Skip to Content

5 Horoskooppimerkit, Jotka Eivät Ole Poikaystävä Materiaali

5 Horoskooppimerkit, Jotka Eivät Ole Poikaystävä Materiaali

Toki sääntöön on aina poikkeuksia, mutta on muutamia horoskooppimerkkejä, jotka eivät ole taipuvaisia olemaan hyviä poikaystäviä. Sitä ei ole kirjoitettu heidän tähtiinsä.

Katso, mitkä he ovat:

1. Neitsyt

Neitsytmiehet eivät todellakaan ole poikaystäväainesta. He luulevat olevansa aina oikeassa ja rakastavat riidellä saadakseen asiansa esille. He ovat myös tunnettuja siitä, että he ovat hieman nirsoilevia, mikä voi todella tehdä heidän merkittävän toisensa hulluksi.

Ensisilmäyksellä voisi sanoa, että he ovat itsevarmuuden ruumiillistuma, koska he ovat hyvin äänekkäitä ja haluavat kehuskella saavutuksillaan, mutta he tekevät sen vain peittääkseen epävarmuutensa.

Heillä on myös hienoja piirteitä. He ovat erittäin älykkäitä, järjestelmällisiä ja heillä on hyvä huumorintaju.

Heidän kielensä on kuitenkin nopeampi kuin heidän mielensä, ja heillä on tapana painaa kaikkia vääriä nappuloita. Myöhemmin he tajuavat, mitä ovat tehneet, ja pyytävät anteeksi, mutta silloin on jo liian myöhäistä.

2. Härkä

Härkä-miehelle on ominaista jääräpäisyys, ja jo pelkästään sen vuoksi hän ei pysty löytämään yhteistä säveltä kumppaninsa kanssa.

Hän yleensä käyttäytyy kuin tekisi tyttöystävälleen valtavan palveluksen olemalla vain tämän elämässä. Hänellä on taipumus olla hieman määräilevä ja tehdä vain asioita, jotka sopivat hänelle.

Hän ei mieti kahdesti ennen kuin kertoo ystäviensä ja perheensä edessä ongelmista, joita hänellä saattaa olla merkittävän kumppaninsa kanssa, mikä on väärin niin monella tasolla.

Hän ei kuitenkaan petä kumppaniaan. Eläinradan mukaan Härkä on yksi uskollisimmista merkeistä. Hän on myös rehellinen, ahkera ja luotettava, joten aineksia löytyy, vaikka se viekin paljon aikaa ja vaivaa.

3. Kalat

Heillä on tapana miettiä liikaa, suunnitella tulevaisuutta ennen kuin se edes alkaa ja heillä on kaikenlaisia odotuksia suhteelleen.

Mutta vaikka se on hienoa fantasiamaassa, todellisuus on jotain aivan muuta. Et voi kontrolloida sitä, miten ihmiset toimivat tietyissä tilanteissa. Et voi ennustaa heidän jokaista liikettään. Et voi rasittaa heitä omilla säännöilläsi.

Siksi Kalojen on vaikea ylläpitää suhdetta. Heidän toinen puolisonsa uupuu väistämättä jahtaamaan heidän visioitaan ja tuntemaan, etteivät he ole tarpeeksi hyviä.

4. Oinas

Ymmärtääksesi, miksi Oinas on surkeaa poikaystäväaineistoa, riittää, että hän on dominoiva ja äkkipikainen ja suhde hänen kanssaan voi muuttua niin sotkuiseksi ja vaikeasti käsiteltäväksi.

Oinas-miehessä on myös hyviä puolia. Hän on sisukas, ikuinen optimisti ja hyvin lojaali. Mutta tämä jää helposti varjoon, kun hänellä on taipumus komennella ihmisiä ja kohdella heitä kuin kätyreitään.

Hän odottaa, että nainen taipuu hänen tarpeisiinsa ja kiireiseen aikatauluunsa. Paradoksaalista tässä kaikessa on se, että kun naisesta tulee niin taipuvainen ja mukautuva, mies kyllästyy nopeasti olemaan hänen kanssaan. Ennen kuin hän selvittää joitakin asioita päässään, yksikään nainen ei tule viihtymään hänen rinnallaan.

5. Skorpioni

Skorpioni on yksi intohimoisimmista horoskooppimerkeistä, ja naiset jäävät helposti koukkuun hänen salaperäiseen luonteeseensa ja seksikkääseen olemukseensa.

Mutta heti kun asiat alkavat mennä vakavammiksi, Skorpioni juoksee kukkuloille. Hänen sitoutumiskammonsa on niin voimakas, että hän viettää suuren osan elämästään rakkautta pakoon juosten.

Skorpioni ei myöskään voi kehuskella kommunikointitaidoillaan. Hän ei halua puhua tunteistaan tai puhua mielipiteensä ääneen.

Siksi hänen tärkeä kumppaninsa on aina jonkinlaisessa limbossa, jossa hän ei tiedä, mitä hänen mielessään liikkuu.

Toki hän saattaa jonain päivänä olla valmis merkitykselliseen suhteeseen, mutta kukaan ei tiedä, milloin se päivä koittaa, ei edes hän itse.