voi ihastua johonkuhun.

Olet hänen maailmansa

Olet hänen universuminsa keskipiste. Hänen koko elämänsä pyörii sinun ympärilläsi.

Aluksi se on hyvin imartelevaa, koska tunnet itsesi erityiseksi, mutta entä jos päätät jättää hänet? Hänen maailmansa hajoaa.

Hän romahtaa, koska sinä olet hänen ainoa maailmansa.

Hän tarvitsee jatkuvaa vahvistusta

Hän haluaa, että kerrot hänelle, kuinka paljon rakastat häntä ja että hän on rakkauden arvoinen. Hän haluaa sinun puhuvan siitä, miltä tulevaisuutenne näyttää, jotta hän ei enää pelkäisi, että hänet jätetään.

Joskus hänen tarpeensa menevät vielä pidemmälle.

Voit kertoa hänelle, kuinka hyvältä hän näyttää uudessa paidassaan, mutta hän ei yksinkertaisesti usko sinua. Sinun on jatkuvasti muistutettava häntä siitä, että hän on sinusta viehättävä.

Hän haluaa tarkistaa puhelimesi

Hän pyytää puhelintasi, kun hän näkee, että tekstailet jollekulle. Hän saattaa jopa katsoa olkasi yli, jos olet hymyillyt vastatessasi tekstiviestiin.

Hän miettii jatkuvasti, kuinka olet löytänyt jonkun paremman ja että aiot jättää hänet.

Vaikka näyttäisit hänelle kaiken, hän silti ajattelee, että salailet jotain.