Skip to Content

Millaisen Miehen Tarvitset Horoskooppimerkisi Mukaan

Millaisen Miehen Tarvitset Horoskooppimerkisi Mukaan

1. Oinas

Oinas horoskooppi

Sinä tarvitset miehen, joka on yhtä vahva kuin sinä. Jonkun, joka ei pidättele sinua tavoittelemasta unelmiasi ja olemasta intohimoisesti mukana asioissa, joita rakastat.

Sinä tarvitset menestyksekkään miehen, joka on yhtä innoissaan työstään kuin sinäkin. Vain tällainen mies pystyy ymmärtämään sinua ja hyväksyy sinut, koska hän on samanlainen.

Sinun tulee odottaa miestä, joka on yhtä vapaamielinen ja seikkailuhenkinen kuin sinä ja joka tietää, kuinka käyttäytyä tai mitä sanoa eri tilanteissa.

2. Härkä

Härkä horoskooppi

Sinä tarvitset miehen, joka pystyy samaistumaan tarpeisiisi. Jonkun, joka seuraa sinua kaikkiin niihin hulluihin asioihin, joita teet ja joka on siinä sinua varten silloin, kun olet haavoittuneena ja hajalla.

Sinä tarvitset puolison, joka osoittaa sinulle olevansa hulluna sinuun ja on sitoutunut sinuun. Sinä et koskaan hyväksy melkein parisuhdetta ja juokset pakoon heti, jos näet merkkejä tällaisesta.

Miehen, joka voittaa sinut puolelleen tulee rakastaa samoja asioita, kuin sinä ja hänen tulee olla valmis kompromisseihin.

3. Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Sinä tarvitset miehem, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, hölmönä ja leikkimielisenä. Hänen tulee olla rehellinen aikeissaan, koska sinä et hyväksy minkäänlaista sontaa parisuhteessa.

Unelmiesi mies on puhelias ja seikkailuhenkinen, mutta joka myös tietää, milloin rajaa ei tule ylittää. Hänen tulee olla hauska ja rento, mutta myös vahva ja päättäväinen.

Sinä tarvitset jonkun tarpeeksi vahvan nostamaan sinut ylös, kun olet allapäin.

4. Rapu

Rapu horoskooppi

Sinä tarvitset sydämellisen miehen, joka tietää, mitä hän haluaa parisuhteelta. Hänen tulee olla tarpeeksi vahva ymmärtääkseen mielialojesi vaihteluja ja sellainen, joka pystyy avautumaan sinulle.

Sinä tarvitset miehen, joka on paras ystäväsi ja rakastajasi samaan aikaan. Jonkun, jolle on ok antaa sinulle vapautta, mutta joka on aina siinä sinua varten siltä varalta, että sinun tulee voida itkeä hänen olkapäätään vasten.

5. Leijona

Leijona horoskooppi

Unelmiesi mies on vilpitön. Hän on sellainen, joka kertoo sinulle pienimmätkin asiat, joita et välttämättä edes haluaisi kuulla, mutta hän kertoo ne sinulle.

Koska olet viidakon kuningatar, sinä tarvitset miehen, joka on yhtä vahva kuin sinä. Jonkun, joka ei anna sinun tehdä kaikkia noita hulluja asioita, joita katuisit myöhemmin. Sinä yksinkertaisesti tarvitset jonkun, joka pitää sinut tasapainossa ja joka on aina tavoitettavissasi.

Jos löydät tällaisen miehen, voit ajatella olevasi onnekas, koska hän on todella sinun suojelusenkelisi.

6. Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Tykkäät kokeilla uusia asioita ja tavata uusia ihmisiä. Nautit siitä, että voit jutella satunnaisen miehen kanssa bussipysäkillä tai lempikauppasi myyjän kanssa.

Sinä todella rakastat ihmisiä ja sinä tarvitset miehen, joka ei pidättele sinua tekemästä asioita, joista pidät. Et koskaan hyväksyisi sellaista, joka haluaa pitää sinut neljän seinän sisällä koko ajan, pitää sinut vain itsellään.

Vapautesi on sinulle tärkeää, joten et koskaan uhraisi sitä parisuhteen vuoksi.

7. Vaaka

Vaaka merkki

Sinä tarvitset miehen, joka osaa rakastaa. Hän on rehellinen eikä pelaa mielen pelejä hallitakseen sinua. Useimmiten päädyt myrkylliseen parisuhteeseen, koska olet niin suloinen ja rakastava. Siksi ihmiset käyttävät sinua hyväkseen.

Siksi unelmiesi mies on joku, joka antaa sinulle yhtä paljon rakkautta ja huomiota, kuin sinä hänelle. Se olisi upeaa, jos hän pystyisi myös kommunikoimaan kanssasi, jotta te kaksi voitte käydä mieltä räjäyttäviä keskusteluja.

8. Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Sinä tarvitset miehen, joka palvoo sinua sellaisena, kuin olet. Positiivisen energiasi vuoksi viehätät miehiä, mutta sinä tarvitset vahvan miehen, joka ei koe sitä ongelmana.

Hänellä tulee olla vahva itsetunto ja hänellä tulee olla oma elämänsä elettävänään teidän yhteisen lisäksi. Sinä et halua menettää vapauttasi miehen vuoksi, joten yksityisten asioiden itselläsi pitäminen on sinulle tärkeää.

Unelmiesi mies on hellä ja vahva samaan aikaan. Mutta jos hän oikeasti haluaa voittaa sinut puolelleen, hänellä täytyy olla upea huumorintaju.

9. Jousimies

Jousimies horoskooppi

Sinä tarvitset miehen, joka ymmärtää sinua heti. Jonkun, joka hyppää kanssasi ensimmäiseen kokeeseen kohti Rio De Janeiroa tai joku, joka pysyy kanssasi kotona, jos sinusta tuntuu siltä.

Sinun Herra Oikeasi on sellainen, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet eikä halua muuttaa sinussa mitään.

Hän katsoo maailmaa lapsen silmin, mutta on tarpeeksi vahva käsitelläkseen sinunlaistasi voimakasta naista.

10. Kauris

Kauris merkki

Olisi hienoa, jos voisit löytää miehen, joka katsoo elämää kanssasi samalla tavalla. Mutta useimmissa tapauksissa se ei ole mahdollista. Koska sinä tiedät tämän, olet vaatimaton etkä etsi sitä liikaa – vain sellaista, joka pitelee sinua silloin, kun et pysty itse sitä tekemään ja sellaista, joka ymmärtää sinua.

Tarvitset miehen, joka tuo positiivisuutta elämääsi ja joka osoittaa sinulle kauneuden itsesi ympärille rakentamiesi muurien ulkopuolella.

11. Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Tarvitset miehen, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi omissa nahoissasi. Sinä et tarvitse miestä, joka saa sinut tuntemaan syyllisyyttä asioita, joita et tehnyt ja joka estää sinua olemasta oma itsesi.

Unelmiesi miehen tulee olla avomielinen ja aistikas. Sinä haluat hänen osaavan kommunikoida, koska tällä tavoin te kaksi opitte tuntemaan toisenne paremmin. Sellaisen miehen kanssa, joka tietää kuinka saada unelmasi toteutumaan, sinä voit olla vahva nainen, joka saa voimansa mieheltä, joka seisoo hänen takanaan ja saa hänet varmistumaan siitä, että hän on turvassa.

12. Kalat

Kalat horoskooppi

Jos olet syntynyt tämän tähtimerkin alla, olet tunteellinen ja haluat vanhanaikaista rakkautta.

Sinä vaalit kaikkia noita vanhanaikaisia arvoja liittyen romanttiseen parisuhteeseen. Sinä antaudut aina täysillä silloin, kun rakastut. Sinä tarvitset miehen, joka on yhtä rehellinen, kiltti ja rakastava kuin sinä ja hän on valmis näkemään ylimääräistä vaivaa tehdäkseen sinusta onnellisen.

Unelmiesi miehen ei tarvitse olla täydellinen, koska tiedät, ettei täydellisyyttä ole olemassa. Jos hän onnistuu ansaitsemaan rakkautesi kaikilla niillä pienillä asioilla, jotka merkitsevät eniten, hän on täydellinen sinulle.