Skip to Content

Tytölle, Joka On Joutunut Pettymään Liian Monta Kertaa

Tytölle, Joka On Joutunut Pettymään Liian Monta Kertaa

Hei! Se ei ole ohi, tiedäthän sen? Älä hajoa paineen alla. Älä luovuta.

Tiedän, ettet välitä tippaakaan enää. Tiedän, että olet väsynyt. Olet väsynyt siihen, että ihmiset rohkaisevat sinua sanomalla, että kaikki kyllä järjestyy. Optimismista on tullut inhokkisi. Tiedän, että olet vihainen, koska nuo sanat eivät tarkoita sinulle mitään enää.

Tiedän, että olet odottanut niin pitkään asioiden järjestyvän, mutta ne tuntuvat vain pahenevan. Näyttää siltä, ettei loppua ole. Kuinka voisit olla optimistinen, kun sinulla ei ole siihen yhtäkään syytä?

Et luota enää keneenkään, koska jokainen ihminen, joka on elämääsi astunut, on saanut sinut pettymään. Et usko, että elämä tulee olemaan sinulle pehmeä. Et usko, että mikään tulee muuttumaan. Vaikka hyviä asioita tapahtuisi, sinä epäonnistut näkemään niitä, koska et ole tottunut sellaisiin.

Kaikesta huolimatta sinä olet edelleen pystyssä. Sinulla on voimaa jatkaa kulkuasi tämän sekavan elämän läpi. Vaikka olisit luopunut uskosta, sinä vieläkin taistelet selviytyäksesi.

On hullua, että sinä vieläkin toivot hyvien asioiden tapahtuvan kaiken sen pahan jälkeen. On uskomatonta, millainen asenne sinulla on.

Muista, että jokainen potku tekee sinut vahvemmaksi. Jokainen likainen tilanne elämässä saa sinut haluamaan selviytyä lopulta voittajana yhä enemmän. Olet sinnikäs siinä asiassa ja se on yksi asia, joka saa sinut jatkamaan ja haluamaan jatkaa elämääsi.

Niin moni ihminen on saanut sinut pettymään ja olet valmis antamaan anteeksi jokaiselle heistä. Olet valmis kääntämään uuden sivun ja olemaan suurempi persoona.

Tiedän, että et ole valmis seurustelemaan uudelleen, mutta se ei ole vaihtoehto. Et voi lukittautua kotiisi ja nostaa suojaasi ylös. Sinun tulee avautua ennemmin tai myöhemmin. Sinun tulee antaa jollekin mahdollisuus ansaita luottamuksesi, saada sinut rakastamaan uudelleen. Sinun tulee tavata vähintään kymmenen ihmistä ennen kuin tapaat sen oikean, tai ehkä vain yksi ihminen, en tiedä. Mutta asian ydin on siinä, että sinun tulee päästää joku taas sisälle elämääsi.

Et tiedä ennen kuin yrität, joten älä ole niin pelokas.

Sydänsuru on sellainen, joka meidän kaikkien on käytävä läpi. On sinusta kiinni, pääsetkö siitä yli vai jäätkö jumiin tuskaan ja kärsimykseen, koska pelkäät saman tapahtuvan uudelleen. Sinun pitää yrittää, koska ehkä seuraavalla kerralla, kun tapaat jonkun, hän saattaa olla se, jota olet odottanut koko elämäsi. Joku, joka pyyhkii pois epävarmuutesi, joku, joka saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja turvalliseksi hänen käsissään.

Mitä tahansa teet, muista tämä asia! Älä koskaan muuta itseäsi kenenkään toisen vuoksi. Minä rukoilen sinua, pysy sellaisena kuin olet, koska olet kaunis juuri tuollaisena. Olet täydellinen sille jollekin, se joku ei ole vain vielä tullut esiin, mutta hän tulee kyllä.

Ja milloin tahansa sinusta tuntuu siltä, ettet kestä enempää, muista, että on olemassa ihmisiä kuin sinä, joita on sattunut aivan yhtä paljon kuin sinua. Puhu siitä, mitä sinulle on tapahtunut, auta noita, jotka tarvitsevat apuasi. Käytä tuskaasi tehdäksesi maailmasta kauniimman, edes vähän. Ehkä mikään ei muutu, mutta sinä tiedät yrittäneesi. Ja vaikka autat vain yhtä ihmistä, olet tehnyt jotain.

Pidä kiinni vielä hetki.

Sinä pystyt siihen.

Sinun onnesi kääntyy. Minä lupaan sinulle…