Skip to Content

Tämän Vuoksi Hän Ei Koskaan Unohda Sinua, Horoskooppisi Mukaan

Tämän Vuoksi Hän Ei Koskaan Unohda Sinua, Horoskooppisi Mukaan

Vaikka erottaisitkin jonkun, osa sinusta jää aina hänen sisimpäänsä. Osa, jota hän ei voi koskaan unohtaa, vaikka hän yrittäisi niin kovasti kuin mahdollista.

Tämä voi olla jokin luonteenpiirteesi tai tapa, jolla sait heidät tuntemaan itsensä.

Oli miten oli, on yksi asia, jonka exäsi muistaa sinusta aina, jotain, joka tekee sinusta mahdottoman unohtaa, ja tässä on sinun, joka perustuu horoskooppimerkkisi.

Oinas

Oinas horoskooppi

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset muistavat sinusta, on ulospäinsuuntautunut, ekstrovertti persoonallisuutesi. Eikä exäsi ole poikkeus.

Hän ei koskaan pysty unohtamaan kaikkia niitä hyviä hetkiä, joita hänellä oli kanssasi – kaikkea hauskaa, seikkailuja ja jännitystä.

Kun tämä mies oli lähelläsi, hän kävi jatkuvasti läpi tunteiden vuoristorataa, ja se on jotain, mitä hän ei löydä kenenkään muun kanssa.

Härkä

Härkä horoskooppi

Kun kyse on romanttisista kumppaneistasi, heillä ei ole vaikeuksia unohtaa sinua rakastajattarena yhtä paljon kuin sitä, että olit myös heidän paras ystävänsä.

Exäsi saattoi aina luottaa sinuun, tapahtui mitä tahansa, ja se on asia, jota ei voi helposti unohtaa.

Gemini

Kaksoset horoskooppi

 

Jos kuulut tähän horoskooppimerkkiin, usko pois, että olet yksi unohtumattomimmista horoskoopeista.

Olen varma, että kuuma ulkonäkösi saattaa jäädä ikuisesti kaikkien kumppaniesi mieleen, mutta se, mitä he eivät koskaan pysty unohtamaan, on mielesi.

Exäsi muistaa aina huumorintajusi ja kykymme tehdä jokaisesta tilanteesta mielenkiintoinen. Lisäksi sinä olit se, joka haastoi hänet kuin kukaan muu.

Rapu

Rapu horoskooppi

Osaat epäilemättä rakastaa ehdoitta, ja tapaa, jolla rakastit kaikkia exiäsi, ei kukaan heistä voi koskaan unohtaa.

Olet epäitsekäs empaattinen, mutta nuo kaverit eivät osanneet arvostaa pehmeää sydäntäsi, kun heillä oli sinut.

Mutta nyt tilanne on muuttunut. Nyt he näkevät, mitä he menettivät, ja he jatkavat sinun etsimistäsi jokaisesta muusta naisesta.

Leo

Leijona horoskooppi

Nautit siitä, että olet huomion keskipisteenä, ja ihastut parrasvaloihin – siitä ei ole epäilystäkään.

Mutta kun ihmiset pitävät sinua egomaanina, he eivät voisi olla enempää väärässä.

Sillä vaikka rakastat itseäsi, huolehdit myös siitä, että työnnät toista ihmistä eteenpäin.

Panostat kaiken energiasi siihen, että sinusta ja romanttisesta kumppanistasi tulee voimapari, ja sinulla oli kyky inspiroida exääsi tulemaan paras mahdollinen versio itsestään.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Neitsyen tehtävä on korjata rikkinäisiä ihmisiä. Ja juuri sitä teit myös exäsi kanssa.

Sinä olit se, joka jatkuvasti pelasti hänet kaikista elämän ongelmista ja joka auttoi häntä kaikissa vaikeuksissa.

Ja juuri sitä hän tulee kaipaamaan sinusta eniten – sitä, että hänellä on joku, joka pitää hänestä huolta ja joka tukee häntä aina.

Vaaka

Vaaka merkki

Jos kuulut tähän horoskooppiin, sinulla on kyky etsiä aina hyvää ihmisistä.

Rakastit kumppaniasi samalla tavalla hänen parhaimmillaan ja huonoimmillaan, etkä koskaan tuominnut häntä, vaikka kaikki muut tekivät niin.

Ja tätä hän ei unohda koskaan. Olithan aina ainoa, joka uskoi häneen, jopa tilanteissa, joissa hän oli menettämässä kaiken toivonsa.

Se, joka näki hänen virheensä ohi ja joka rakasti kaikkia hänen epätäydellisyyksiään.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Skorpioni kuuluu yhteen eläinradan intohimoisimmista merkeistä, ja juuri tästä ominaisuudesta exäsi muistaa sinut.

Mutta älä ymmärrä minua väärin – en tarkoita tässä vain seksiä.

Sen sijaan puhun kiihkeydestäsi ja intohimostasi kaikkeen elämässä.

Siitä, että osaat rakastaa koko sydämestäsi ja että annat aina kaikkesi.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Asia, jota exäsi ei koskaan unohda, on tutkimisenhalusi. Mutta en puhu vain seikkailunhaluistasi, kun on kyse uusien paikkojen ja ihmisten etsimisestä.

Puhun siitä, että hän muistaa aina, miten haastoit häntä ja sait hänet löytämään uusia asioita itsestään.

Sitä, miten olit ainoa ihminen, joka paljasti hänen sielunsa kaikki kerrokset ja ainoa, joka tavoitti hänen sydämensä kaikki syvyydet.

Kauris

Kauris merkki

Olet luotettava ja luotettava. Vaikka ihmiset rakastavat tätä sinussa, totuus on, että näillä ominaisuuksillasi on tapana kostautua sinulle.

Juuri näin kävi exäsi kanssa.

Hän tottui siihen, että sinä johdatat häntä elämässä, ja hänestä tuli täysin passiivinen, eikä hän ottanut mitään vastuuta olemassaolostaan.

Ja juuri sitä hän kaipaa sinusta eniten – äitiä, joka ohjaa häntä ja huolehtii kaikista hänen ongelmistaan.

Vesimies

Vesimies

Asia, jota exäsi ei koskaan unohda sinusta, on rehellisyytesi. Sinä halveksit valehtelua ja olet ihminen, joka kertoo aina totuuden, oli se sitten kuinka karua ja tuskallista tahansa.

Mitä tulee exääsi, olit ainoa ihminen, joka aina kertoi hänelle, miten asiat ovat, ja jolla oli kyky saada hänet katsomaan todellisuutta suoraan silmiin.

Ainoa, jolla oli kyky saada hänet käsittelemään paskaansa ja lopettamaan ongelmiensa pakoilemisen ja teeskentelemisen kuin niitä ei olisi olemassa.

Kalat

Kalat horoskooppi

Se on yksinkertaista – teet kaikkien elämästä kauniimpaa kaikilla tasoilla. Luovat ja romanttiset puolesi ovat unohtumattomimpia ominaisuuksiasi, ja ne exäsi muistaa sinusta eniten.

Hän ei koskaan unohda, miten kiinnitit huomiota pieniinkin asioihin ja miten keksit aina tavan yllättää hänet, kun hän vähiten sitä odotti.

Mutta ennen kaikkea hän ei koskaan unohda sitä, miten varmistit aina, että hän tunsi itsensä erityiseksi ja rakkautesi arvoiseksi, vaikka näin ei olisi ollutkaan.