Skip to Content

VUONNA 2023, OPI KUNNIOITTAMAAN ITSEÄSI ENEMMÄN

VUONNA 2023, OPI KUNNIOITTAMAAN ITSEÄSI ENEMMÄN

Olkoon tämä vuosi sinun. Tänä vuonna jätä kaikki nuo tyhjät lupaukset, joita teit. Jätä kaikki tyhjät lupaukset, joita muut sinulle antoivat.

Jätä kaikki nuo tavoitteet, jotka asetit itsellesi kauan sitten. Unohda niiden asioiden taakka, joita halusit tehdä, mutta jostain syystä et voinut.

Vuonna 2023 unohda likainen menneisyytesi. Unohda asiat, jotka tuntuivat pahalta.

Unohda nuo hetket, jolloin olit alamaissa tai jolloin muut saivat sinut surulliseksi.

Vuonna 2023, unohda valheelliset ystävät. Unohda nuo ihmiset, jotka vannoivat olevansa siinä sinua varten, mutta jättivät sinut yksin.

Älä salli heidän varastaa yhtään minuuttia elämästäsi. Älä ajattele heitä äläkä toivota heitä tervetulleeksi elämääsi enää.

Vuonna 2023 jätä taaksesi myrkylliset ihmiset, jotka eivät ole sinulle hyväksi. Älä salli heidän tulla elämäsi uuteen kappaleeseen.

Jätä nuo ihmiset, jotka häiritsevät rauhaasi, jotka haluavat vain käyttää sinua ja nuo, jotka eivät arvosta sinua tarpeeksi. Opi arvostamaan itseäsi.

Vuonna 2023 unohda nuo pahat ihmiset, jotka tekivät sinulle väärin. Unohda nuo ihmiset, jotka aiheuttivat sinulle harmia.

Unohda nuo, jotka haluavat takaisin elämääsi. Jätä heidät sinne, minne he kuuluvat äläkä raahaa heitä mukanasi.

Älä vain kysele itseltäsi, pitäisikö sinun antaa heille uusi mahdollisuus, koska jos he sen ansaitsisivat, he eivät olisi pilanneet sitä ensimmäistä, jonka heille annoit.

Vuonna 2023 opi särkyneestä sydämestäsi. Mutta salli itsesi rakastaa jälleen.

Muista, millaiset ihmiset sinua satuttivat ja muista heidän ominaisuutensa. Muista heidän käytösmallinsa, jotta et koskaan enää rakastu samanlaiseen ihmiseen.

Vuonna 2023 kiitä itseäsi kaikesta, jonka olet käynyt läpi. Kiitä itseäsi siitä, että selviydyit noista rankoista hetkistä, johon et ensin uskonut.

Tunnista tuo helvetti, jonka läpi kävit ja tiedosta, että olet paljon vahvempi, kuin kuvittelit olevasi.

Vuonna 2023 opi arvostamaan itseäsi. Arvosta aikaasi ja omaa seuraasi sekä itseäsi tarpeeksi, ettet enää toivota tervetulleeksi myrkyllisiä ihmisiä elämääsi.

Arvosta itseäsi tarpeeksi, jotta jätät taaksesi kaiken sen, mikä ei tee sinua onnelliseksi.

Arvosta itseäsi tarpeeksi, jotta valitsisit onnen kaiken muun ylitse. Koska sinä olit kiltti kaikille muille, ole tänä vuonna kiltti myös itsellesi.

Olkoon tämä vuosi sinun. Tee kaikki asiat, joita halusit, mutta et koskaan löytänyt tarpeeksi rohkeutta siihen.

Olkoon tämä vuosi se, jolloin sinusta tulee vihdoin se ihminen, jollainen halusit olla. Löydä tänä vuonna usko itseesi.

Olkoon tämä vuosi se, jolloin täytät tavoitteesi uran suhteen ja puolison suhteen. Mutta opi tuntemaan olosi hyväksi omissa nahoissasi äläkä pelkää herätä yksin.

Olkoon tämä vuosi se, jolloin syleilet elämääsi, matkustat tuntemattomiin paikkoihin, ota niin paljon kuvia kuin haluat, tapaa niin monia uusia ihmisiä kuin voit, kerro kaikille vanhoille ystävillesi, kuinka paljon heitä rakastat ja hengitä.

Olkoon vuonna 2023 kyse vain sinusta. Aloita uuden kappaleen kirjoittaminen ja sisällytä siihen vain ihmiset, joita rakastat.

Olkoon se paikassa, jota rakastat eniten ja tuokoon jokainen päivä uuden hymyn kasvoillesi.

Olkoon tämä vuosi ilman ahdistusta ja masennusta. Sen sijaan että vihaat aamuja, opi odottamaan uutta päivää ja kaikkia seikkailuja, joita se tuo tullessaan.

Sen sijaan, että kasvatat sydänsuruasi ja pakenet ihmisjoukkoja, opi löytämään ystävällisiä kasvoja, joiden kanssa haluat jutella.

Olkoon tämä vuosi vihdoin se, jolloin päätät olla itsekäs, jolloin päätät panostaa itseesi, jolloin kasvat ja opit rakastamaan itseäsi.

Tänä vuonna lopeta tyytyminen ja opi tavoittelemaan kuuta. Unelmoi suuria ja ala kulkea kohti unelmiasi. Tee kovasti töitä, mutta ole kiltti itsellesi.

Olkoon tämä vuosi se, joka kääntää maailmasi ylösalaisin – mutta paremmaksi. Olkoon tämä vihdoin se vuosi, jolloin selvität, mitä haluat, mitä ansaitset ja opit kunnioittamaan itseäsi enemmän.