Skip to Content

4 Horoskooppimerkkiä, Jotka Haluavat Seksiä Koko Ajan

4 Horoskooppimerkkiä, Jotka Haluavat Seksiä Koko Ajan

Seksi on heidän juttunsa. Se on tärkeä osa heidän biologista draiviaan. On muutamia horoskooppimerkkejä, jotka nauttivat seksistä paljon enemmän kuin muut ja he haluavat tehdä sitä missä vain ja milloin vain.

Katso!

1. VESIMIES

viettelevä nainen makaa sängyllä

Vesimies on oikea hippi. He juoksentelevat puolialasti pää pilvissä, kuten kuuskyt-luvulla. Se oli täydellinen aika heille. Se oli aika, jolloin vesimiehet rulettivat.

He ovat niin himokkaita, että he haluaisivat seksiä oikeastaan missä ja milloin vain. Heidän seksuaalinen draivinsa on valtava, joten he eivät mahda sille mitään – lisäksi he ovat hyviä siinä!

2. HÄRKÄ

lähikuva pariskunnan kädestä toimistossa

Härät ovat oikeita petoja sängyssä. Heti kun he pääsevät tunnelmaan, he alkavat fantasioida ja heidän tulee käydä toimeen – nopeasti. Muussa tapauksessa he sekoavat ja tulevat vihaiseksi. Sinä et halua kohdata vihaista härkää.

Jos suunnittelet vietteleväsi yhden näistä pedoista, valmistaudu elämäsi parhaaseen seksiin – ei armoa.

3. VAAKA

lähikuva pariskunta suutelee

Vaaka saattaa käyttäytyä viileästi ja valikoivasti – kuin mikään tässä maailmassa ei koskettaisi heitä. Mutta heti kun heidän seksuaalinen draivinsa käynnistyy ja he pääsevät tunnelmaan, he menettävät hallintansa.

Vaa’at iskevät lähes kaikkeen, mikä vastaan tulee, oli sitten päivä tai yö, autossa tai kujalla. He eivät valikoi. Se tekee heistä horoskooppimerkin, jotka harrastavat eniten seksiä.

4. KAURIS

nuori pari halaa

Yleisesti elämässä kauriit ovat hyvin tiukkoja ja laskelmoivia. Kaiken täytyy olla juuri niin, kuin he ovat sen suunnitelleet. He eivät ole spontaaneja. Mutta kun on kyse seksistä, kauriit murtavat kaikki stereotyypit – he tarjoavat sinulle mielen räjäyttävän kokemuksen.

Paras parisuhde, jonka he voivat saada on ’ystävät hyödyillä’. He ovat myös ehdottomia ’pikaisten’ puolestapuhujia eivätkä koskaan kieltäydy mahdollisuudesta, jos tällainen on tarjolla.