Skip to Content

Opas Askel Askeleelta Jättää Narsisti Huomiotta

Opas Askel Askeleelta Jättää Narsisti Huomiotta

Jos ajattelet, että narsistin huomiotta jättäminen pelastaa sinut häneltä, muista, että se on vain jäävuoren huippu. Joten moni muu asia on käynnissä jälkeenpäin.

On jopa turvallista sanoa, että tämä on vasta alkua. Sinä ajattelet, että olet päässyt hänestä eroon lopullisesti, mutta hänen raivonsa ja kiukkunsa huomiotta jättäminen vain leviää ja hänestä tulee vieläkin pahempi, kuin hän jo oli.

Narsistit eivät tiedä, kuinka rakastaa ketään, koska syvällä sisällään he ovat henkisesti vajaita. Heillä todennäköisesti on jonkinlainen trauma tai murtuma ajalta, jolloin he olivat nuoria, joka ajoi heidät olemaan tunteettomia olentoja, vakavan empaattisuuden puutteen kera.

Joten kun jätät narsistin huomiotta, varaudu elämäsi taisteluun, koska tässä kohtaa he ovat täysillä mukana! Heidän käytöksensään eskaloituu, koska heidän egonsa ei pysty käsittelemään sitä totuutta, että heidät torjutaan.

Kun suljet hänet ulos etkä pidä yhteyttä, hän kokee valtavan torjutuksi tulemisen tuskan. Katsos, kun narsistit ruokkivat itseään sinun energiallaan.

He imevät sinut kuiviin ja heidän täytyy tehdä se selviytyäkseen. Joten kun kiellät heiltä heidän elämänsä lähteen (sinut), he eivät tule olemaan iloisia siitä. On vaikea sanoa, mitä tapahtuu jälkeenpäin, mutta varaudu käytännössä kaikkeen ja aivan mihin tahansa.

He tulevat sinua kohti kaikella, mitä heillä on. He puhuvat sinusta pahaa muille. He vakoilevat sinua ja löytävät minkä tahansa tekosyyn jutella sinulle. Ja jos päästät hänet lähellesi, heillä ei ole ongelmaa luikerrella takaisin elämääsi ja jatkaa sinun manipulointiasi jälleen.

Jos olet tilanteessa, ettet pysty noudattamaan ei yhteydenpitoa narsistin kanssa koska työskentelette yhdessä, he ovat osa perhettäsi tai teillä on lapsia eikä sinulla ole muuta mahdollisuutta, kuin olla heihin yhteydessä, älä anna heille mitään syytä tulla lähellesi tai puua sinulle mistään muusta kuin päivittäisistä asioista.

He yrittävät sitouttaa sinut keskusteluihin esittämällä, että he ovat aidosti kiinnostuneita, kuinka sinä voit ja mitä sinun elämässäsi on meneillään, mutta ole vahva ja vastaa vain muutamalla sanalla.

Käytännössä ole kuin harmaa kivi – tarkoittaen; ole niin tylsä kuin mahdollista. Näytä heille, että sinua ei enää kiinnosta eivätkä he hyödy sinun manipuloinnistasi enää yhtään.

Tätä kutsutaan Harmaan Kiven Metodiksi ja se yleensä toimii, mutta vain, jos seuraat kaikkia sääntöjä. Sinulla ei ole varaa tehdä yhtäkään virhettä käsitellessäsi narsistia, koska tuo virhe voi maksaa elämäsi ja kaikki näkemäsi vaiva parantuaksesi huuhdellaan viemäristä alas.

Mutta ensiksi, miten jättää narsisti huomiotta? Seuraa sääntöjä askel askeleelta pystyäksesi pääsemään käsittelyvaiheeseen jälkeenpäin.

1. Ignooraa hänet

Se on kuin käsittelisit kiusaamista, jos et anna hänelle syytä kiusoitella sinua, hän ei tee sitä. Ole niin välinpitämätön kuin pystyt. He yrittävät provosoida sinua.

He käyttävät kaikki mahdolliset keinot saadaksesi sinut reagoimaan, mutta sinun tulee pysyä vahvana. Sinun täytyy vastustaa heidän manipulointiaan ja sinun tulee olla kuuro heidän loukkaaville ja rumille sanoilleen.

Vaikka asiat, joita he sanovat sinulle, eivät ole totta, eivätkä ne ole, sinun ei tule langeta heidän ansaansa ja alkaa puolustaa itseäsi.

Niele sanat ja ignooraa hänet. Jonkin ajan päästä he huomaavat, ettei heillä ole enää valtaa sinuun ja he jättävät sinut rauhaan. Mutta siihen asti, ole vahva äläkä anna heidän provosoida sinua tai tulla lähellesi.

2. Älä hae kostoa

Satutat heitä eniten sillä, ettet anna heille huomiota. Jos olosuhteet olisivat normaalit ja joku ei-narsisti satutti sinua, sinun ensimmäinen reaktiosi olisi kosto. Sinä haluaisit päästä tasoihin sen ihmisen kanssa, joka teki sinulle pahaa. Mutta tämä taktiikka ei toimi narsistin kanssa.

Jos pidät yhteyttä heihin ja yrität satuttaa heitä, sinä asetat vain itsesi alttiiksi satutetuksi tulemiselle jälleen. Yhteydenpitoon kaikki mitä he tarvitsevat ryömiäkseen takaisin elämääsi ja jatkaakseen sinun manipulointiasi.

Jos oikeasti haluat satuttaa häntä, sinun tulee aloittaa paranemisprosessisi ja ignoorata hänet sillä välin. Tämä tuhoaa häntä eniten. Sinun ei tule antaa hänelle yhtään huomiota ja näyttää hänelle, että hänen elämänsä ei kiinnosta sinua.

Älä yritä selvittää, mitä hän on tehnyt tai sattuuko häneen, kun hän on ilman sinua. Älä kysele hänestä tai yritä nähdä sitä itse. Se tekee hänestä tärkeän ja syyn iskeä sinuun jälleen. Sulje hänet ulos ja pyyhi hänet mielestäsi kokonaan. Sillä tavoin pääset hänestä eroon lopullisesti.

3. Älä riitele hänen kanssaan

Tämä on vain syötti. Se on hänen taktiikkansa, jolla hän yrittää selvittää, oletko vielä kiinnostunut hänestä vai et. Hän provosoi sinua ja ajaa sinut hulluksi väärillä syytöksillä.

Hänen ei edes tarvitse sanoa sitä vasten kasvojasi. Hän käyttää ystäviäsi ja sosiaalista mediaa päästäkseen pääsi sisälle. Pahinta on se, ettet pysty vastaamaan hänen provosointiinsa.

Anna sen liukua ohi ja ignooraa kaikki, mitä hän sanoo sinusta. Jos huolehdit siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat hänen valheistaan, älä huolehdi.

Sinulle tärkeät ihmiset, ne jotka rakastavat sinua, tietävät, mitä tapahtui ja kuka on uhri. He eivät koskaan käännä selkäänsä sinulle. Ja ne jotka kääntävät, pitkät heille – sinä et tarvitse heitä muutoinkaan.

4. Älä tarjoile heille sinun energiaasi tarjottimella

Yleensä ihmiset täyttävät energiansa positiivisilla asioilla. He ympäröivät itsensä ystävillä ja käyttävät rakkautta ja positiivisia asioita saadakseen energiansa takaisin. Mutta narsistit tekevät päinvastoin. He lataavat itseään jonkun toisen tuskalla ja kärsimyksellä.

He tarvitsevat elämäänsä kaaosta tunteakseen olonsa onnelliseksi ja tyytyväiseksi. Narsistit eivät ole tyytyväisiä itseensä. He ovat surkeita ja siksi he eivät voi sietää muiden ihmisten onnellisuutta.

He tarvitsevat kaaosta ja epäjärjestystä ympärilleen, jotta he voivat tuntea, etteivät ole ainoita, jotka ovat surullisia. On olemassa muitakin. Juttu on siinä, että he ovat syypää siihen, että ihmiset heidän ympärillään kärsivät.

Joten jos nielet syötin ja keskustelet heidän kanssaan, sinä vain ruokit heitä ja nostat heidän energiatasoaan tuskasi ja turhautumisesi kautta. Älä salli heidän provosoida sinua ja herättää tuskaa, joka vain ruokkii heitä ja tekee heistä entistäkin vahvempia. Ole onnellinen ja pysy positiivisena. Satuta heitä sillä tavoin.

5. Sinä olet pääroolissa tässä tarinassa

Sinä olet hyvä ja hän on paha. Tarinan tulee loppua hyvin sinun osaltasi, koska hyvä aina voittaa pahan. Hänellä voi olla omat tilaisuutensa voittaa sinut, mutta lopulta sinä olet vahvempi kuin hän.

Sinun ei tarvitse etsiä työkaluja ja löytää keinoja päästäksesi hänestä eroon. Sinulla on ollut se koko tämän ajan. Sinä olet itse ensisijainen työkalusi hänen voittamisessaan. Pysy itsellesi rehellisenä ja ymmärrä, että mikään tai kukaan ei voi satuttaa sinua, ellet itse anna siihen lupaa.

Käytä sydämesi hyvyyttä ja käytä kaikki rakkautesi häntä vastaan. Rakasta itseäsi, koska se on paras kosto, minkä voit saavuttaa. Arvosta itseäsi eikä hän koskaan palaa takaisin satuttamaan sinua.

Muuta painajaisesi kauniiksi tarinaksi onnellisella lopulla. Sinä olet ainoa, jolla on voimaa tehdä se.