Skip to Content

Millaisesta Miehestä Sinun Tulisi Pysytellä Kaukana Horoskooppimerkkisi Mukaan

Millaisesta Miehestä Sinun Tulisi Pysytellä Kaukana Horoskooppimerkkisi Mukaan

Oinas

Oinas horoskooppi

Epävarma mies on pahinta, mitä oinas-naisen eteen voi sattua. Sinulla on päiviä, jolloin itsetuntosi on alhaalla ja kaikki näyttää merkityksettömältä.

Sinä tarvitset jonkun rohkaisemaan sinua keräämään itsetuntosi takaisin joka kerta, kun se alkaa haihtua. Jonkun, joka näkee, mistä sinut on tehty eikä salli myrkyllisten ajatusten viedä sinusta parhaita puoliasi.

Sinulla on omat asiasi käsiteltävänä ja jos olet jonkun epävarman ihmisen kanssa, se tekee ongelmistasi suurempia ja vaikeampia ratkaista.

Härkä

Härkä horoskooppi

Härkä-nainen rakastaa elämää ja hänellä on tarkoituksena nauttia siitä täysillä. Ainoa asia, joka voi pilata tämän aikomuksesi, on se, että lyöttäydyt yhteen jonkun pessimistisen ja pahantuulisen ihmisen kanssa.

Vaikka jörö saattaa vaikuttaa alkuun suloiselta, etenkin jos se tulee vastaasi pitkän, tumman ja komean muodossa, se tulee olemaan taakka pitkällä tähtäimellä.

Huonot päivät ovat vieläkin huonompia, koska hän tulee valittamaan jatkuvasti ja hyvät päivät menevät pilalle hänen valituksensa vuoksi. Hän valittaa siitä, miten mikään ei ole koskaan hyvin ja koko universumi on häntä vastaan.

Tee itsellesi palvelus ja juokse niin kauas kuin pystyt, kun löydät itsesi jonkun tällaisen ihmisen seurasta.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Vaikka kaksois-persoonallisuutesi on tarpeeksi tehdäksesi sinut onnelliseksi ja kiireiseksi itsesi kanssa, sinä rakastat sosiaalista elämää.

Joten mies, jota sinun tulee välttää, on sellainen, jolla ei ole aikaa sinulle. Jos hän on kiireinen työn, elämän ja monien asioiden kanssa, sinä saat häneltä vain huomion murusia.

Tämä ei vain sovi. Jos jäät jumiin tällaiseen mieheen, sinä alat tuntea itsesi yksinäiseksi hetkessä. Sinä et ryhtynyt parisuhteeseen viettääksesi aikaasi yksin, vai ryhdyitkö? Sinä tarvitset miehen, joka antaa sinulle aikaa vaikka hänellä ei sitä olisi.

Rapu

Rapu horoskooppi

Henkisesti epäkypsä mies on iso EI rapu-naiselle. Sinä olet herkkä ja tunteellinen etkä totisesti tarvitse miestä, joka ei saa selkoa omista ajatuksistaan.

Tällainen mies raahaa sinua perässään eikä välitä, kuinka hänen tekonsa vaikuttavat sinuun. Hänellä on aina toinen jalka ovesta ulkona.

Sinä tarvitset miehen, joka voi tarjota sinulle vakautta ja turvaa, jonkun tarpeeksi kypsän, joka tietää mitä haluaa eikä pakene sitoutumista. Kaikki muu vain särkisi suuren ja pehmeän sydämesi.

Leijona

Leijona horoskooppi

Leijona-nainen on karismaattinen, vahva, itsenäinen ja täynnä itsetuntoa. Siksi viimeisin asia, mitä sinä tarvitset, on joku, joka yrittää kontrolloida elämääsi.

Mustasukkainen ja omistushaluinen puoliso ei ole sinulle oikea valinta. Epäilykset ja jatkuva menemiesi tarkkailu tai jatkuvat viestit ja puhelut ovat asioita, joita sinä et voi käsitellä. Jos annat luottamuksesi jollekin, sinä odotat sitä samaa takaisin.

Sinä et tarvitse sellaista miestä, joka yrittää kahlita sinut. Sinä tarvitset miehen, joka tulee sinua ja seisoo rinnallasi ja rakastaa sinua sillä tavalla, että tunnet olevasi turvassa.

Neitsyt

Neitsyt

Neitsyenä sinä olet pelisi johtaja. Sinä pidät järjestyksestä, suunnittelet asioita etukäteen ja haluat olla jonkun sellaisen kanssa, johon voit luottaa. Siksi vastuuntunnoton mies on pahin mahdollinen kumppani sinulle.

Vaikka se ei vaikuttaisi aluksi niin suurelta asialta, ajan myötä tällainen mies ajaa sinut hulluuden partaalle. Hän sanoo yhtä asiaa ja tekee toista. Hän on aina myöhässä tai peruu asioita viime hetkellä. Hän tekee kaikenlaisia asioita, joita sinä pidät typerinä.

Ole rehellinen itsellesi, sinä et halua tällaista, vaikka hän olisi kuinka suloinen tahansa. Sinä tarvitset johdonmukaisen ja täysin rehellisen, sellaisen joka ottaa sinut ja parisuhteenne vakavasti eikä sekoile kanssasi.

Vaaka

Vaaka merkki

Empaattisuus ja kohteliaisuus ovat jokaisen vaaka-naisen pääpiirteitä. Siksi ilkeä ja tunteeton mies on se, jota et voi sietää.

Tällainen mies ei ole vain ilkeä sinulle, vaan hän myös vähättelee ystäviäsi, hänen ystäviään ja jopa tarjoilijaa ravintolassa.

Hän tekee olosi epämukavaksi ja noloksi. Ennemmin kuin myöhemmin sinä jätät hänet, koska vaikka sinä olet ymmärtäväinen, hänen ääliömäiselle käytökselleen ei löydy tekosyitä.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Vaikka he ovat itse mysteereitä, he eivät pidä salaperäisyydestä parisuhteessa. Useimmat skorpioni-naiset ovat tunnettuja heidän taipumuksestaan mustasukkaisuuteen. Jos olet yksi heistä, sinun tulee pysyä kaukana sellaisista miehistä, joilla on paljon naispuoleisia ystäviä.

Vaikka luottamus-ongelma on asia, jota sinun tulisi työstää itsessäsi, on parempi välttää tällaisia tilanteita ajoissa.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Sinun seikkailuhenkinen luonteesi ei pysty käsittelemään takertuvaa poikaystävää. Sinä tarvitset itsellesi tiimikaverin, rikoskumppanin, etkä itsellesi taakkaa.

Rutiineista pitävät miehet, joille tylsistyminen on ok, eivät myöskään sovi sinulle. Sinä tykkäät tehdä viime hetken matkasuunnitelmia tai lähteä ulos drinkille kesken työviikon.

Kaiken kaikkiaan sinä et pidä tylsyydestä etkä halua olla jumissa parisuhteessa. Siksi sinä olet onnellisin sielunkumppanisi seurassa, sellaisen, joka sopii sinulle täysin ja on sekä samankaltainen että erilainen kuin sinä.

Kauris

Kauris merkki

Kauriit ovat luonteeltaan itsepäisiä. Mies, joka jakaa samanlaisen persoonallisuuden ei ole sinua varten. Kun kaksi itsepäistä kohtaavat, se johtaa vain kaaokseen ja jatkuviin riitoihin.

Laiska mies on myös huono valinta ahkeralle kauris-naiselle. Sinä et tunne oloasi hyväksi parisuhteessa tyhjäntoimittajan kanssa.

Sinä et arvosta miestä, joka ei tee puolta kotitöistä. Sinulle tasavertaisuus on kaikki kaikessa etkä sinä tyydy vähempään.

Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Dominoivat miehet eivät ole sinun juttusi. Sinä elät elämääsi omien sääntöjesi mukaan etkä tarvitse ihmistä, joka on koko ajan kertomassa sinulle, mitä sinun tulisi tehdä.

Sinä tarvitset rennon miehen, joka ei tunne oloaan uhatuksi silloin, kun sinä ilmaiset mielipiteesi tai jos teet jotain hetken mielijohteesta.

Sinä et nauti siitä, että täytät jonkun toisen tarpeita tai odotuksia. Spontaanius sopii sinulle parhaiten, joten miksi sotkea siihen täydellisyyttä.

Kalat

Kalat horoskooppi

Valehtelijat ovat pahimman laatuisia miehiä kala-naiselle. Tietysti jokaiselle naiselle, mutta etenkään kalat eivät voi toimia parisuhteessa, jossa luottamus ei ole kunnossa. He haluavat ja tarvitsevat turvaa eikä se ole mahdollista ilman luottamusta.

Siksi sinä tarvitset miehen, joka pysyy sanojensa takana. Jonkun, joka ei piilottele puhelintaan joka kerta, kun se soi tai jonka silmät eivät vaeltele jokaisessa kauniissa naisessa.