Skip to Content

Tuhma To Do – lista: 21 Asiaa, Jotka Tehdä Ennen Kuin Kuolet

Tuhma To Do – lista: 21 Asiaa, Jotka Tehdä Ennen Kuin Kuolet

Elämä on liian lyhyt pelatakseen turvallista peliä, joten ota riskejä ja nauti kaikesta, mitä eteen tulee. On se sitten rakkaus, ura tai seksi, jos et ota riskiä, et koskaan tiedä, kuinka hyvää se voisi olla. Joten me loimme äärimmäisen tuhman to do –listan, joita kokeilla ennen kuin kuolet.

1. Kosketa itseäsi peilin edessä

Itsellesi orgasmin luominen on mahtavaa, mutta jotta ymmärtäisit täysin oman kauneutesi, sinun tulee tuntea itsesi hieman syvemmin. Sinä yllättyisit, kuinka upealta näytät nautintosi huipulla etkä enää ihmettelisi, miksi kumppanisi nauttii näystä. Usko minua, hän nauttii.

2. Naku-uinti

Seuraavan kerran, kun menette yhdessä rannalle, jättäkää uikkarit pois. Vesi yhdistettynä alastomiin vartaloihin ja tuhmuuksiin on kuolettava yhdistelmä.

3. Roolipelit seksissä

Tämä toimii pareilla, jotka ovat avoimia toisilleen ja jakavat syvimmät fantasiansa. Pukeutukaa kumppanisi suurimman fantasian roolien mukaan ja antakaa leikin alkaa.

4. Strip-pokeri

Sen ei tarvitse tapahtua kumppanisi kanssa, se toimii myös hyvin ryhmässä. Mukana on adrenaliinia, kiirettä ja se on mahtava keino tuntea olonsa mukavaksi omassa vartalossasi. Se on myös loistava tapa rakentaa asioita, jotka tulevat jatkumaan makuuhuoneessa.

5. Buffet-pöytä vartalolla

Sisällytä siihen suklaata, kermavaahtoa ja mansikoita, mutta pidä mielessäsi, ettei se ole välttämättä terveellisin tapa lähellä naisellista kohtaasi, koska se sotkee alueen luonnollisen PH-arvon. Toinen tapa tehdä tämä on kokata hänelle illallinen, mutta sen sijaan, että tarjoilisit hänelle ruoan, tarjoa itsesi. Istu pöydällä hänen edessään ja hitaasti näytä hänelle kaikki kauneutesi. Hän nielee sinut hetkessä.

6. Seksiä rannalla

Tehdä sitä rannalla on mahtavaa, poislukien hiekka, jota joutuu käytännössä kaikkialle. Bonus asia, jos teette tämän keskellä päivää; siinä on jotain jännittävää, että saattaa joutua nähdyksi.

7. Seksiä suihkussa

Kyllä, se on liukasta ja saattaa päättyä huonosti. MUTTA se ei ole syy jättää tätä kokeilematta. Ehkä voitte käyttää mattoa, joka estää liukastumisen.

8. Seksiä tähtien alla

Tämä on todella mahtavaa, koska te kaksi olette miljoonien tähtien alla. Voitte tehdä tämän monissa paikoissa, joko katolla tai telttaretkellä. Ja te kaksi voitte olla niin äänekkäitä kuin haluatte, koska kukaan ei ole lähettyvillä. Tai teette siitä haastavan ja teette sen täysin hiljaa. Vain taivas on rajana.

9. Puhelinseksi

Tämä on mahtavaa kaukosuhteissa, mutta miksei tehdä sitä, vaikka asuisitte yhdessä? Kokeilkaa uusia asioita, muodostakaa äänestänne luontevaa seksin aikana. Voit jutella hänelle siitä, kuinka hyvältä tuntuu, kun hän on sisälläsi tai asioista, joita sinä haluaisit hänen tekevän sinulle. Tehkää kaikesta hyvää ja nautinnollista. Tai yllätä hänet vaikeroinnilla ja tuhmalla puheella sillä aikaa, kun hän on tositoimissa. Jätä hänelle ääniviesti, jossa kuvailet tapoja, joita hänen haluavan hänen koskevan sinua ja anna hänen tietää, kuinka hyvältä se tuntuu. Hän olisi luonasi hetkessä.

10. Kolmen kimppa

Astu ulos mukavuusalueeltasi ja tuo esiin sisäinen pornotähtesi. Muista #sharingiscaring

11. Seksifilmit

Joko kuvaat sinua tai sinua jonkun kanssa, siinä on sitä jotain, kun tulee kuvatuksi. Jos valitset tehdä sen jonkun kanssa, varmista, että hän on joku, johon voit todella luottaa ja joku, joka lopettaa sillä hetkellä, kun se alkaa tuntua sinusta epämukavalta.

12. Strippaus

Se tunne, että saat hänen päänsä pyörälle ja jätät hänet tietoiseksi sinusta, on koukuttavaa ja todella merkittävää. Tai ehkä sinä et tunne tätä mukavaksi tehdä yksin, joten menkää strippi-baariin ja ottakaa privaattiesitys.

13. 69

Kaikki eivät onnistu kerralla, mutta kun saat siitä otteen, se on jotain erityistä. Ja vaikka et pitäisi siitä, kokeilit jotain uutta.

14. Nettiseksi

Tämä kuuluu samaan kategoriaan puhelinseksin kanssa, visuaalisilla kuvilla lisättynä. Kun katsot, kun joku tekee nautintoa itselleen, on hyvin intiimi tapa päästää sinut sisään. Pro vinkki: varmista, että lukitset ovet.

15. Yhden yön suhde

Sinä juuri erosit tai haluat vain tehdä sen? No, tee se. Äläkä häpeile tehdä se vain itsellesi, koska yhden yön suhteet ovat tähän tarkoitukseen juuri sopivia. Teet oman juttusi ja sinun ei tarvitse kuulla hänestä enää koskaan. Mutta, muista turvaseksi.

16. Leiki tytön kanssa

Tämä saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta usko minua, se on sen arvoista. Me kaikki mietimme, miltä se tuntuu, joten miksi emme kokeilisi? Sama kuin yhden yön suhteet, ei ole mitään syytä pitää jälkeenpäin yhteyttä, ei ole kiusallisia keskusteluja tai ikäviä tunteita. Ja kuka tietää, ehkä opit asian tai kaksi toisiltanne, kuinka tyydyttää itseänne. Lopulta paras henkilö tyydyttää nainen on toinen nainen. Pahoitteluni miehet.

17. Jäätä

Ota jäätä mukaan leikkiinne. Voitte joko viedä jääpalaa vartalollanne ja seurata sitä lämpimällä kielellä, tai rullata jääpalaa suussasi ja vaeltaa häntä pitkin alaspäin. Tämä on kuin toisesta maailmasta, sinulle ja hänelle. Ja hän voi tehdä saman sinulle – sinä yllätyt, kuinka hyvältä se tuntuu.

18. Hiljainen seksi

Ok, kukaan ei halua panna hiljaista munkkia ja jollet yritä tehdä tätä, pidä ääntä. Mutta tässä on jotain, kun yrität olla hiljaa. Vain kuuntelette toistenne vartaloita ja raskasta hengitystä, kunnes päädytte pisteeseen, ettette pysty olemaan enää hiljaa. Etenkin, jos teette tätä talossa, joka on täynnä ihmisiä. Vain se tieto, että sinun tulee olla hiljaa saa sinut haluamaan huutaa.

19. Kokeile seksileluja

Sinuun tai toiseen. Ne ovat mahtavia ja niitä on eri kokoja, muotoja ja nopeuksia. Luojalle kiitos teknologiasta.

20. Kokeile käsirautoja

Ei käsirautoja? Voit aina kokeilla kravattia, köyttä tai mitä vain sinulla on nurkissa lojumassa. Vaihtakaa rooleja, joten jos olet yleensä alistuva, ole vaihteeksi dominoiva. Sido hänet ja tee mitä haluat hänelle. Tai anna hänen tehdä mitä vain hän haluaa ja tyydyttää sinut.

21. Kilometrikerho

Ah, liittyminen kilometrikerhoon. Ollakseni rehellinen, lentokoneen vessat ovat pienet ja minä koen vaikeaksi nauttia siitä, kun ihmiset koputtelevat ovelle ja kehottavat sinua kiirehtimään ja sinä vain yrität miettiä, miten mahdutte sinne. Mutta jos olette valmiita nopeaan, tehkää se. Se on yksi mahtava kokemus aivan varmasti.