Skip to Content

Miestyypit, Jotka Eivät Voi Vastustaa Sinua Horoskooppimerkkisi Perusteella

Miestyypit, Jotka Eivät Voi Vastustaa Sinua Horoskooppimerkkisi Perusteella

Oinas

Oinas horoskooppi

Vastakohdat vetävät puoleensa, jos kysyt sellaiselta, joka on ihastunut Oinas-naisiin.

Vaikka Oinaat ovat täynnä energiaa, impulsiivisia ja heillä on tapana puhua ennen kuin he ovat ehtineet miettiä asioita, heihin ihastuvat miehet ovat yleensä täysin erilaisia.

Miehistä, jotka ovat pidättyväisiä tai hieman ujoja, Aarniot ovat jopa vastustamattomia. Heidän energiansa on magneettista, joten he eivät voi olla ihastumatta heihin.

Tämä yhdistelmä on katkeransuloinen. Kaksi vastakkaista persoonallisuutta voi turhauttaa toisiaan, ja suhde voi päättyä ennen kuin se on alkanutkaan, tai sitten he voivat olla täydellinen pari.

Jos he löytävät tavan sopeutua toistensa elämään, he voivat luoda tasapainon ja harmonian.

Härkä

Härkä horoskooppi

Kaikista horoskooppimerkeistä Härkä on kaikkein tasapuolisin. He ovat viileitä, rauhallisia ja tyyniä, ja heidän kunnianhimonsa ja ahkeruutensa ovat ihailtavia asioita.

He kiinnittävät helposti huomiota ulospäin suuntautuviin, äänekkäisiin ja energisiin miehiin. Heitä vetää puoleensa se rauha ja vakaus, jonka Härkä-nainen voi tarjota.

He tietävät, että hän on joku, johon he voivat luottaa ja johon he voivat luottaa aina.

Hänen kanssaan he saavat tarvitsemansa tasapainon ja suhteen, jossa ei ole turhaa draamaa.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

 

Hän on ehdottomasti yksi eläinradan seurallisimmista merkeistä. Ihmiset ihastuvat hänen vapaaseen henkeensä, tarttuvaan hymyynsä ja jännitykseen, jota hän saa aikaan.

Miestyyppi, joka ei voi vastustaa Kaksoset-naisia, on valitettavasti hieman kontrolloiva.

He ihailevat häntä niin paljon, että heistä tulee helposti omistushaluisia ja mustasukkaisia muille miehille hänen ympärillään.

Kaksoset-nainen tekee parhaansa helpottaakseen heidän mieltään ja vakuuttaakseen heille, ettei hänen sydämessään ole enää tilaa muulle kuin rakastamalleen miehelle. Jos hän ei siinä onnistu, se on hänen menetyksensä.

Syöpä

Syöpä horoskooppi

Hänellä on taipumus kertoa avoimesti tunteistaan ja hän pyytää sitä, mitä haluaa, ja siksi hänellä on parhaat edellytykset houkutella juuri sitä.

Syöpä-nainen on ihminen, joka kantaa lämpöä sisällään ja jakaa sitä pyyteettömästi elämänsä ihmisten kanssa. Hän on aina se, joka antaa enemmän.

Vaikka Syöpä-naisella on elämässään vaihe, jossa hänen empatiakykynsä ja hyvyytensä otetaan heikkouksina, hän epäilemättä vetää puoleensa miestä, joka on enemmän hänen kaltaisensa.

Se miestyyppi, joka ei voi vastustaa häntä, on yhtä romanttinen kuin hänkin, hän korostaa suhteen platonista ystävyysosaa, mutta pitää myös hänen suloisuuttaan äärimmäisen viehättävänä.

Leijona

Leijona horoskooppi

Leijona-naisen viehätysvoima ja karisma on jotain, joka tuskin jää keneltäkään huomaamatta.

He nauttivat siitä, että ovat kaikkien huomion keskipisteenä, ja he tuntevat olonsa mukavaksi omassa nahassaan.

Heidän itsevarmuutensa on heidän viehättävin piirteensä, minkä vuoksi hiljaiset ja itsetietoiset miehet ihailevat heitä eniten.

Samaan aikaan heitä pelottaa Leijona-naisten vahvuus ja itsenäisyys, ja se on piirre, jota he ihailevat heissä eniten.

Totuus on, että Leo-nainen sopii heille täydellisesti, koska he tarvitsevat jonkun, joka innostaa heitä jättämään mukavuusalueensa.

Leo-nainen auttaa mielellään. Hän ei kuitenkaan siedä tarvitsevuutta pitkään.

Hän tarvitsee jonkun, joka kulkee hänen rinnallaan, eikä jonkun, jota hänen täytyy työntää ja vetää läpi elämän.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Hän tykkää suunnitella etukäteen, eikä hän ole kovinkaan innokas päästämään luontoa oman onnensa nojaan; sillä tavalla hän tuntee menettävänsä hallinnan.

Neitsytnainen antaa parhaita neuvoja ja on koko ajan kuulolla, kun jollakulla on ongelma; hän haluaa jakaa sen hänen kanssaan, ja hän tekee parhaansa auttaakseen häntä ratkaisemaan sen.

Tästä syystä hän vetää puoleensa miehiä, joilla on ongelmia. Alitajunnan tasolla he tuntevat, että Neitsytnainen voi näyttää tietä ja saada heidät takaisin raiteilleen.

Neitsytnaiselle ei ole helppoa olla se, joka aina kantaa kaikki taakat, mutta hänen luonteeseensa kuuluu olla aina se isompi ihminen, joka ymmärtää ja tarjoaa lohtua ja opastusta tarvittaessa.

Vaaka

Vaaka merkki

Tasapainoa ja harmoniaa jatkuvasti tavoitteleva vaa’ankielinen nainen haluaa jonkun, joka on parisuhteessa tasavertainen, jonkun, joka kykenee vastavuoroisesti antamaan kaiken sen, mitä hän antaa.

Mutta kunnes hän löytää ikuisen ihmisen, hän vetää puoleensa miehiä, jotka ovat aina toisella jalalla ulkona eivätkä ole aivan valmiita sitoutumaan.

Koska Vaaka on itsekin epäröivä, hän jää usein koukkuun henkilöön, joka jakaa tämän luonteenpiirteen.

Alitajunnan tasolla hän voi samaistua tähän, vaikka hän uskoo, että rakkaudessa ei ole sijaa epävarmuuksille.

Melkein suhteet, joihin hänellä on taipumus joutua, eivät ole hänen juttunsa.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Skorpionit ovat omavaraisia ja äärimmäisen itsevarmoja, joten ei ihme, että heitä muistuttavat miehet pitävät heitä vastustamattomina.

Itsenäiset miehet kokevat, että Skorpioni on heille sopiva pari, koska he ovat luonteeltaan samanlaisia.

Skorpioninaiset viihtyvät omillaan, mutta he myös arvostavat ja kaipaavat sitoutunutta suhdetta.

Silti he eivät koskaan tyytyisi keskinkertaiseen tai surkeaan suhteeseen, joka ei sovi heille.

Ennen kaikkea Skorpioninaiset ovat intohimon ja aistillisuuden ruumiillistuma, ja he vetävät puoleensa useimpia miestyyppejä.

Kuitenkin vain ne, joilla on samaa intohimoa, itseluottamusta ja itsenäisyyttä, lumoutuvat heistä täysin.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Jousimiesnainen on mustalaissielu, joka kaipaa seikkailua enemmän kuin mitään muuta.

Hän kyllästyy todella nopeasti tekemällä samoja vanhoja asioita uudestaan ja uudestaan, ja siksi hänen on aika ajoin kokeiltava jotain uutta ja erilaista.

Miehet, jotka pitävät häntä vastustamattomana, eivät kuitenkaan ole niin rohkeita tai seikkailunhaluisia.

He pitävät vakaudesta ja vaipuvat helposti rutiineihin, mikä on Jousimiehen naisen pahin painajainen.

Jos he eivät kohtaa toisiaan puoliväliin, suhde on tuhoon tuomittu.

Mutta jos he löytävät toisensa oikeaan aikaan elämässä, kun Jousimies on valmis asettumaan aloilleen ja juurtumaan, he voivat olla hyvin onnellisia yhdessä.

Kauris

Kauris merkki

Kaurisnainen pitää vintage-tyyppisestä rakkaudesta. Hän ei suhtaudu myönteisesti seurustelukulttuuriin tai nykyaikaiseen deittailuun.

Hän haluaa, että häntä kosiskellaan ja että hänellä on ystävällisyyttä ja vaivaa.

Hän kaipaa turvallisuutta ja vakautta, mutta valitettavasti hän vetää puoleensa miehiä, jotka eivät jaa hänen tunteitaan.

Joskus hän pelkää olevansa panopoikamagneetti.

He vievät hänet jalat alta hämmästyttävällä huumorintajullaan ja viehättävillä tavoillaan, kunnes he hurmaavat tiensä pois hänen elämästään.

Kaurisnainen todella tarvitsee ja ansaitsee jonkun, joka on enemmän hänen kaltaisensa eikä niitä mänttejä, joita hän jatkuvasti vetää puoleensa.

Vesimies

Vesimies

Jos haluat esimerkin ihmisestä, joka on aidosti mukava, löydät sen Vesimies-naisesta.

Hänellä on aina ruusunpunaiset silmälasit päässä ja hän päättää nähdä ihmisissä vain hyvää.

Ei ihme, että hän on usein sokea kaikille punaisille lipuille, jotka heiluvat hänen edessään ja kehottavat häntä pysymään erossa pelaajista.

Heitä viehättää hänen hyväsydäminen luonteensa, jota he voivat käyttää hyväkseen.

He eivät kuitenkaan ole tietoisia siitä, että Vesimies-nainen ei siedä huonoa kohtelua liian kauan.

Lopulta hän vetää ruusunpunaiset lasit pois päältään ja potkaisee heidät pois elämästään kuin eivät olisi mitään.

Kalat

Kalat horoskooppi

Kalojen naista pidetään seinäkukkona. Heidän uneksijan sielunsa saa heidät ajoittain etsimään henkisiä pakopaikkoja ja tilaa itselleen.

Päinvastoin, miehet, jotka eivät voi vastustaa heitä, ovat erittäin ulospäinsuuntautuneita ja seurallisia.

He rakastavat seesteisyyttä ja rauhaa, jota Kalat-naisen kanssa oleminen heille tuo, ja vastineeksi he herättävät hänet jatkuvasta haaveilusta ja ravistelevat hieman hänen maailmaansa.

Vaikka Kalat-nainen ja miehet, joita hän vetää puoleensa, eivät voisi olla erilaisempia, he yleensä löytävät tavan ottaa molemmista maailmoista parhaat puolet ja muodostaa täysin yhteensopivan ja rakastavan parin.