Skip to Content

Tällaista Miestä Sinun Pitäisi Odottaa, Joka Perustuu Horoskooppisi Merkkiin

Tällaista Miestä Sinun Pitäisi Odottaa, Joka Perustuu Horoskooppisi Merkkiin

Oinas

Oinas horoskooppi

Sinun pitäisi odottaa miestä, joka on rakastunut sinuun kokonaan. Hulluuteesi ja empaattisuuteesi.

Hänen ei pitäisi pidätellä sinua kaikesta siitä, mikä on sinulle tärkeää. Sen sijaan hänen pitäisi olla tukenasi kaikessa, mitä haluat kokeilla. Koska elämä on yhtä ja me emme saa mahdollisuutta tehdä joitakin asioita uudelleen.

Hänen pitäisi antaa sinulla olla oma elämäsi, ystäväsi eikä koskaan valittaa heistä. He olivat osa elämääsi ennen häntä, ja hänen pitäisi kunnioittaa sitä. Vasta kun löydät jonkun, joka voi tarjota sinulle kaiken tämän, olet todella onnellinen!

Härkä

Härkä horoskooppi

Odota miestä, joka ihailee sinua ja joka antaa sinulle krediittejä tekemisistäsi. Odota jotakuta, joka rakastaa itsepäisyyttäsi ja joka ei muuta sinussa yhtään mitään.

Etsi mies, joka tekee rakkaudesta niin helppoa ja joka aina tekee vähän ylimääräistä työtä tehdäkseen sinut onnelliseksi. Ole sen kanssa, joka rakastaa sinua yhtä paljon huonoinakin päivinäsi kuin hyvinä.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Odota miestä, jolle voit kertoa kaikki ongelmasi. Ole sen kanssa, joka hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet eikä halua muuttaa sinua.

Etsi joku, joka ymmärtää, että on päiviä, jolloin sinua ei huvita lähteä ulos hänen kanssaan, mutta hän kunnioittaa sitä loukkaantumatta. Ole sen kanssa, joka rakastaa sinua kokonaan ja ymmärtää, että olet erilainen kuin hän, mutta rakastat häntä enemmän kuin mitään muuta.

Syöpä

Rapu horoskooppi

Etsi mies, joka ymmärtää täysin tekosi. Sellaisen, joka halaa sinua ja sanoo, että kaikki järjestyy.

Jonkun, joka ei juokse karkuun, kun kohtaatte ensimmäisen kuopan suhteenne tiellä. Etsi joku, joka oikeasti välittää sinusta eikä pelkää näyttää sitä muiden edessä.

Leijona

Leijona horoskooppi

Sinun pitäisi löytää joku, joka kunnioittaa sinua sellaisena kuin olet ja pitää sinua silmäteränään. Odota sitä erityistä, joka on yhtä motivoitunut kuin sinä.

Odota, että hän kertoo sinulle, kuinka erityinen olet ja ettei ole paikkaa, jossa hän olisi mieluummin kuin sinun sylissäsi. Etsi joku, joka kohtelee sinua kuin kuningatarta, koska, kultaseni, sitä sinä olet – kuningatar!

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Odota miestä, joka on ennakkoluuloton. Sellaista, jolla ei ole vaikeuksia ilmaista tunteitaan. Jonkun, johon voit luottaa, tapahtui elämässänne mitä tahansa.

Odota jotakuta, jonka kanssa voit olla oma itsesi ilman, että pelaat mielikuvitusleikkejä ja sanot, mitä hän haluaa kuulla. Odota jotakuta, joka saa sinut hymyilemään, kun olet allapäin.
Ja lopulta odota jotakuta, joka osoittaa sinulle valtavaa rakkauttaan joka ikinen päivä!

Vaaka

Vaaka merkki

Odota miestä, joka arvostaa ystäviäsi ja perhettäsi eikä ole heille mustasukkainen. Odota jotakuta, joka pystyy näkemään, että olet kiltti ja hyvä ihminen.

Odota jotakuta, jonka tavoitteena ei ole tehdä vaikutusta sinuun, vaan jolla on sydän hihassaan, kun hän on kanssasi.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Odota miestä, joka tekee jokaisesta päivästä täydellisen vain saadakseen sinut hymyilemään. Odota jotakuta, joka ymmärtää, että me kaikki olemme ihmisiä, joilla on hyviä ja huonoja päiviä, ja joka on täysin sinut sen kanssa.

Odota jotakuta, joka ei ole päällekäyvä asioista, joista et pidä, ja joka antaa sinulle kaiken maailman aikaa kokeilla jotain uutta.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Odota miestä, joka tekee kaikesta elämässäsi helpompaa. Odota jotakuta, joka saa sinut nauramaan, kun olet allapäin, ja kertoo, että asiat paranevat.

Odota jotakuta, joka vaalii jokaista hetkeä kanssasi, koska silloin hän tuntee olonsa parhaaksi. Ole jonkun kanssa, joka ei ole vain rakastajasi vaan myös paras ystäväsi.

Kauris

Kauris merkki

Odota miestä, joka on samalla sivulla kuin sinä. Sellaista, jolla on samat kiinnostuksen kohteet ja sama elämänkatsomus. Odota jotakuta, joka on ylpeä onnistuneesta työpäivästäsi eikä ole kateellinen urallesi.

Odota jotakuta, joka rakastaa sinua koko sydämestään, sillä kultaseni, hän on odottamisen arvoinen.

Vesimies

Vesimies

Odota miestä, joka oikeasti on vierelläsi ja kuuntelee sinua, kun kerrot jotain arkaluontoista, eikä vain nyökyttele päätään hyväksynnän osoituksena.

Odota miestä, joka tietää, että sinulla on ystäviä, jotka olivat osa elämääsi jo ennen hänen tuloaan, ja on ihan ok, jos omistat aikaa myös heille. Odota jotakuta, joka kunnioittaa yksityistä aikaasi mutta myös nauttii kanssasi vietetystä ajasta.

Kalat

Kalat horoskooppi

Odota miestä, joka on paras ystäväsi ja rakastajasi. Odota jotakuta, joka tietää tunteidensa näyttämisen tärkeyden, vaikka hän ujostelisikin sitä.

Odota jotakuta, joka haluaa kokea kanssasi uusia seikkailuja. Ja lopulta odota jotakuta, joka vie suhteenne aivan uudelle tasolle tehden jopa mahdottomia!